Criteriul National

Scapă eficient de dăunători

Scapă eficient de dăunători
februarie 26
13:30 2018

Indiferent de mediul în care locuim, e posibil ca tot timpul să avem parte și de situații mai neplăcute, cum sunt dăunătorii. În general, dăunătorii sunt viețuitoare (de mai multe tipuri) care ne pricinuiesc probleme prin gospodărie și casă. Prin probleme ne referim atât la distrugerea alimentelor, proviziilor și pantofilor preferați, cât și la atacarea păsărilor din curte.

De mult oamenii încearcă să scape de acești dăunători, însă de cele mai multe ori soluțiile nu sunt prea eficiente și nu sunt pe termen lung.

Un tip de dăunători care pot apărea atât în zonele rulare, cât și în zonele urbane sunt păsările, în special porumbeii. Pe cât de grațioase și frumoase sunt acestea, pe atât de multe probleme pot pricinui pe lângă casă.

Dacă e să ne raportăm la mediul rural, ați putea spune că porumbeii nu fac nimic rău. Ei bine, dar când aceștia atacă culturile sau semințele abia puse în pământ, nu putem spune că fac un lucru benefic plantațiilor noastre.

La bloc, aceștia aduc și mai multe belele. Pe lângă faptul că provoacă sunete înspăimântătoare uneori și mai mereu îi auzim zburând pe acoperiș, porumbeii lasă și foarte multă mizerie în urmă. Dacă le-ai oferit o singură dată mâncare, poți fi sigur că se vor mai întoarce pe pervazul tău și vor face și foarte multă mizerie.

Dacă în mediul rural mai putem improviza câte o sperietoare în speranța că îi vom intimida pe porumbei, la oraș această idee este total exclusă, asta dacă nu vrem să ne speriem vecinii mult prea tare. Și în plus, nici nu am avea unde să amplasăm sperietoarea, dacă ar fi așezată pe vârful blocului ar părea cam ciudat.

Așadar, care ar putea fi cea mai bună soluție pentru a scăpa de porumbei și de toate daunele produse de aceștia?

Soluția stă în folosirea unui aparat anti porumbei. Cum funcționează acesta?

Important de punctat aici este faptul că un astfel de aparat nu rănește în niciun fel păsările. El emite ultrasunete și flashuri luminoase care le deranjează și le provoacă disconfort acestora și astfel vor părăsi zona respectivă.

Aparatul are niște senzori speciali care detectează păsările atunci când acestea intră în raza lui de acțiune. Astfel, pornește ultrasunetele și semnalele luminoase și păsările vor părăsi imediat locul. Sunetele emise nu sunt deranjante pentru om, iar senzorul folosit este de cel mai nou tip.

Acest aparat este cunoscut ca fiind un mod eficient de a speria și îndepărta păsări de pe o suprafață de 85-100 m2. De asemenea, acest dispozitiv mai poate fi folosit și pentru a îndepărta rozătoare și iepuri de pe câmp.

Aparatul poate fi utilizat și în exterior și funcționează cu baterii de 9v sau cu adaptor la priza de 220v. Cu un astfel de aparat poți spune adio păsărilor dăunătoare și daunelor și mizeriei provocate de acestea.

Site-ul fără-dăunători.ro este cel mai mare depozit românesc de aparate anti dăunători și produsele pe care le oferă sunt de o calitate superioară și accesibile oricărui buzunar.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro