Criteriul National

Scapă de stresul provocat de obținerea unei programări la salon cu ajutorul aplicației Stailer

Scapă de stresul provocat de obținerea unei programări la salon cu ajutorul aplicației Stailer
mai 04
14:55 2022

Perioada contemporană este fără doar și poate caracterizată de viteză. Totul avansează și se desfășoară într-un ritm uluitor de rapid, fapt care ne determină și pe noi să ținem pasul cu această viteză. Oriunde vei privi, vei vedea doar oameni grăbiți. Programul este din ce în ce mai aglomerat, iar timpul tot mai limitat. Din acest motiv, suntem nevoiți să fim mereu pe fugă. În tot acest haos, se întâmplă de multe ori să neglijăm aspectele care țin de viața noastră personală, precum momentele de relaxare – de care avem atât de multă nevoie.

Ajutorul nostru de încredere în aceste momente solicitante este tehnologia. Datorită avansului său, avem posibilitatea de a rezolva numeroase taskuri cu ajutorul telefonului mobil. Mai exact, reușim să ne plătim facturile online, să facem shopping, să ne comandăm felul de mâncare preferat sau chiar să ne programăm la un salon de manichiura. Amintește-ți numai de câte ori ai vrut să bucuri de un moment de răsfăț, dar ai amânat din cauza programului tău încărcat care nu se suprapunea cu orarul salonului.

Bucură-te de un moment de răsfăț la salon prin intermediul platformei Stailer

Grație aplicației Stailer, nu va mai trebui să te neglijezi. Această platformă a fost creată pentru a te putea bucura de un moment dedicat propriei persoane, în care să te poți relaxa și beneficia de o schimbare de look, oricând ai nevoie. Prin intermediul acestei aplicații, te poți programa extrem de simplu și rapid la salon. Tot ce trebuie să faci este să alegi tipul de serviciu pentru care optezi, orașul în care te afli și data la care vrei să îți faci rezervarea. Aici instalezi aplicatia Stailer și vezi cât de ușor este.

Astfel, vei scăpa de stresul provocat de numeroasele telefoane pe care trebuia să le efectuezi pentru a găsi un loc liber, îndeosebi în weekenduri sau în perioada sărbătorilor, când agenda specialiștilor este plină. În plus, pentru a face alegerea potrivită, Stailer îți pune la dispoziție informațiile necesare precum: fotografii din cadrul saloanelor disponibile în acea zi, adresa exactă a salonului, prețul serviciului, dar și durata de execuție a acestuia. Prin urmare, vei putea alege salonul în funcție de propriile criterii – distanța, bugetul alocat, timpul pe care îl ai la dispoziție și condițiile în care își desfășoară activitatea.

Alte avantaje de care te poți bucura

În plus, pentru a nu a avea parte de surprize neplăcute legate de rezultatul obținut, Stailer îți oferă posibilitatea de a citi recenziile oferite de clienții care au apelat la ajutorul stiliștilor disponibili pe aplicație. Datorită acestora, vei ști care sunt saloanele în care te poți încrede și care sunt cele pe care trebuie să le eviți. Mai mult decât atât, în cadrul platformei vei găsi un catalog cu fotografiile încărcate de profesioniștii disponibili, care îți pot fi o sursă de inspirație pe viitor și prin intermediul cărora poți să vezi exact în ce manieră lucrează aceștia.

Pentru că este imposibil să ținem totul sub control și pot interveni numeroase situații care ne pot da peste cap planurile, pe aplicația Stailer există posibilitatea de a-ți anula programarea fără probleme. De aemenea, pentru a nu uita de rezervarea pe care ai făcut-o, Stailer îți poate trimite un mesaj cu datele de care ai nevoie pentru a te putea prezenta la timp la salon.

Obține rapid și simplu o programare la salonul de înfrumusețare cu ajutorul aplicației Stailer!

Contact:

support@stailer.ro

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul