Criteriul National

Sedinte foto copii in aer liber

Sedinte foto copii in aer liber
martie 31
07:02 2020

Fiecare copil adora sa petreaca timp in aer liber. Fie ca vorbim despre timpul petrecut in parc, fie ca ne gandim la timpul petrecut intr-o drumetie, fie ca este vorba despre o zi la sanius pe timpul iernii, un copil se bucura sincer de tot ceea ce inseamna acest timp in aer liber. Chiar daca de multe ori astfel de zile pot sa para activitati banale si cotidiene, trebuie sa stii ca odata cu trecerea anilor, astfel de zile vor fi amintiri de nepretuit. Si nu ar fi minunat sa ai fotografii din aceste zile? Ei bine, pentru acest lucru este recomandat sa apelezi la serviciile unui fotograf profesionist care ofera sedinte foto in aer liber.

Oferta de fotografi profesionisti care ofera sedinte foto copii este foarte numeroasa si cu siguranta ai de unde alege astfel de servicii. Nu lasa sa treaca copilaria celor mici fara sa ai cele mai frumoase amintiri. Dincolo de sedintele foto organizate cu ocazia zilelor de nastere, poti gasi foarte multe momente pentru care sa apelezi la sedinte foto copii. Naturaletea, inocenta si bucuria sincera a celor mici contribuie la fotografii pline de emotii si de bucuria copilariei.

sedinte foto in aer liber

Activitatile in aer liber pot fi atat de diversificate atunci cand vine vorba despre copii incat poti organiza sedinte foto in aer liber alaturi de cei mici de cateva ori pe an. La pescuit, la o plimbare cu bicicleta, la cules de ghiocei sau la sanius, oricare dintre acestea sau toate la un loc pot fi oricand momente ideale pentru o sedinta foto organizata de un fotograf profesionist. Atunci cand apelezi la un fotograf profesionist pentru astfel de sedinte foto in aer liber intreaga familie se poate bucura de timpul petrecut impreuna si de activitatile in aer liber. De fotografii si de surprinderea celor mai reusite cadre se va ocupa fotograful pe care l-ai angajat pentru astfel de sedinte foto copii.

Odata ce ai gasit un fotograf profesionist care ofera astfel de sedinte foto copii si sedinte foto in aer liber este indicat sa apelezi la serviciile acestuia pentru mai multi ani. In acest mod ai siguranta faptului ca se va crea o legatura intre fotograf si familia ta, iar fiecare fotografie va inseamna mai multa naturelete. Cu ajutorul unui fotograf profesionist vei pastra amintiri de neuitat cu perioada copilariei celor mici.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul