Criteriul National

SCOALA SI BENEFICII-Introducere

aprilie 23
20:38 2015

Dany cu fetita

 Introducere 

Dupa succesul pe care grupul media Criteriul l-a avut cu o serie de articole ce au fost publicate de catre domnul profesor doctor in Interpretare Muzicala Daniel Mihai , grupul a trecut intr-o alta etapa de proiect in care propune printre alta sa ofere elevilor si studentilor posibilitatea de a pune in practica ceea ce invata la scoala atat in cadrul grupului cat si la diversele forme cu care ei vor colabora.

In paralel cu aceste lucruri grupul  propune sa ofere elevilor si studentilor alternativa de a petrece timpul liber participand activ la ceea ce se va intempla in cadrul unui program cu caracter recreativ si educativ. In afara de toate acestea, grupul mai are in plan sa realizeze cursuri de scurta durata impreuna cu alti parteneri din industria turismului in diverse weekenduri din lunile August ,Septembrie si Octombrie si care vor fi combinate cu produse turistice de anumite feluri. Cu aceasta ocazie se va putea oferi posibiliatea ca un numar relativ mare de elevi si studenti sa participe activ la tot ceea ce se va intampla cat si posibilitatea de a castiga bani.

Pana atunci ca sa se poate afla care sunt liceele cu care se va incepe acest fel de colaborare va fi lansat un sistem de vot.

Ca sa puteti afla cat mai mult despre acest subiect si ce trebuie sa faceti ca sa puteti sa sutineti liceul la care studiati , in cadrul acestei platforme online veti avea sansa si onoarea de a va afirma alaturi de cei mai buni!

Sursa foto :https://www.facebook.com/daniel.mihai.3785

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo