Criteriul National

Scoala moto pe timp de iarna – Posibil sau Nu

Scoala moto pe timp de iarna – Posibil sau Nu
noiembrie 25
13:02 2019

Iti doresti cu nerabdare sa faci scoala moto, dar temperaturile de afara nu sunt favorabile? Iarna nu ar trebui sa te opreasca sa iti duci visul la bun sfarsit!

Se spune ca zapada, ploaia si poleiul sunt inamicii principali ai motociclistilor. Acest lucru nu impiedica scoala Hey Moto sa isi desfasoare cursurile de obtinere a permisiului pentru categoria A, pe timp de iarna.

Unde poti face scoala moto pe timp de iarna?

Daca iti faceai griji ca trebuie sa astepti pana in primavara pentru a obtine permisul de conducere pentru motocicleta, afla ca scoala Hey Moto a gasit solutia perfecta: o hala unde poti face 7 sedinte de poligon, iar in functie de vreme, poti iesi chiar si in trafic alaturi de un instructor experimentat.

Astfel, daca finalizezi cursurile pe perioada iernii, in martie, cand sezonul examenelor este in plina desfasurare, vei putea obtine permisul si te vei bucura de o perioada lunga in care in sfarsit vei putea conduce motocicleta dorita. Pentru ca iarna vine la pachet cu o multime de sarbatori, implicit o multime de bani cheltuiti, poti achita sedintele in 3 rate.

Cum trebuie sa te echipezi pentru sedintele moto?

La orele practice este suficient sa vii echipat cu o pereche de pantaloni lungi si o pereche de ghete, de preferat bocanci sau ghete de munte, peste glezne. Restul echipamentului va fi pus la dispozitie de echipa HeyMoto inainte de inceperea fiecarei ore practice: manusi, genunchere, casca, armura. Evident, daca ai deja un echipament propriu, il poti folosi la orele de examen.

Ce varsta minima trebuie sa ai pentru scoala moto?

Daca in cazul obtinerii permisului de conducere auto trebuie sa ai varsta minima de 18 ani, acest lucru nu este valabil si in cazul categoriei A1.  Trebuie sa ai varsta minima de 16 ani si evident, acordul parintilor. Daca inca nu ai urcat niciodata pe o motocicleta, stai fara griji, o poti face chiar iarna aceasta.  Cursurile pentru categoria A1 sunt concepute special pentru a te ajuta sa-ti invingi teama de motocicleta si pentru a conduce increzator in trafic .

Ce motocicleta ar trebui sa achizitionezi dupa obtinerea permisului?

Indiferent de cat de pasionat esti de viteza, trebuie sa fii totusi precaut cand pornesti singur la drum. Este important sa stii ca dupa obtinerea permisului, nu vei mai fi insotit de instructor si vei fi singurul raspunzator pentru modul in care alegi sa conduci.  Vei putea conduce motociclete me maximum 11kw si 125 cmc, in cazul in care ai obtinut permisul pentru categoria A1 si motociclete de maxim 35k, daca ai categoria A2.

Asadar, indiferent daca ai 16 ani  si vrei sa iti indeplinesti visul de a conduce o motocicleta sau daca ai o masina si te-ai saturat sa astepti ore in sir in trafic, poti face scoala moto chiar iarna aceasta! In felul acesta, vei fi printre primii care obtin permisul moto in primavara anului 2020.  

Pasionatii de motociclete fac vara sanie si iarna….MOTO!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul