Criteriul National

Senatorii încearcă să pună noi piedici Justiţiei REVISTA PRESEI

Senatorii încearcă să pună noi piedici Justiţiei REVISTA PRESEI
mai 06
04:01 2015

„Suspiciunea rezonabilă” din Codul de procedură penală, în care pot fi dispuse măsurile preventive, ar trebui să fie înlocuită cu „indiciile temeinice”, ar dori senatorii Ovidiu Donţu şi Ioan Chelaru (PSD) şi Cristiana Anghel (PC), informează HotNews.

Şi pentru că toate trebuiau să poarte un nume, li s-a spus „lucrări ştiinţifice” şi sunt făcute la bulău, de către marii corupţi ai ţării, care-au devenit toţi oameni de ştiinţă şi produc opere inestimabile pe bandă rulantă, ca să iasă mai repede din puşcărie şi să continue să ne fure. Despre toate astea a scris şi Bursa.

Judecătoria Sectorului 5 a admis cererea Parchetului General de a redeschide urmărirea penală într-o cauză de abuz în serviciu a lui Traian Băsescu, de pe vremea când era primar general.

Treaba e dubioasă, toată lumea se simte bine: Ponta, televiziunile arondate & Co. vor continua să toace tema vinovăţiei „tiranului corupt, al cărui timp se termină”, în timp ce Traian Băsescu, atunci când ar putea fi chemat de către procurorii DNA, va spune, lipindu-se de cauza redeschisă de prietenul lui Ponta, Niţu, că e o chestie politică. Şi uite-aşa nimeni nu va mai şti care e realitatea şi care e minciuna, care e adevărul şi care e falsul.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro