Criteriul National

Sedinte foto pentru gravide

Sedinte foto pentru gravide
mai 13
11:50 2020

Daca in calitate de viitoare mamica te-ai gandit sa apelezi la serviciile unui fotograf profesionist pentru sedinte foto maternitate, atunci este foarte important sa stii care sunt criteriile care te pot ajuta sa faci cea mai buna alegere in acest demers. In ceea ce urmeaza vei gasi criteriile esentiale pe baza caruia sa iei decizia de a angaja un fotograf profesionist pentru o sedinta foto in perioada maternitatii.

1. Experienta ca si fotograf
La fel ca in orice alt domeniu de activitate, si atunci cand vorbim de fotografie este foarte importanta experienta. Cu cat anii de experienta sunt mai numerosi, cu atat fotograful pe care il vei angaja va reusi sa iti ofere cele mai reusite fotografii si cele mai indraznete idei. Mai mult, vei primi si fotografiile in scurt timp ca urmare a experientei in editarea acestora.

2. Expertiza in sedinte foto de maternitate
Un alt criteriu foarte important este ca fotograful pe care doresti sa il angajezi sa detina expertiza in sedinte foto maternitate. In fotografia de maternitate in fata aparatului de fotografiat se afla o viitoare mamica ce doreste sa transmita emotiile si sentimentele intense pe care le traieste in perioada maternitatii. Toate aceste trairi si sentimente trebuie sa se regaseasca in fotografiile realizate in cadrul unei sedinte foto de maternitate.

3. Recenziile primite din partea clientilor
Astazi este usor sa gasesti care este parerea clientilor cu privire la diversi specialisti in domenii variate de activitate. Si in cazul unui fotograf profesionist vei putea gasi in mediul online parerile acelor clienti care au apelat in trecut la serviciile fotografului pe care doresti sa il angajezi. Este foarte important ca din aceste recenzii sa reiasa profesionalismul si seriozitatea fotografului.

4. Transparenta cu privire la costuri
In momentul in care iti doresti sa apelezi la sedinte foto de maternitate este necesar sa ai o imagine a costurilor unor astfel de sedinte foto. Tocmai de aceea trebuie sa te asiguri de faptul ca ai toate informatiile cu privire la costurile unei sedinte foto maternitate.

sedinte foto maternitate

Fie ca gasesti respectivele tarife pe website-ul de prezentare al fotografului, fie ca primesti aceste informatii in urma unei convorbiri telefonice, inainte de a lua decizia finala trebuie sa ai toate datele cu privire la tarifele pentru pachetele de servicii pentru astfel de sedinte foto.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul