Criteriul National

Scari din lemn masiv pentru interiorul caselor cu etaj

Scari din lemn masiv pentru interiorul caselor cu etaj
mai 04
16:52 2020

Pentru fiecare dintre noi locuinta unde ne intoarcem de la locul de munca si unde ne odihnim este cel mai important loc.Aici investim cele mai mari sume de bani atunci cand vine vorba despre confortul nostru.Confortul inseamna atat posibilitatea de a avea un spatiu eficient amenajat, cat si posibilitatea de a ne bucura de un „peisaj” interior deosebit.

In cazul caselor cu mai mult de un nivel un element care nu poate lipsi inca din faza de proiect este reprezentat de catre scarile interioare.Obligatoriu ai nevoie de scari interioare pentru a ajunge la etajele superioare sau la mansarda. In cazul in care esti foarte interesat(a) de modul in care aspectul interiorului casei tale urmeaza sa arate, atunci ai in vedere sa optezi pentru scari interioare din lemn masiv.

Forme si modele diferite de scari interioare

Cei mai multi dintre noi au in minte imaginea scarilor interioare impozante in holul caselor pe care le vedem in filme si care fac legatura dintre parter si etaj. Insa chiar daca nu avem la dispozitie un asemenea hol ofertant din punct de vedere al suprafetei, trebuie spus ca pe piata poti gasi foarte multe modele si forme de scari interioare construite din lemn masiv.

Din perspectiva formelor pe care le gasesti atunci cand vine vorba despre forma scarilor interioare din lemn poti alege scari drepte, scari compacte, scari spiralate sau scari drepte cu doua tronsoane. Pe de alta parte, referitor la modelele de scari interioare vei putea opta pentru diferite tipuri de esente de lemn, diferite nuante si culori, dar si diferite texturi.

Aceasta multitudine de modele si forme de scari interioare din lemn inseamna un mare plus pentru cei care doresc sa se bucure de un confort sporit atunci cand trebuie sa aleaga tipul scarilor interioare pentru casa. Cu ajutorul lemnului natural folosit pentru realizarea unor scari interioare vei putea sa adaptezi scarile la spatiul avut la dispozitie si in acelasi timp la stilul arhitectural al casei tale.

Scari interioare din lemn masiv – eleganta, durabilitate si confort

Scarile interioare construite din lemn masiv inseamna un plus de eleganta si rafinament in orice casa. Lemnul natural aduce un plus de bun gust si un aer proaspat in fiecare casa. De asemenea, lemnul masiv de esente tari folosit cel mai adesea pentru scari interioare este foarte rezistent. Chiar si in conditii de umiditate ridicata lemnul masiv nu se deterioreaza. Ba dimpotriva, lemnul de stejar spre exemplu regleaza umiditatea din anumite spatii.

Confortul pe care scarile interioare din lemn masiv il ofera este un mare plus de care poti sa te bucuri alegand aceste scari. Este mult mai placut sa urci si sa cobori pe trepte din lemn atat iarna, cat si vara.

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje ale scarilor interioare din lemn nu iti ramane decat sa apelezi la o firma de profesionisti in acest domeniu.Stil Compact Design este o firma de prestigiu atunci cand vine vorba despre scari interioare din lemn. Intra pe www.designscari.ro pentru a descoperi intreaga oferta a celor de la Stil Compact Design.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul