Criteriul National

Scurtă prezentare a filmului franţuzesc Alibi.com

Scurtă prezentare a filmului franţuzesc Alibi.com
martie 18
10:07 2017

Alibi  Greg  e fondatorul unei companii denumite Alibi.com care creează tot felul fel de… alibiuri. Echipa e formată din trei membrii- Augustin cu partenerul său Medhi și noul său angajat dezvoltă nenumărate trucuri de pus în practică ce par de neoprit pentru a-i acoperi pe cei care apelează la ”serviciile” lor.

Numai că, în cadrul acestei pelicule ce este de fapt o spumoasă şi lejeră comedie, întâlnirea lui  cu Flo- o blondă drăguță se dovedeşte a fi decisivă, chiar fatală.Floeste genul de fată care urăşte bărbaţii care mint. Aceasta îi va complica viața lui Greg, chiar dacă va începe cu a ascunde adevărata natură a activității sale.

În timpul vizitei la părinți, Greg îl va recunoaşte şi îl va include ” în ecuaţie ”şi pe tatăl ei – Gerard, Flo care de asemenea era unul dintre proaspeţii clienți ai acestei companii.

Această poveste amuzantă continuă abrupt şi exemplifică de la început până la sfârşit felul în care se poate mușamaliza o trădare, o minciună.Toată această serie de evenimente este întretăiată de o poveste de dragoste deosebită și ivită spontan, mai puțin romantic, de altfel. ”Alibi.com” reușește să atingă corzile sensibile exact atât cât trebuie, cât să nu se rupă, de o asemenea manieră, unul din atributele acestui film fiind naturalețea actorilor ce sunt mereu în căutarea echilibrului necesar acestui gen de pelicule.

Scenariul este semnat de către Julien Arruti, iar în rolurile principale îi putem admira pe Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Julien Arruti, Tarek Boudali.

Trailer-ul oficial subitrat în limba română

Sursa foto http://www.premiere.fr

Prezentare oferită de către Prof.Dr.Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro