Criteriul National

SCRISOARE DESCHISA PRIMARULUI FAGADAU: „VRETI SA MA VEDETI IN SICRIU CA SA INTELEGETI CA AVEM NEVOIE DE PISTE DE BICICLETA?!”

iunie 09
21:18 2015

 SCRISOARE DESCHISA PRIMARULUI FAGADAU: „VRETI SA MA VEDETI IN SICRIU CA SA INTELEGETI CA AVEM NEVOIE DE PISTE DE BICICLETA?!”

colaj

 Domnule Primar Fagadau, vreti sa ma vedeti in sicriu ca sa intelegeti ca avem nevoie de piste de bicicleta?!

  Arhitect Andrei Chivu, initiator al proiectului „Piste Urbane de Bicicleta in Constanta” , ma declar consternat de incapacitatea dumneavoastra de a gestiona problemele grave ale orasului. V-am prezentat acest proiect conceptul in urma cu un an de zile atat dumneavostra cat si stafului dumneavoastra, iar dupa 10 minute mi-ati spus ca nu va intereseaza o retea extinsa de piste.
 Cu toate acestea,dupa o ora m-ati felicitat mi-ati spus sa detaliez un segment din proiect si mi-ati promis ca imi veti raspunde la orice e-mail.
Am revenit cu mai multe emailuri, am telefonat la dumneavoastra la cabinet si am vorbit cu secretara care mi-a spus ca va transmite mesajul meu dar ati ignorat cu foarte multa nonsalanta acest lucru si anume  sa va respectati promisiunea si atentia pentru calitatea vietii cetatenilor pentru care sunteti direct responsabil. Nu stiu cati arhitecti cu experienta si recunoastere in Austria vin de buna voie la dumneavoastra si va pun gratuit pe masa proiecte pe care trebuia sa le faceti de acum zeci de ani, in loc sa autorizati saormerii pe bulevard si trotuare cat si dansurile primarului …instigand la depravare in Mamaia.
 Acum o luna aproximativ am depus in scris o cerere din nou pentru discutii la secretara dumneavoastra , atasand noi detalii din proiect, ati ignorat-o grav.
 EU SUNT REPREZENTATUL A PESTE 1000 DE SEMNATARI AI PROIECTULUI SI PESTE 300 DE CETATENI. EU SUNT UNUL DINTRE REPREZENTATII OPINIEI PUBLICE IAR DUMNEAVOASTRA MUNCITI PENTRU A CREA CONDITII FOARTE BUNE DE TRAI PENTRU 350 000 DE MII DE OAMENI.
 Fac din nou un apel in calitatea de reprezentat al societatii civile sa discutam PROBLEMA SPATIILOR VERZI, PROBLEMA TERENURILOR DE SPORT SI A PISTELOR DE BICICLETA, pentru a vedea concret proiectele si organizarea pe care o aveti ca baza a STRATEGIEI DE DEZVOLTARE DURABILA pentru Constanta!
    Arhitect Andrei Chivu
    0729469848

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro