Criteriul National

Scari interioare din lemn pentru un stil architectural deosebit in orice casa

Scari interioare din lemn pentru un stil architectural deosebit in orice casa
aprilie 13
16:11 2020

Atunci cand vine vorba despre amenajarea unei case trebuie sa ai in vedere doua obiective: utilitatea si aspectul. Orice casa trebuie sa fie construita si amenajata astfel incat sa poata fi folosita cat mai eficient din punct de vedere al spatiului si al facilitatilor pe care le pune la dispozitia locatarilor. Dar in acelasi timp fiecare casa trebuie sa ofere si un stil arhitectural foarte placut din punct de vedere estetic si din punct de vedere al rafinamentului.

In cazul caselor cu etaj sau al caselor cu mansarda scarile interioare nu pot lipsi din peisaj. Din acest punct de vedere este foarte important ca acele scari interioare care fac legatura dintre parter si etaj sau dintre etaj si mansarda sa fie construite atat prin prisma utilitatii acestora, cat si prin prisma rafinamentului in ceea ce inseamna stilul arhitectural al casei.

Lemn masiv pentru scari interioare

Dintre cele mai apreciate modele de scari interioare existente pe piata sunt cele realizate din lemn masiv. Scarile interioare din lemn natural aduc un plus de natura in fiecare casa si un plus de stil si rafinament. Lemnul masiv este obtinut din lemn de esenta tare si acest aspect contribuie la calitatea scarilor si la rezistenta in timp a acestora.

De asemenea, lemnul masiv este tratat si ingrijit cu diferite substante speciale care vin sa creasca rezistenta si durabilitatea scarilor interioare din lemn. Culorile, nuantele si texturile sunt foarte variate atunci cand vine vorba despre scarile interioare din lemn. Din acest punct de vedere oricine poate gasi exact nuanta si textura pe care si-o doreste pentru amenajarea casei atunci cand vine vorba despre scari interioare.Lemnul masiv contribuie inclusiv la reglarea umiditatii in acele spatii unde este folosit. In consecinta atunci cand optezi pentru scari interioare din lemn vei beneficia si de avantajul acesta in ceea ce inseamna calitatea aerului pe care il respiri.

Scari interioare din lemn pentru fiecare casa

Nu putini sunt aceia care considera scarile interioare din lemn ca fiind putin rezistente in timp si care considera ca aceste scari pot fi foarte usor afectate de factorii de mediu. Insa atunci cand alegi scari interioare din lemn executate de profesionisti in domeniu ai garantia faptului ca te vei putea bucura de calitate si confort timp indelungat.

Unul dintre producatorii de top in domeniul scarilor interioare din lemn este Stil Compact Design. Aceasta firma este formata dintr-o echipa de profesionisti in tot ceea ce inseamna prelucrarea si tratarea lemnului masiv, dar si in realizarea diferitelor modele de scari interioare pentru orice casa.

De asemenea, prin prisma pregatirii si a experientei acumulate, montajul scarilor interioare din lemn oferit de Stil Compact Design este de cea mai buna calitate. Atunci cand alegi o firma profesionista pentru a monta scarile interioare ai certitudinea faptului ca nu vor exista incidente sau neplaceri cauzate de aceste scari interioare.Pentru a avea o imagine completa asupra scarilor interioare din lemn a celor de la Stil Compact Design intra chiar acum pe designscari.ro.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul