Criteriul National

Service pentru aerul tău condiționat, o adevărată necesitate 

februarie 25
19:00 2019

Vară, caniculă, să locuieșți undeva la ultimul etaj al blocului și să ai aerul condiționat stricat îți este mai mult de cât cunoscut?

Atunci știi și cât de important este să ai la îndemână un service de reparațîi pentru aerul tău condiționat. De preferat ar fi să fie vorba despre aceași firmă de unde l-ai și cumpărat și care s-a ocupat de instalarea aerului condiționat, însă important este să alegi o firmă specializată, care vinde aparate de aer condiționat ieftine dar la o calitate testată chiar de ei și care efectuează reparații – service aer condiționat pentru orice model sau marca de aparat aer condiționat. 

Beneficiile folosirii unui aparat de aer condiționat

De aerul condiționat depinde temperatura optimă benefică organismului, dar și de calitatea aerului pe care îl respirăm.
Desigur, doar dacă beneficiază de lucrări periodice de igenizare, acest sistem creează un mediu interior curat și sănătos, înlăturând problema prafului și a alergiilor, ceea ce înseamnă implicit și un trăi mult îmbunătățit pentru cei care suferă de astfel de probleme.
Oboseală și stresul pot fi cauzate și ele de prea multă căldură sau de frig. În ambele cazuri, s-ar putea să suferiți de afecțiuni minore, dar repetate cum ar fi durerile de cap, răcelile, disconfortul, tusea și alți indicatori sugestivi. La fel și, umiditatea influențează funcționarea corpului. Prea multă căldură sau frig accentuat poate consumă energie, într-un ritm destul de rapid, ducând chiar până la deshidratare.
Așadar, cu un aparat de aer condiționat, toate acestea se vor rezolva de la sine.

De ce se strică aerul condiționat?

Că și orice alt aparat și aerul condiționat se poate strică, lucrul pe care nu ți l-ai dori, mai ales în mijlocul verii.
Pentru a evita acest lucru, în primul rând este necesară o igenizare periodică, făcută de specialiștii de la un service.
Apoi, o poți face personal, adică să cureți aparatul la exterior, să îi schimbi filtrele, dacă e cazul, și să te asiguri că circuitul de aer este făcut corect, pentru a asigura o durată de funcționare cât mai lungă a aparatului. Util atât pentru a scade factură la curent, cât și pentru a evita riscurile de îmbolnăvire pentru ține și cei din jur.
Spre exemplu, un filtru murdar poate fi indicat și de un miros urât, dar pentru orice eventualitate profesioniștii de la service de mijloacele necesare pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților.
Una dintre cele mai frecvente operațiuni în efectuarea service-ului pentru aparatele de aer condiționat, este reumplerea acestora cu agent frigorific.
În cazurile, în care trebuie înlocuite spliterele sau compresoarele uzate sau defecte, nu este nevoie să renunțați la toată instalația deja achiziționată.
Așadar, un aparat de aer condiționat întreținut corespunzător poate aduce doar beneficii sănătății noastre, iar în cazul în care apar defecțiuni, cei de la servicul pentru aer condiționat sunt mereu pregătiți. 

Sursa: Montaj-Aer-Conditionat-Cris.ro

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul