Criteriul National

Servicii curatenie pentru sedii firme – cum se identifica firma de curatenie potrivita?

Servicii curatenie pentru sedii firme – cum se identifica firma de curatenie potrivita?
octombrie 29
13:44 2018

Conform specialistilor, curatenia la locul de munca contribuie in mod pozitiv la productivitatea anagajatilor. In acest scop, exista firmele de curatenie care ofera o serie de avantaje foarte importante, precum profesionalismul echipei, tehnologia avansata, produsele de inalta calitate si, cel mai important, lipsa oricarui efort din partea angajatilor.

Totusi, trebuie aleasa una serioasa, atat din punct de vedere al preturilor practicate, cat si in ceea ce priveste calitatea serviciilor. Asadar, alegerea firmei serviciilor de curatenie profesionala se dovedeste a fi o adevarata provocare. Vei reusi sa stabilesti o colaborare de durata si fructuoasa cu firma curatenie Bucuresti atunci cand o alegi tinand cont de aceste criterii:

Recenzii online favorabile

In prima faza trebuie sa te asiguri cu privire la autencititatea firmei de curatenie. Aceasta este de fapt primul lucru pe care ar trebui sa il faci inainte de a lua legatura cu unul dintre reprezentantii firmei. Astfel, verifica pe pagina tipurile de certificari cu care se lauda. De exemplu, unele firme au obtinut certificari privind sistemul de management al calitatii, cat si sistemul de management al mediului.

In plus, pentru a fi sigur ca alegi firma de curatenie potrivita pentru tine, este bine sa compari mai multe agentii de pe aceasta nisa care ofera aceste tipuri de servicii. Nu le limita la primele rezultate oferite de marele motor de cautare, Google. Aprofundeaza cautarile si vei descoperi firma care pune la dispozitie pachete de calitate, la preturi convenabile.

De asemenea, vezi referintele din partea clientilor. Citeste comentariile fostilor clienti, studiaza imaginile postate pe pagina lor si incearca sa afli cat mai multe informatii despre serviciile firmei in cauza.

Multumirea sau nemultumirea fostilor sau actualilor clienti cu privire la o firma de curatenie iti va fi de folos. Te va ajuta sa iti dai seama daca personalul are sau nu experienta in astfel de servicii si la ce nivel se ridica acestea.

Solicita o oferta inainte de a te decide in legatura cu firma de curatenie

Dupa ce ai analizat piata si ai identificat o firma de curatenie potrivita, solicita-i o oferta. Aceasta etapa este extrem de importanta, motiv pentru care nu ar trebui omisa. Inainte de a primi oferta, reprezentantul firmei iti va vizita sediul companiei pentru a putea estima dimensiunile acestuia, implicit costurile implicate. Ulterior, ii vei comunica acestuia serviciile de care doresti sa beneficiezi din lista intreaga de servicii pe care le ofera.

Compara preturile

De obicei firmele ofera serviciile standard de aspirare a mochetei si pardoselii, spalare si degrasare pardoseli, stergere parf, dezinfectare bucatarii si grupuri sanitare, etc. Toate acestea ar trebui sa iti fie explicate in detaliu si eventual sa soliciti altele suplimentare, in functie de nevoile firmii tale. Compara la final tarifele impuse de fiecare firma pentru a putea alege oferta cea mai avantajoasa.

Intereseaza-te daca firma are asigurare

Desi aparent curatenia birourilor presupune o activitate plictisitoare, de fiecare data la fel, afla ca in realitate nu e deloc asa. Noi provocari apar de fiecare data, iar evenimentele neprevazute si neplacute sunt parte din ecuatie. O firma de curatenie profesionala ofera asigurare in cazul unor astfel de incidente si este dispusa sa acopere eventualele pagube. Astfel, bunurile distruse, pierdute sau avariate nu vor putea fi recuperate, insa clientul va primi contravaloarea lor.

Cisteste cu atentie contractul

Inainte de a-ti manifesta intentia de a incepe o colaborare cu firma de curatenie, semnandu-l, va trebui sa il citesti cu atentie pentru a intelege toate clauzele sale. Pentru mai multa siguranta, este indicat sa apelezi la avocatul firmei, care iti va traduce termenii juridici pe intelesul tau.

Studiaza atent contractul. Dupa ce l-ai inteles pe deplin, il poti semna, ceea ce inseamna ca din acest moment va incepe si colaborarea cu firma de curatenie pentru care ai optat.

Nu in ultimul rand, raporteaza-te la experienta firmei. Pe aceasta nisa competitivitatea este destul de mare, motiv pentru care vor supravietui numai acele firme care intr-adevar ofera servicii de calitate, la preturi convenabile.

De exemplu, Realclean.ro detine o vasta experienta in acest domeniu, iar personalul bine instruit nu face decat sa ii consolideze renumele pe piata. Micii experti in curatenie care ii formeaza echipa se ghideaza dupa premisa ca lucrurile trebuie facute corect chiar si atunci cand nimeni nu se uita. Asigura-le angajatilor un mediu de lucru sanatos, iar rasplata lor va fi un randament mai mare, ceea ce implicit va contribui la succesul afacerii tale.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu