Criteriul National

SCOALA SI BENEFICII-COMPETITIA INTRE LICEE 

aprilie 24
14:49 2015

 

   COMPETITIA INTRE LICEE 

 

Grupul Media Criteriul va lansa in cadrul rubrici ” Educatie si Beneficii ” un program cu caracter recreativ si educativ la care vor putea sa participe activ toate liceele din Constanta , Delta Dunarii , Valea Prahovei si Brasov.

Pentru un inceput se va organiza o competitie intre liceele din Constanta care se va desfasura in felul urmator. Se va lansa o intrebare de genul :”in ce liceu din Constanta credeti ca putem gasi cei mai talentati elevi la limba romana si care au talent pentru a scrie ?”

Dance-Image

 

CUM SE VA DESFASURA COMPETITIA ?

Se va prezenta o lista cu toate liceele si apoi se va da start pentru a vota. La final se vor alege 10 dintre liceele care au primit cele mai multe  voturi .Dupa aceea se vor alege tri licee cu care se va colabora timp de 3 luni in vederea implementarii unor proiecte care vor aduce o serie de avantaje atat elevilor din liceele respective cat si profesorilor care ii vor sprijini in vedere implementarii proiectelor respective. Pentru a se putea oferi posibilitatea ca alte licee sa poata lua revansa , dupa 3 luni se va realiza o noua alegere. Pana atunci dupa ce se va sti care sunt cele trei licee cu care se va colabora  cu profesorii de limba romana impreuna  vor informa si motiva  un grup de elevi din liceul lor sa trimita o poza pentru a se inscrie intr-un nou concurs in care se va alege  un alt grup de elevi care vor urma un curs gratuit de comunicare si apoi vor publica articole in aceasta rubrica denumita „”Scoala si beneficii „”

Cu aceasta ocazia pentru a putea oferi si altor elevi posibilitatea sa participa activ la tot ceea ce se va intampla ,un alt grup de elevi din liceul respectiv vor face o suita de poze care vor fi folosite pentru a ilustra continuturile respective. Avand in vedere interesul pe care acest subiect il va trezi atat in randul elevilor cat si al profesorilor deoarece nimeni nu va dori sa fie ultimul de pe lista vom reveni sa va prezentam alte informatii despre acest subiect. Pana atunc ne puteti ajuta cu sugestii, idei, propuneri si comentariile dumneavoastra pe contul de Facebook al ziarului Criteriul.Va multumesc!

Sursa foto :pbscommunityfoundation.org

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo