Criteriul National

Se merita sa cumperi un boiler electric?

Se merita sa cumperi un boiler electric?
noiembrie 21
00:43 2017

Atat teoretic, cat si practic un boiler electric trebuie sa fie de calitate si abia dupa ce te-a asigurat de acest lucru poti sa faci o astfel de achizitie. Din pacate, de acest lucru nu se prea tine cont de piata si vei putea observa cum diferite persoane vor achizitiona niste modele care nu ii avantajeaza atat de mult, ceea ce inseamna ca si recomandarile vor fi la fel.

De aceea, iti voi scoate in evidenta motivele pentru care se merita sa cumperi un boilersi modul prin care poti sa o faci, avantajandu-te cat mai mult posibil. Drept urmare, nu ai ce pierde citind acest articol, eventual doar cateva sute de lei la urmatoarea astfel de achizitie atunci cand iti cauti un boiler electric de familie, pe care va trebui la un moment dat sa o faci. Si stai linistit, deoarece exact ca si tine am fost toti, tineri si lipsiti de exeprienta cel putin, de aceea nu trebuie sa iti faci absolut nici o grija, experientele prin care treci acum fiind ceva destul de intalnit.

De ce se merita sa iti cumperi un boiler?

Apa calda, este o necesitate mai nou in societate si chiar daca aproape peste tot exista conducte, va trebui sa ti-o asiguri si singur, aceasta fiind cea mai convenabila modalitate prin care poti sa fi mai comod. Asa ca, un boiler electric este un accesoriu de nelipsit in casa, mai ales daca ai un copil mic in familie care are nevoie de tot confortul si de toata siguranta, imunitatea acestora fiind cu mult mai scazuta decat a adultilor. In felul acesta, poti sa ii faci baie, exact cand doresti stiind ca ai apa de care acesta are nevoie.

Poti sa faci chiar si economii serioase cu ajutorul sau. Practic, dupa ce ai ales cantitatea de apa pe care sa o ai incalzita pentru ceea ce ai nevoie, o poti mentine un timp si mai indelungat la aceeasi temperatura, fara sa mai consumi o alta cantitate de apa sau de curent. Dupa cum vezi, economiile sunt un beneficiu pe care un boiler de calitate ti le ofera si fara sa pui un accent mare pe acest lucru.

Raportat la recomandarile de pe piata, iti propunem sa nu treci cu vederea peste aceste aspecte, deoarece vei putea sa fi foarte avantajat zi de zi, mai ales atunci cand vrei sa faci diverse economii precum de curent, bani si chiar timp.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo