Criteriul National

Sculpturi si statuete de la Disini.ro

Sculpturi si statuete de la Disini.ro
decembrie 19
11:35 2019

Disini.ro este un magazin online, specializat in domeniul artei, situat in inima Bucurestiului, cu o experienta vasta in comertul electronic, ce va propune o calatorie memorabila prin cea mai excentrica platforma romaneasca de shopping online, specializata exclusiv in realizarea celor mai fine si mai delicate produse atent realizate precum statuete, masti, tablouri si alte decoratiuni, si pentru ca suntem in prag de sarbatoare, iar luna cadourilor este in toi, va propunem si mici cadouri pentru Craciun, atent realizate si perfect finisate pentru fiecare dintre voi si cei dragi voua.

Produse

Tablouri: tablouri atent pictate si frumos lucrate, masti pentru infrumusetarea oricarei case, dar si alte tipuri de docoratiuni va asteapta in cadrul magazinului online DiSiNi.ro.

Am selectat statuete in stil diferit, pana la Art Déco, si materiale; aurit de metal sau mahon, ziduri de arama din alama de alama din alama sau din fildes, din alama si din zinc, in special lucrarile noastre rare sunt decorate cu motive ornamentale din bronz, decorate cu casta, intotdeauna de urmarire extrem de inalta.

Sculpturi: sculpturile originale sunt piese decorative pentru orice interior. In galeria noastra de obiecte antice veti gasi o gama larga de piese unice alese din punct de vedere profesional specifice anilor de glorie, cand astfel de piese aveai o valoare incomensurabila.

Calitate

Ele pot fi facute din lemn sculptat si pictat, ceramica, metal si chiar ceara, vechi papier-maché sau marmura, bronz turnat sau teracota. Selectia noastra include subiecte diverse, cum ar fi busturi figurative, modele de predare anatomice originale, figuri de portelan uman si animal si statui religioase vechi, sculpturi neoclasice sau Art Deco si multe altele.

Magazinul tuturor posibilitatilor

Insa, persoanele pasionate de obiecte contemporane, de statuete atent realizate au astazi oportunitatea de a achizitiona din magazinele de profil numeroase produse de acest fel.

Un astfel de magazin care activeaza cu succes pe piata din Romania este Disini, pe care il puteti gasi in mediul online si care pune la dispozitia persoanelor pasionate sculpturi, masti, tablouri si alte decoratiuni tot felul de produse calitative din punct de vedere al raportului pret-calitate, produse absolut impecabile in ceea ce priveste partea de design, atent lucrate, care pot pune in evidenta orice spatiu in are doriti sa le amplasati in functie de obiectele pe are le achizitionati. In cadrul magazinului Disini puteti gasi diverse statuete de ultima generatie, sau tablouri atent pictate si lista poate continua pana la nesfarsit, avand in vedere faptul ca este un magazin cu o reputatie foarte buna, cu produse extrem de calitative, lucruri care reflecta si in partea testimonialelor, pareri pe care clientii le-au lasat cu drag.

DiSiNi

Activitatea companiei nu se rezuma la un simplu demers comercial, calatoriile si cercetarile concretizandu-se intr-o selectie de articole inedite, cu prezentari atent documentate, rezultat al unei pasiuni pe care magazinul online doreste sa o impartaseasca cu dumneavoastra.

Gratie seriozitatii si respectului acordat neconditionat tuturor cumparatorilor, am creat un parteneriat solid cu numerosi colectionari din tara si strainatate, totodata stabilind relatii de colaborare cu asociatii internationale de profil.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul