Criteriul National

Secretele unui par frumos si sanatos

Secretele unui par frumos si sanatos
septembrie 22
17:25 2017

Simbol al feminitatii, parul este principala grija a oricarei femei. Cele mai multe femei sunt nemultumite de felul in care arata podoaba lor capilara si se plang deseori ca nimic nu functioneaza atunci cand vine vorba de ingrijirea parului.

Fie ca va numarati printre acestea sau nu, trebuie sa stiti ca exista cateva trucuri care va vor ajuta sa aveti un par de invidiat.

Vitaminele!

Atunci cand vine vorba de hranire, vitaminele sunt solutia perfecta. Specialistii subliniaza faptul ca este important sa iti hranesti intregul corp, caci parul este un produs al acestuia. Daca propriul tau corp beneficiaza de vitaminele necesare, atunci si parul tau va arata din ce in ce mai bine.

Tunsul varfurilor

Varfurile reprezinta acea parte deteriorata a parului tau care il impiedica sa arate mereu proaspat si stralucitor. Este tentant sa iti tai varfurile cat mai rar, dar trebuie sa stii ca acest lucru nu este deloc benefic pentru podoaba ta capilara. Si desi iti este greu sa crezi, parul tau va fi mai lung si mai frumos in scurt timp. Specialistii recomanda tunderea varfurilor o data la 2-3 luni pentru ca parul tau sa aiba un aspect sanatos de la radacina la varf.

Masarea scalpului

Un masaj de 5 minute pe zi pentru scalp este un adevarat rasfat pentru parul tau. Acesta stimuleaza circulatia sangvina si te ajuta la rezolvarea unei probleme cu care se confrunta cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos, caderea parului.

Uscarea parului

Daca ii admirati parul lui Kate Middleton atunci trebuie sa stiti ca secretul lui consta in maniera in care este uscat. Una dintre cele mai mari erori atunci cand vine vorba de ingrijirea parului este faptul ca unele femei isi usuca parul prea mult si apoi il agreseaza cu o placa de indreptat sau un ondulator. Solutia este sa folositi un factor de protectie care sa va protejeze parul.

Parul frumos este visul oricarei femei. Emana senzualitate, femininitate si reuseste sa atraga toate privirile, iar un model de videochat stie cel mai bine acest lucru, intrucat aspectul fizic este foarte important atunci cand vine vorba de un asemenea job.

Tine cont de regulile amintite mai sus si bucura-te din plin de farmecul parului tau.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu