Criteriul National

Site-ul tau web ajutat de SEO si marketing online

Site-ul tau web ajutat de SEO si marketing online
decembrie 04
18:40 2016

Exista mai multe metode prin care puteti transforma un site web intr-un instrument util de afaceri. Sunt necesare tehnici de optimizare seo daca doriti sa va desfasurati activitatea eficient in mediul virtual.

O intrebare importanta la care ar trebui sa incercati sa raspundeti ar fi: ce ar trebui sa faca site-ul pentru clientii dumneavoastra?

Servicii SEO! Intr-adevar un site bun ar trebui sa ofere servicii bune, asemenea unui angajat bun. Ganditi-va la site-ul dumneavoastra ca la un showroom de prezentare a produselor, o vitrina a unui magazin. Este cartea dumneavoastra de vizita. Asadar, o companie de optimizare seo este solutia perfecta pentru magazinul dumneavoastra online.

Site-ul este locul in care clientii va intalnesc, unde merg sa caute informatii suplimentare si sa faca mai multe comparatii. Primele impresii sunt foarte importante.

Urmarirea si masurarea feedback-ului in marketingul online
Folositi site-ul pentru a atrage mai multi vizitatori si masurati feedback-ul din partea lor. Aecst lucru va va ajuta sa luati decizii cu privire la modificarile pe care trebuie sa le implementati. Iata cateva repere care va pot indruma cum ar trebui sa faceti o analiza a site-ului web:

- Numar de vizitatori (vechi si nou)
– Cat timp petrece fiecare vizitator pe site
– Ce pagini sunt vizualizate cel mai mult
– Locatia vizitatorilor

Site-ul trebuie sa-i incurajeze pe vizitatori sa cumpere
Incurajati actiunea. Este important sa faceti acest lucru urmarind cateva aspecte:
– La ce doriti sa se uite vizitatorii pe site-ul dumneavoastra?
– Ce vreti sa faca atunci cand pararesc site-ul?
– Ce vreti sa-si aminteasca cel mai mult de pe site-ul dumneavoastra?
Dupa ce raspundeti la aceste intrebari, puteti incepe sa concepeti un plan pentru pagina de start.
Pentru vizitatori trebuie sa fie usor sa intre in contact cu dumneavoastra. Prin urmare, afisati numarul de telefon intr-un loc clar si evident. Oferiti mai multe moduri prin care oamenii sa va poata contacta avand in vedere ca site-ul este un loc deschis zi si noapte. Statisticile arata ca utilizatorii sunt obisnuiti sa caute numarul de contact de e site in partea de jos (footer), in dreapta.

Ce nu face site-ul in locul dumneavoastra?
Site-ul nu genereaza continut de la sine, nu analizeaza afacerea si nu stie ce produs sau ce serviciu sa promoveze, nu-si da seama ce face ca serviciile dumneavoastra sa fie unice si mai bune decat cele ale concurentei.
Site-ul dumneavoastra trebuie sa fie demn de imaginea afacerii dumneavoastra.

Pentru acest lucru aveti nevoie de marketing online, iar daca dumneavoastra nu puteti face eficient acest lucru, puteti contacta niste specialisti

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo