Criteriul National

Servicii curatenie pentru sedii firme – cum se identifica firma de curatenie potrivita?

Servicii curatenie pentru sedii firme – cum se identifica firma de curatenie potrivita?
octombrie 29
13:44 2018

Conform specialistilor, curatenia la locul de munca contribuie in mod pozitiv la productivitatea anagajatilor. In acest scop, exista firmele de curatenie care ofera o serie de avantaje foarte importante, precum profesionalismul echipei, tehnologia avansata, produsele de inalta calitate si, cel mai important, lipsa oricarui efort din partea angajatilor.

Totusi, trebuie aleasa una serioasa, atat din punct de vedere al preturilor practicate, cat si in ceea ce priveste calitatea serviciilor. Asadar, alegerea firmei serviciilor de curatenie profesionala se dovedeste a fi o adevarata provocare. Vei reusi sa stabilesti o colaborare de durata si fructuoasa cu firma curatenie Bucuresti atunci cand o alegi tinand cont de aceste criterii:

Recenzii online favorabile

In prima faza trebuie sa te asiguri cu privire la autencititatea firmei de curatenie. Aceasta este de fapt primul lucru pe care ar trebui sa il faci inainte de a lua legatura cu unul dintre reprezentantii firmei. Astfel, verifica pe pagina tipurile de certificari cu care se lauda. De exemplu, unele firme au obtinut certificari privind sistemul de management al calitatii, cat si sistemul de management al mediului.

In plus, pentru a fi sigur ca alegi firma de curatenie potrivita pentru tine, este bine sa compari mai multe agentii de pe aceasta nisa care ofera aceste tipuri de servicii. Nu le limita la primele rezultate oferite de marele motor de cautare, Google. Aprofundeaza cautarile si vei descoperi firma care pune la dispozitie pachete de calitate, la preturi convenabile.

De asemenea, vezi referintele din partea clientilor. Citeste comentariile fostilor clienti, studiaza imaginile postate pe pagina lor si incearca sa afli cat mai multe informatii despre serviciile firmei in cauza.

Multumirea sau nemultumirea fostilor sau actualilor clienti cu privire la o firma de curatenie iti va fi de folos. Te va ajuta sa iti dai seama daca personalul are sau nu experienta in astfel de servicii si la ce nivel se ridica acestea.

Solicita o oferta inainte de a te decide in legatura cu firma de curatenie

Dupa ce ai analizat piata si ai identificat o firma de curatenie potrivita, solicita-i o oferta. Aceasta etapa este extrem de importanta, motiv pentru care nu ar trebui omisa. Inainte de a primi oferta, reprezentantul firmei iti va vizita sediul companiei pentru a putea estima dimensiunile acestuia, implicit costurile implicate. Ulterior, ii vei comunica acestuia serviciile de care doresti sa beneficiezi din lista intreaga de servicii pe care le ofera.

Compara preturile

De obicei firmele ofera serviciile standard de aspirare a mochetei si pardoselii, spalare si degrasare pardoseli, stergere parf, dezinfectare bucatarii si grupuri sanitare, etc. Toate acestea ar trebui sa iti fie explicate in detaliu si eventual sa soliciti altele suplimentare, in functie de nevoile firmii tale. Compara la final tarifele impuse de fiecare firma pentru a putea alege oferta cea mai avantajoasa.

Intereseaza-te daca firma are asigurare

Desi aparent curatenia birourilor presupune o activitate plictisitoare, de fiecare data la fel, afla ca in realitate nu e deloc asa. Noi provocari apar de fiecare data, iar evenimentele neprevazute si neplacute sunt parte din ecuatie. O firma de curatenie profesionala ofera asigurare in cazul unor astfel de incidente si este dispusa sa acopere eventualele pagube. Astfel, bunurile distruse, pierdute sau avariate nu vor putea fi recuperate, insa clientul va primi contravaloarea lor.

Cisteste cu atentie contractul

Inainte de a-ti manifesta intentia de a incepe o colaborare cu firma de curatenie, semnandu-l, va trebui sa il citesti cu atentie pentru a intelege toate clauzele sale. Pentru mai multa siguranta, este indicat sa apelezi la avocatul firmei, care iti va traduce termenii juridici pe intelesul tau.

Studiaza atent contractul. Dupa ce l-ai inteles pe deplin, il poti semna, ceea ce inseamna ca din acest moment va incepe si colaborarea cu firma de curatenie pentru care ai optat.

Nu in ultimul rand, raporteaza-te la experienta firmei. Pe aceasta nisa competitivitatea este destul de mare, motiv pentru care vor supravietui numai acele firme care intr-adevar ofera servicii de calitate, la preturi convenabile.

De exemplu, Realclean.ro detine o vasta experienta in acest domeniu, iar personalul bine instruit nu face decat sa ii consolideze renumele pe piata. Micii experti in curatenie care ii formeaza echipa se ghideaza dupa premisa ca lucrurile trebuie facute corect chiar si atunci cand nimeni nu se uita. Asigura-le angajatilor un mediu de lucru sanatos, iar rasplata lor va fi un randament mai mare, ceea ce implicit va contribui la succesul afacerii tale.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul