Criteriul National

Schoeller Allibert aduce viitorul la pragul agricultorilor

Schoeller Allibert aduce viitorul la pragul agricultorilor
februarie 26
15:38 2018

Pentru agricultori, lucrurile nu sunt niciodata de o maniera simpla, este nevoie de multa munca fizica, repetitie si pasiune pentru a atinge cele mai bune standarte in materie de proudus finit.

In Romania, multi consuma cel putin un pahar de vin la masa de seara dar nu se intreaba niciodata cata munca este in spatele acestui elixir minunat al zeilor. Tehnicile de odata numai reusesc sa tina piept concurentei si trebuie mereu gasite noi cai de a facilita distributia.

Un astfel de ajutor il ofera firma productoare de mase plastice Schoeller Alliber care pune la dispozitia producatorilor saci plastic transport lichide.

Aceasta minunata inventie poate scuti producatorul de o multime de cheltuieli suplimentare care nu isi au rostul. Daca in trecut totul era transportat in butoaie de lemn, acum viitorul a adus un nou mod de a distribui produsele lichide:

– saci de plastic pentru transport lichide, convenabili si practici acestia sunt mult mai usori decat lemnul si nu se degradeaza in timp.

Acesti saci din plastic, pot fi incarcati in containerele de la Schoeller Allibert si manevrati cu usurinta pentru a fi depozitati sau transportati mai departe la destinatie.
Daca in trecut incarcarea butoaielor in camion dura aproape 8 ore, de cand folosesc saci plastic transport lichide am reusit sa reduc totul la numai 6 ore. Am iesit in castig ca investitie si timp, permitand sa ma ocup chiar de doua transporturi pe zi.

4420032

Principala caracteristica a acestui contenitor din plastic este ca se poate demonta odata ce numai este nevoie fara sa ocupe spatiu inutil.

Eu am comandat saci plastic pentru transport lichide cu dimensiuni 1115x1115x2267 cu un volum total de 1044 L.

Multi raman sceptici in a adopta aceasta metoda moderna de a transporta lichidele, dar plasticul folosit in fabricarea lor nu este unul de duzina gasit in rafturile magazinelor. Este un material special care izoleaza pana si temperatura, astfel incat produsul sa nu se altereze pe parcursul destinatie. De asemenea, este steril.

Acesti saci de plastic pentru transport lichide sunt cu siguranta usa viitorului pentru toti producatorii. Indiferent ca este vorba de nivel national sau local va vor usura munca si veti scuti mai multi bani, fiind foarte economici.

Schoeller Allibert este un producator foarte cunoscut, care aprovizioneaza mari companii europene cu containere si cutii din plastic.

Tehnologia lor este in continua dezvoltare, menita si pentru a ocroti mediul, deoarece cutiile si paletii din lemn nu au durata foarte lunga si in timp se voi deteriora.
Am recomandat acest produs tuturor colegilor mei de breasla, iar raspunsul a fost mereu unul pozitiv, incurajand mai departe folosirea acestor saci, deoarece sunt foarte usor de manevrat.

Nu cred ca as vrea sa folosesc altceva infara de produsele Schoeller Allibert cand este vorba de a-mi distribui produsele pe rafturile magazinelor.

Va recomand si voua astfel de produse, indiferent daca este vorba de containere sau saci din plastic, deoarece veti fi multumiti de alegerea facuta.

Voi ce produse folositi pentru a depozita sau pentru a transporta produsele?

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro