Criteriul National

Servicii curatenie pentru sedii firme – cum se identifica firma de curatenie potrivita?

Servicii curatenie pentru sedii firme – cum se identifica firma de curatenie potrivita?
octombrie 29
13:44 2018

Conform specialistilor, curatenia la locul de munca contribuie in mod pozitiv la productivitatea anagajatilor. In acest scop, exista firmele de curatenie care ofera o serie de avantaje foarte importante, precum profesionalismul echipei, tehnologia avansata, produsele de inalta calitate si, cel mai important, lipsa oricarui efort din partea angajatilor.

Totusi, trebuie aleasa una serioasa, atat din punct de vedere al preturilor practicate, cat si in ceea ce priveste calitatea serviciilor. Asadar, alegerea firmei serviciilor de curatenie profesionala se dovedeste a fi o adevarata provocare. Vei reusi sa stabilesti o colaborare de durata si fructuoasa cu firma curatenie Bucuresti atunci cand o alegi tinand cont de aceste criterii:

Recenzii online favorabile

In prima faza trebuie sa te asiguri cu privire la autencititatea firmei de curatenie. Aceasta este de fapt primul lucru pe care ar trebui sa il faci inainte de a lua legatura cu unul dintre reprezentantii firmei. Astfel, verifica pe pagina tipurile de certificari cu care se lauda. De exemplu, unele firme au obtinut certificari privind sistemul de management al calitatii, cat si sistemul de management al mediului.

In plus, pentru a fi sigur ca alegi firma de curatenie potrivita pentru tine, este bine sa compari mai multe agentii de pe aceasta nisa care ofera aceste tipuri de servicii. Nu le limita la primele rezultate oferite de marele motor de cautare, Google. Aprofundeaza cautarile si vei descoperi firma care pune la dispozitie pachete de calitate, la preturi convenabile.

De asemenea, vezi referintele din partea clientilor. Citeste comentariile fostilor clienti, studiaza imaginile postate pe pagina lor si incearca sa afli cat mai multe informatii despre serviciile firmei in cauza.

Multumirea sau nemultumirea fostilor sau actualilor clienti cu privire la o firma de curatenie iti va fi de folos. Te va ajuta sa iti dai seama daca personalul are sau nu experienta in astfel de servicii si la ce nivel se ridica acestea.

Solicita o oferta inainte de a te decide in legatura cu firma de curatenie

Dupa ce ai analizat piata si ai identificat o firma de curatenie potrivita, solicita-i o oferta. Aceasta etapa este extrem de importanta, motiv pentru care nu ar trebui omisa. Inainte de a primi oferta, reprezentantul firmei iti va vizita sediul companiei pentru a putea estima dimensiunile acestuia, implicit costurile implicate. Ulterior, ii vei comunica acestuia serviciile de care doresti sa beneficiezi din lista intreaga de servicii pe care le ofera.

Compara preturile

De obicei firmele ofera serviciile standard de aspirare a mochetei si pardoselii, spalare si degrasare pardoseli, stergere parf, dezinfectare bucatarii si grupuri sanitare, etc. Toate acestea ar trebui sa iti fie explicate in detaliu si eventual sa soliciti altele suplimentare, in functie de nevoile firmii tale. Compara la final tarifele impuse de fiecare firma pentru a putea alege oferta cea mai avantajoasa.

Intereseaza-te daca firma are asigurare

Desi aparent curatenia birourilor presupune o activitate plictisitoare, de fiecare data la fel, afla ca in realitate nu e deloc asa. Noi provocari apar de fiecare data, iar evenimentele neprevazute si neplacute sunt parte din ecuatie. O firma de curatenie profesionala ofera asigurare in cazul unor astfel de incidente si este dispusa sa acopere eventualele pagube. Astfel, bunurile distruse, pierdute sau avariate nu vor putea fi recuperate, insa clientul va primi contravaloarea lor.

Cisteste cu atentie contractul

Inainte de a-ti manifesta intentia de a incepe o colaborare cu firma de curatenie, semnandu-l, va trebui sa il citesti cu atentie pentru a intelege toate clauzele sale. Pentru mai multa siguranta, este indicat sa apelezi la avocatul firmei, care iti va traduce termenii juridici pe intelesul tau.

Studiaza atent contractul. Dupa ce l-ai inteles pe deplin, il poti semna, ceea ce inseamna ca din acest moment va incepe si colaborarea cu firma de curatenie pentru care ai optat.

Nu in ultimul rand, raporteaza-te la experienta firmei. Pe aceasta nisa competitivitatea este destul de mare, motiv pentru care vor supravietui numai acele firme care intr-adevar ofera servicii de calitate, la preturi convenabile.

De exemplu, Realclean.ro detine o vasta experienta in acest domeniu, iar personalul bine instruit nu face decat sa ii consolideze renumele pe piata. Micii experti in curatenie care ii formeaza echipa se ghideaza dupa premisa ca lucrurile trebuie facute corect chiar si atunci cand nimeni nu se uita. Asigura-le angajatilor un mediu de lucru sanatos, iar rasplata lor va fi un randament mai mare, ceea ce implicit va contribui la succesul afacerii tale.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei