Criteriul National

Schoeller Allibert aduce viitorul la pragul agricultorilor

Schoeller Allibert aduce viitorul la pragul agricultorilor
februarie 26
15:38 2018

Pentru agricultori, lucrurile nu sunt niciodata de o maniera simpla, este nevoie de multa munca fizica, repetitie si pasiune pentru a atinge cele mai bune standarte in materie de proudus finit.

In Romania, multi consuma cel putin un pahar de vin la masa de seara dar nu se intreaba niciodata cata munca este in spatele acestui elixir minunat al zeilor. Tehnicile de odata numai reusesc sa tina piept concurentei si trebuie mereu gasite noi cai de a facilita distributia.

Un astfel de ajutor il ofera firma productoare de mase plastice Schoeller Alliber care pune la dispozitia producatorilor saci plastic transport lichide.

Aceasta minunata inventie poate scuti producatorul de o multime de cheltuieli suplimentare care nu isi au rostul. Daca in trecut totul era transportat in butoaie de lemn, acum viitorul a adus un nou mod de a distribui produsele lichide:

– saci de plastic pentru transport lichide, convenabili si practici acestia sunt mult mai usori decat lemnul si nu se degradeaza in timp.

Acesti saci din plastic, pot fi incarcati in containerele de la Schoeller Allibert si manevrati cu usurinta pentru a fi depozitati sau transportati mai departe la destinatie.
Daca in trecut incarcarea butoaielor in camion dura aproape 8 ore, de cand folosesc saci plastic transport lichide am reusit sa reduc totul la numai 6 ore. Am iesit in castig ca investitie si timp, permitand sa ma ocup chiar de doua transporturi pe zi.

4420032

Principala caracteristica a acestui contenitor din plastic este ca se poate demonta odata ce numai este nevoie fara sa ocupe spatiu inutil.

Eu am comandat saci plastic pentru transport lichide cu dimensiuni 1115x1115x2267 cu un volum total de 1044 L.

Multi raman sceptici in a adopta aceasta metoda moderna de a transporta lichidele, dar plasticul folosit in fabricarea lor nu este unul de duzina gasit in rafturile magazinelor. Este un material special care izoleaza pana si temperatura, astfel incat produsul sa nu se altereze pe parcursul destinatie. De asemenea, este steril.

Acesti saci de plastic pentru transport lichide sunt cu siguranta usa viitorului pentru toti producatorii. Indiferent ca este vorba de nivel national sau local va vor usura munca si veti scuti mai multi bani, fiind foarte economici.

Schoeller Allibert este un producator foarte cunoscut, care aprovizioneaza mari companii europene cu containere si cutii din plastic.

Tehnologia lor este in continua dezvoltare, menita si pentru a ocroti mediul, deoarece cutiile si paletii din lemn nu au durata foarte lunga si in timp se voi deteriora.
Am recomandat acest produs tuturor colegilor mei de breasla, iar raspunsul a fost mereu unul pozitiv, incurajand mai departe folosirea acestor saci, deoarece sunt foarte usor de manevrat.

Nu cred ca as vrea sa folosesc altceva infara de produsele Schoeller Allibert cand este vorba de a-mi distribui produsele pe rafturile magazinelor.

Va recomand si voua astfel de produse, indiferent daca este vorba de containere sau saci din plastic, deoarece veti fi multumiti de alegerea facuta.

Voi ce produse folositi pentru a depozita sau pentru a transporta produsele?

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu