Criteriul National

Șepci și pălării din colecția de vară Willi

Șepci și pălării din colecția de vară Willi
august 24
09:44 2021

Magazinul online willi.ro îți prezintă tendințele primăvară / vară 2021 la șepci și pălării, și care oferă o protecție maximă împotriva soarelui. Fashionistele pot găsi aici modelul potrivit. În noul sezon tendințe sunt destul de ciudate dar și foarte elegante, precum pălării de vară în culori rafinate de roz prăfuit, alb, bej, galben, maro, gri deschis, alb și șepci cu cozoroc elegante în aceleași culori. Magazinul online prezintă pălării create pe baza modelelor retro. Aici poți vedea de asemenea, modele de șepci în stil militar, pălării în stil Panama și în stil pescar, dar în același timp foarte elegante, accesorizate cu flori, eșarfe, șireturi, fundă și strasuri. Tendințele modei includ opțiuni în stil boho de lux. Acestea pot fi șepci sau pălării accesorizate cu eșarfe, realizate în diferite variante, precum și pălării de plajă.

Șepci de vară la modă

Șepcile de vară pentru femei sunt o descoperire în noul sezon și nu sunt din denim sau din paie, ci dintr-o combinație de bumbac, vâscoză și in, adică materiale naturale care nu fac ca transpirația să predomine la interior. Acesta sunt cele mai populare pălării și șepci cu tot felul de decorațiuni. Pălăriile arată bine cu un accesoriu floral, care amintește de firile elegante. O altă tendință a noului sezon sunt modelele accesorizate cu fundiță și strasuri. Acest lucru se reflectă în șepcile și pălăriile strălucitoare în toate culorile verii.

Șepcile cu o croială în stil militar completează perfect tendințele generale ale noului sezon. Magazinul online oferă modele stilizate, feminine, care se potrivesc perfect fetelor elegante. Astfel de accesorii se potrivesc perfect cu hainele din materiale naturale cu un design curat, elegant sau practic. Magazinul online willi.ro prezintă modele de șepci stil gavroche accesorizate cu eșarfe elegante, fundițe cu strasuri sau mărgele. Capacul larg și cozorocul îngust fac ca aceste șepci să fie foarte elegante și potrivite pentru orice ținută, fie rochie, fustă de vară sau pantaloni scurți sau lungi.

Pălării de vară la modă

Bombeta și Panama au servit ca bază pentru crearea pălăriilor unisex vintage. Designerii oferă pălării Willi pentru femei, în stil Panama, dar cu o formă stil tocă a capacului. Culorile luminoase ale diferitelor produse sunt atrăgătoare și pot crea un arc elegant oricărei femei. Pentru fabricarea pălăriilor de vară din magazinul online willi.ro au fost utilizate doar materiale naturale și sunt unele dintre cele mai mari tendințe la modă în 2021.

Pălăriile și șepcile de damă pentru sezonul estival sunt disponibile în culorile bej, galben, roz deschis, roz prăfuit, maro, gri deschis, alb. Designerii oferă produse realizate din țesături naturale,  modele pline de farmec care îmbunătățesc imaginea. Designerii oferă pălării și șepci în culori rafinate, elegante și care pot fi combinate cu hainele elegante care îmbină glamourul și excentricitatea.

Combinația dintre popularitatea boho-chicului și influența anilor 70 a făcut ca pălăriile și șepcile  de vară să fie nu doar un accesoriu de modă, ci și tendințele actuale ale noului sezon. Multe fashioniste știu că pălăria sau șapca de vară ultra-modernă cumpărată din magazinul online willi.ro este fabricată din materiale speciale. În acest sezon, acestea sunt aerisite și destul de simple, dar foarte rafinate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul