Criteriul National

Schimbarea cartusului din imprimanta

ianuarie 23
17:10 2018

Indiferent daca imprimanta laser pe care o detineti, schimbarea cartusului cu unul nou este necesara cand acesta se goleste.

Daca folosesti o imprimanta acasa recomadata este imprimanta laser multifunctionala cu care se pot tipari fotografii sau documente la calitate inalta. Printerele cu cerneala au preturi mai mici decat cele cu laser, insa acestea sunt mult mai putin eficiente mai ales in situatia in care sunt utilizate mai rar.

Imprimantele laser au avantajul ca tiparesc mai rapid si cartusul trebuie schimbat mai rar, insa au uneori dimeniuni mai mari. Daca inca aveti indoieli cu privire la tipul de imprimanta potrivita pentru dumneavoastra, aici gasiti toate informatiile despre tonere de calitate superioara Kyocera

Gradul de utilizare al cartusului unei imprimante se poate verifica prin intermediul sistemului de operare sau prin intermediul meniului imprimantei, tiparind o pagina “test”.

Primul lucru pe care il veti observa atunci cand prospectati piata pentru a cumpara cartuse noi pentru imprimanta dumneavoastra va fi diferenta de pret dintre cele originale si cele compatibile sau reincarcate, care sunt semnificativ mai ieftine. Cartusele compatibile prezente pe piata nu sunt produse de brand si vor cauza uzura prematura a imprimantei dumneavoatra.

In concluzie, cartusele “compatibile” si cele reincarcabile sunt doar o solutie ieftina pentru moment, acestea fiind pe termen mediu si lung extrem de costisitoare datorita defectiunilor ce pot aparea si micorarii duratei de viata a  imprimantei

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro