Criteriul National

Se crează cumva premisele că alegerile să fie „cu dedicaţie” şi …”primite în plic „?

Se crează cumva premisele că alegerile să fie „cu dedicaţie” şi …”primite în plic „?
februarie 12
14:21 2016

SE CREAZĂ CUMVA PREMISELE CĂ ALEGERILE SĂ FIE „CU DEDICAŢIE ” ŞI…”PRIMITE ÎN PLIC” ?

vvv

Având în vedere gravitatea unei asemenea situaţii, am decis să redactăm împreună cu un grup de cititori mai multe articole pe această tematică.În acest scop, rugăm pe cei care au sugestii şi doresc să contribuie cu opiniile lor la elaborarea acestor materiale, să ni le trimită pe adresa redactorului şef al acestui ziar independent de opiniie şi atitudine:  daniel.mihai@criteriul.ro.

 

Până atunci,avem un îndemn şi câteva întrebări către ceilalţi cititori ai noştri.

ÎNDEMN

Constănţeni treziţi-vă pâna nu este prea târziu! Deschideţi bine ochii deoarece vi se aruncă în mod repetat praf în ochi ca să puteţi crede doar la ceea ce vi se spune, întrucât există o serie de lucruri despre care nu se doreşte să se vorbească…

plic

ÎNTREBĂRI

Credeti ca este normal ca într-un moment în care campaniile pre-electorale care deja sunt în desfăşurare,  candidaţii să nu se ştie dacă alegerile vor avea loc într-un singur tur sau  în două?

În altă ordine de idei,este oare corect ca omul care trebuie să raspundă de un buget al unui intreg judeţ să fie ales la „masa verde” după ce se aşează ” baieţii ” la „Marea Ciolaniada” ?

Ţinând cont de interesul pe care acest subiect a trezit în rândul grupului de cititori care deja s-au oferit să contribuie la realizarea lui, vom reveni pentru a vă prezenta un prim material ce va rezulta în urma unei astfel de colaborare.

Până atunci le mulţumim anticipat atât celor care s-au oferit să ne dea sugestiile cât şi celor care ne urmăresc şi ne citesc cu atenţie.

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Sursa foto www.yoda.ro,www.stiripesurse.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo