Criteriul National

Se pot repara jantele îndoite? Top Recondiționări vă oferă toate informațiile necesare

Se pot repara jantele îndoite? Top Recondiționări vă oferă toate informațiile necesare
aprilie 20
15:00 2021

Gropile, bordurile și alte pericole de pe partea carosabilă au capacitatea de a îndoi sau deteriora jantele mașinii. Jantele sunt scumpe de înlocuit și ușor de deteriorat, făcându-le un punct esențial în repararea automobilelor. Din fericire, jantele îndoite pot fi deseori reparate de experți locali prin serviciul de îndreptare jante.

Ca urmare a faptului că procesul de îndoire jante este un lucru curent în rândul autoturismelor din România, specialiștii de la Top Recondiționări vor răspunde la cele mai frecvente întrebări legate de acest subiect.

Cum știu dacă janta mea este îndoită?

Dacă ați întrat într-o groapă mare sau ați atins puternic bordura pe drum și vehiculul dvs. începe imediat să se conducă diferit, acesta ar putea fi un semn clar că ați îndoit sau deteriorat una dintre jante. Există, de asemenea, posibilitatea să aveți, o problemă de aliniere, o anvelopă deteriorată sau un alt tip de problemă care necesită atenția unui service de anvelope.

Deci, de unde știi clar dacă janta este îndoită? Un semn clar al acestei daune este atunci când puteți vedea sau simți o îndoire în structura jantei. Cu toate acestea, coturile jantei sunt adesea subtile și îndoirea poate apărea pe porțiunea interioară, caz în care nu va fi o problemă ușor de detectat. Alte semne ale jantei îndoite sunt conducerea anormală, reducerea considerabilă a consumului de combustibil, pierderea controlului roților și altele. Aceste simptome sunt similare cu cele ale unei probleme de echilibrare roți, ceea ce poate face dificilă diagnosticarea în regim propriu a problemelor de jantă și anvelope. Dacă nu sunteți sigur dacă janta dvs. are nevoie sau nu de service, aduceți-o la un expert auto local pentru o inspecție profesională a avariilor. Experții în anvelope își folosesc nu numai cunoștințele, ci și utilaje avansate pentru localizarea și diagnosticarea problemelor legate de anvelope, jante și roți în general.

Cât de gravă este o margine îndoită?

Chiar și o îndoire minoră a jantei poate provoca probleme serioase vehiculului dvs. dacă nu este reparată. Apariția vibrațiilor în volan și schimbarea modului de conducere poate cauza probleme cu axul vehiculului dvs., vă poate deteriora anvelopele sănătoase, vă poate perturba arborele de transmisie și multe altele. Veți găsi probabil că aceste daune rezultate sunt mult mai costisitoare decât repararea jantei îndoite. Odată ce ați observat o problemă cu structura jantei dvs., este esențial să o aduceți în service cât mai curând posibil pentru serviciul de îndreptare jante.

Se poate repara o jantă îndoită?

După descoperirea faptului că janta este îndoită, v-ați putea întreba mai întâi: „Se poate repara o jantă îndoită?” Aproape întotdeauna, un expert profesionist în roți vă va putea restabili forma jantei. Pentru daune mai grave, ar putea fi necesară înlocuirea completă a jantei. Cu toate acestea, majoritatea îndoirilor de jantă sunt probleme minore și pot fi reparate în cel mai scurt timp.

Dar zgârieturile pe jante? Pe jantele sunt adesea vizibile zgârieturi și alte semne. Dacă integritatea structurală a jantei este intactă, janta este probabil zgâriată, nu îndoită. Deși zgârieturile pot fi inconveniente din punct de vedere estetic, acestea nu ar trebui să cauzeze probleme cu modul de conducere; de aceea, de multe ori nu trebuie să vi se repare zgârieturile. Dacă nu sunteți sigur dacă janta este zgâriată sau îndoită, aduceți-o la un expert pentru consultare. Un profesionist în roți vă poate informa dacă janta dvs. are nevoie de reparații sau dacă daunele sunt doar estetice.

Top Recondiționări – specialistul în roți

Dacă aveți nevoie de o reparație a jantei în București, profesioniștii de la Top Recondiționări sunt aici pentru dvs.! Specialiștii vă pot repara jantele cu un maximum de eficiență și la un preț foarte bun.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul