Criteriul National

Se crează cumva premisele că alegerile să fie „cu dedicaţie” şi …”primite în plic „?

Se crează cumva premisele că alegerile să fie „cu dedicaţie” şi …”primite în plic „?
februarie 12
14:21 2016

SE CREAZĂ CUMVA PREMISELE CĂ ALEGERILE SĂ FIE „CU DEDICAŢIE ” ŞI…”PRIMITE ÎN PLIC” ?

vvv

Având în vedere gravitatea unei asemenea situaţii, am decis să redactăm împreună cu un grup de cititori mai multe articole pe această tematică.În acest scop, rugăm pe cei care au sugestii şi doresc să contribuie cu opiniile lor la elaborarea acestor materiale, să ni le trimită pe adresa redactorului şef al acestui ziar independent de opiniie şi atitudine:  daniel.mihai@criteriul.ro.

 

Până atunci,avem un îndemn şi câteva întrebări către ceilalţi cititori ai noştri.

ÎNDEMN

Constănţeni treziţi-vă pâna nu este prea târziu! Deschideţi bine ochii deoarece vi se aruncă în mod repetat praf în ochi ca să puteţi crede doar la ceea ce vi se spune, întrucât există o serie de lucruri despre care nu se doreşte să se vorbească…

plic

ÎNTREBĂRI

Credeti ca este normal ca într-un moment în care campaniile pre-electorale care deja sunt în desfăşurare,  candidaţii să nu se ştie dacă alegerile vor avea loc într-un singur tur sau  în două?

În altă ordine de idei,este oare corect ca omul care trebuie să raspundă de un buget al unui intreg judeţ să fie ales la „masa verde” după ce se aşează ” baieţii ” la „Marea Ciolaniada” ?

Ţinând cont de interesul pe care acest subiect a trezit în rândul grupului de cititori care deja s-au oferit să contribuie la realizarea lui, vom reveni pentru a vă prezenta un prim material ce va rezulta în urma unei astfel de colaborare.

Până atunci le mulţumim anticipat atât celor care s-au oferit să ne dea sugestiile cât şi celor care ne urmăresc şi ne citesc cu atenţie.

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Sursa foto www.yoda.ro,www.stiripesurse.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo