Criteriul National

Servicii complete de înființări firme

Servicii complete de înființări firme
mai 16
17:23 2020

Înființări Firme Timișoara

Dacă te-ai hotărât să devii antreprenor, să scapi de șefi și să începi să lucrezi pentru ține, primul pas este să-ți înființezi un tip de societate, SRL sau PFA, după necesități.

Pentru început trebuie sa alegi forma juridica de societate comerciala

Din punct de vedere al modului de constituire, societățile comerciale sunt de mai multe tipuri:

– societate în nume colectiv
– societate în comandita simpla
– societate pe acțiuni
– societate în comandita pe acțiuni
– societate cu răspundere limitata

Dacă ai optat pentru înființarea unui SRL, iată care sunt principalele etape.

Nume firma

Trebuie să alegi cel puțin 3 nume, rezervarea numelui se face la Registrul Comerțului.

Coduri CAEN

Pentru ca firma să-și poate desfășura activitatea legal trebuie ales obiectul de activitate prin codul CAEN (Clasificarea activităților din economia națională). Poți să legi un singur obiect de activitate principal și un număr nelimitat de obiecte de activitate secundare. De preferat să alegi de la început cât mai multe activități pentru că nu știi ce oportunități de afaceri

Actul constitutiv al societății

Societatea cu răspundere limitata se constituie prin contract de societate si statut, iar in cazul societății cu răspundere limitata cu asociat unic, numai prin statut. Contractul de societate și statutul pot fi încheiate sub forma unui înscris unic, denumit act constitutiv.

Înființați Online o Firmă și scăpați de cozi sau redactarea actelor

Poți scăpa de cozi su deplasări apelând la o firma care oferă servicii de Înființări Firme Timișoara, care se va ocupa de tot ce tine de înființarea unei societăți.

Ce trebuie sa facă aceasta firma?
– Redactarea completa a documentației de înființare SRL sau înființare PFA
– Depunerea dosarului electronic la Registrul Comertului
– Monitorizarea dosarului pana la primirea actelor

Costuri
– Taxe notariale
– Taxa Registrul Comerțului
– Onorariu firma

Un alt aspect important de care trebuie sa ții cont este sediul social. Dacia nu ai posibilitatea sa găzduiești sediul social al firmei tale la tine acasă, poți discuta cu cei care iți vor înființa firma pentru ca iți pot asigura ei găzduirea sediului social contra cost.

Costurile de găzduire sediu social includ preluarea corespondenței și redirecționarea acesteia către dumneavoastră.

Sistemul 100% online, digital, te scapă de cozi, de birocrație și de deplasări pe la ghișee. Poți înființa o firma de oriunde, acum este mai ușor ca niciodată!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul