Criteriul National

Servicii complete pentru reparatii cutii de viteze automate

Servicii complete pentru reparatii cutii de viteze automate
aprilie 27
09:29 2020

Pentru orice sofer numai gandul ca ar trebui sa treaca pe la service-ul auto il face sa se gandeasca cu groaza la cate zile va trebui sa astepte pentru rezolvarea eventualelor probleme la masina sa.Si tocmai de aceea de multe ori soferii aleg sa apeleze la mecanici auto neautorizati pentru a rezolva diferite probleme.

Daca in cazul masinilor pe cutie manuala de viteze acest lucru este la indemana multora dintre soferi, atunci cand vorbim despre cutii automate de viteze lucrurile se schimba radical. O cutie de viteze automata este cu mult mai complexa. Din acest punct de vedere este total contraindicat sa apelezi la persoane neautorizate pentru reparatii cutii automate.

Avantajele cutiilor de viteze automate

Cu toate ca in Romania masinile pe cutie automata de viteze au fost privite cu multa reticenta atunci cand in tarile dezvoltate aceste masini deveneau tot mai apreciate, trebuie spus ca in ultimii ani lucrurile s-au schimbat considerabil. Din acest punct de vedere tot mai multi sunt aceia care descopera avantajale masinilor pe cutie automata de viteze.

Si aici vorbim despre libertatea mai mare de miscare atunci cand ne referim la lipsa pedalei de ambreiaj si la posibilitatea soferului de a tine intotdeauna ambele maini pe volan. De asemenea, plecarea din rampa este mult mai usor de facut la volanul unei masini pe cutie automata de viteze. Pentru soferii incepatori cu siguranta o astfel de masina este mult mai usor de manevrat.

Service auto specializat in reparatii cutii automate

Dincolo de aceste avantaje ale cutiilor automate de viteze, eventualele defectiuni, chiar si cele minore, ale cutiilor de viteze automate trebuie solutionate de o echipa de mecanici profesionisti. Trebuie spus ca nu toti mecanicii auto au cunostintele si experienta necesare pentru reparatii cutii automate.

Din acest punct de vedere atunci cand vine vorba despre probleme sau defectiuni ale cutiei automate de viteza este recomandat sa te adresezi unui service auto specializat in reparatii cutii automate. In acest mod ai siguranta faptului ca vei beneficia de rapiditate in rezolvarea oricarei defectiuni si de expertiza in solutionarea unor astfel de probleme.Un astfel de service auto specializat in repararea oricarei cutii automate de viteze este Automatic Gearbox din Bucuresti. Cu peste 15 ani de experienta, intreaga echipa de mecanici a acestui service auto garanteaza pentru calitatea serviciilor prestate.

Calitate la cele mai avantajoase preturi

La primele semne ca exista cea mai mica posibilitate ca masina pe cutie automata de viteze sa intampine defectiuni sau probleme la cutia de viteze este indicat sa iti faci o programare pentru o diagnoza. Atunci cand apelezi la Automatic Gearbox pentru reparatii cutii automate vei beneficia de posibilitatea serviciilor de diagnoza fara a avea nevoie de o programare in prealabil.

Acest lucru iti va face viata mult mai usoara si atunci cand ai drum poti sa treci pragul acestui service auto. In functie de problemele identificate echipa de mecanici de la Automatic Gearbox va avea grija ca in cel mai scurt timp sa pornesti din nou la drum. Intreaga oferta de servicii si cele mai avantajoase preturi pentru reparatii cutii automate sunt disponibile pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul