Criteriul National

Semne ca e timpul sa vizitati un electrician auto profesionist

Semne ca e timpul sa vizitati un electrician auto profesionist
noiembrie 14
18:02 2021

Majoritatea masinilor moderne au un numar semnificativ de componente electrice care necesita o intretinere atenta. Chiar si cele mai moderne vehicule pot avea uneori probleme cu circuitele lor electrice, ceea ce inseamna ca masina nu este poate fi condusa. In aceste conditii, aveti nevoie de ajutor profesional de la un electrician pt masini. Pentru a va ajuta sa decideti cand este cel mai bun moment pentru a contacta electricianul dvs. auto, iata cateva sfaturi.

Semnele:

Masina dvs. este greu de pornit

Orice sunet de „clic” indica faptul ca nu este suficient curent electric in baterie pentru a invarti electromotorul. Astfel, este posibil ca bateria dvs. sa nu se incarce corespunzator, conform site-ului web www.electricianauto.net. Mai intai verificati cablurile si curatati-le. Daca acest lucru nu functioneaza, atunci aveti o problema in alta parte.

Lumini difuze sau care palpaie indica o defectiune sau tensiune scazuta

Sigurantele se ard ocazional, dar daca trebuie sa inlocuiti mai multe, aveti un scurtcircuit sau o alta problema. Daca simtiti miros de ars, atunci ceva este cu siguranta gresit.

Geamurile dvs. nu functioneaza

Unul dintre primele semne ca masina dvs. poate avea o problema electrica este atunci cand nu puteti deschide sau inchide geamurile. Majoritatea masinilor moderne folosesc semnale electronice pentru a actiona geamurile, astfel incat atunci cand acest semnal esueaza, geamurile dvs. nu vor raspunde. Acesta este un semn ca exista o problema electrica.

Butonul de pe telecomanda nu functioneaza

Pentru a va deschide usa cu un buton de la distanta atasat la chei, aveti nevoie de un semnal electric in masina. Daca butonul de la distanta nu functioneaza, atunci acest lucru sugereaza ca exista o defectiune electrica undeva in vehicul, pe care un electrician pt masini v-ar putea ajuta sa o rezolvati.

Tabloul de bord nu functioneaza corespunzator

Pot exista mai multe probleme cu tabloul de bord care indica faptul ca exista o defectiune electrica. Ar putea fi ceva la fel de simplu ca tabloul de bord sa nu se aprinda sau ar putea fi ceva mai complicat cu indicatoare ciudate si lumini de avertizare care clipesc necorespunzator. Toate acestea sunt un semn ca ceva nu a functionat in sistemul dvs. electric.

Nu functioneaza incalzirea

Sistemul dvs. de incalzire este o parte importanta a componentelor electronice ale masinii dvs., deci daca nu functioneaza corect sau produce aer rece, atunci un profesionist va poate ajuta sa investigati problema sistemului si sa incercati sa rezolvati orice problema electrica.

Masina nu porneste

Acesta este probabil cel mai evident semn ca ceva nu a functionat bine la vehicul. Majoritatea defectiunilor de amidon sunt cauzate de o problema cu bateria, dar pot fi si alte probleme electrice care duc la defectiuni similare la pornire.

Daca credeti ca masina dvs. are o problema functionala, atunci trebuie sa contactati cat mai curand posibil un electrician pt masini care va poate ajuta sa rezolvati problema.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Laurentiu Groza

Laurentiu Groza

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul