Criteriul National

Sefu Sobaru, s-a înfundat coșul breee? Eliberați permise pentru măgari la minori cumva?

Sefu Sobaru, s-a înfundat coșul breee? Eliberați permise pentru măgari la minori cumva?
octombrie 07
11:48 2017

imag articol

in ultima vreme sunt nevoit sa alerg prin oras pentru a rezolva problemele santierului la care lucrez, vrand-nevrand vad multe probleme in trafic pe care le reclam la 112 de fiecare data. O singura data sa se intample o tragedie la o cauza pe care o reclam fara ca politia sa faca dovada ca a trimis macar un echipaj in recunoastere si le promit de acum solemn ca vor avea proces cu mine. Ieri (6sept2017) de dimineata, in jurul orei 9 iese de pe strada Bogdan Vasile, virand la dreapta spre Soveja pe Baba Novac o caruta mica cu un magar condusa de doi copii care sincer nu cred ca aveau mai mult de zece ani. Am sunat la 112 imediat si am anuntat pericolul. Ma intorc pe dupa-amiaza acasa, o caruta mica iar trasa de un magar cu un barbat si un copil tot pe Baba Novac in zona Energia cu sensul de mers catre centura Aurel Vlaicu. Barbatul batea cu o teava de cupru magarul. Am sunat iar la 112 si am anutat politia ca merg in spatele carutei pana vine un echipaj. Surpriza, echipajul nu a venit, iar cand am sunat iar la 112 nu mi-a raspuns nimeni ?!?!

Este plin orasul de carute, conduse chiar de minori, le-am fotografiat de mai multe ori, si pe cea de ieri si cu alte ocazii, in special in ziua in care izmenarii locali si nationali isi uneau fortele sa salte floraresele – detalii. Sa-i vedeti ce spectaculosi sunt in actiune cand isi unesc izmenele…

Cu dl Sobaru si dl Dancu (dl Sobaru de asemenea de mult timp in coducere ca secund) am discutat personal si oficial acum doi ani ca de la ONG-ist la conducerea Politiei Rutiere pe problema pistelor velo, ocazie cu care am discutat si lipsa radarelor fixe. Ce oameni de treaba la vorba, dar cand tre sa-si faca treaba, se apuca de zugraveala poate, nu de problemele in trafic. Au un sediu modern dansii de iti cad plombele si se plang ca nu au bani de radare fixe, ca nu le da primaria. Si cica nici lor nu le convine sa dea amenzi multe, ca banii se duc la bugetul local, nu la bugetul politiei ?!?!? Adica daca tot dau amenzi, dansii vor sa mai schimbe niste termopane la sediu probabil… Mai ca iti vine in secunda doi sa pleci sa le cumperi niste prajituri de mila. Am mers si eu fara talon vreo 5 luni, nu am avut nici un stres, nu exista controale, fiecare face ce vrea in traficul constantean, apoi ne apuca jalea cand se intampla tragedii

2017-06-29 13.22.05

accident-grav-in-zona-cet-impact-violent-intre-doua-autoturisme-doua-persoane-ranite-galerie-foto-143543

nici nu am apucat bine ieri sa temin textul-oda politiei rutiere cta, ca pe Baba Novac trecea deja o caravana de carute pline de minori

IMG0029A

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andrei Chivu

Andrei Chivu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo