Criteriul National

Servicii DDD în toată țara

Servicii DDD în toată țara
aprilie 15
21:01 2019

Efectuarea periodică a serviciilor de DDD (dezinsectie, deratizare și dezinfectie) este o operațiune indispensabilă pentru menținerea igienei, pentru asigurarea unor condiții de viață sănătoase și pentru prevenirea apariției și răspândirii bolilor.

Orașele mari, aglomerate și industrializate care produc cantități impresionante de deșeuri, clima schimbătoare, neglijența oamenilor, depozitarea necorespunzătoare a gunoaielor creează în permanență condiții prielnice apariției și dezvoltării dăunătorilor. Lipsa de prevedere în cazul răspândirii unor boli și neglijența, cum s-a întâmplat și în cazul pestei porcine, pot produce pagube materiale și dezastre economice inimaginabile.

Cu toții suntem deranjați de lipsa de operativitate în a realiza periodic dezinsecția locurilor publice și a spațiilor verzi, fiind adesea invadați de țânțari, purici, căpușe, lăcuste, gândaci, ploșnițe, viespi. Nici cu deratizarea nu stăm mai bine. Depozitarea necorespunzătoare a gunoaielor, proasta gestionare a colectării lor, lipsa de simț civic sunt factori care conduc la proliferarea zonelor de răspândire a rozătoarelor. Cât despre dezinfecție în spații publice nici că poate fi vorba. Spălarea și dezinfectarea locurilor și spațiilor publice din România este ceva de domeniul SF-ului.

De aceea, ori de câte ori descoperim astfel de focare, este de datoria noastră să acționăm imediat și eficient. Niciun preț nu este prea mare pentru menținerea igienei și sănătății noastre. Apelarea la o firmă specializată, care poate veni cu experiența acumulată, cu soluții testate, a căror eficiență este dovedită ne poate scăpa de multe bătăi de cap. În final costul apelării la improvizații și sfaturi neavizate poate fi mai mare decât cel al apelării de la început la o echipă profesionistă.

Ce reprezintă de fapt aceste servicii DDD?

Aceste servicii, reprezentând abrevierea cuvintelor dezinsecție, deratizare și dezinfecție reprezintă distrugerea prin metode fizice și chimice a insectelor, precum țânțari, muște, căpușe, ploșnițe, omizi, distrugerea rozătoarelor, precum șoareci și șobolani, prevenirea răspândirii și proliferării lor și igienizarea, sterilizarea anumitor locuri, spații și suprafețe.

Când, cum și unde trebuie efectuate aceste operații de DDD?

Dezinsecția împotriva insectelor târâtoare, precum gândaci, ploșnițe, purici trebuie efectuată pe tot parcursul anului, cea împotriva insectelor zburătoare este recomandat să se facă din martie până în luna noiembrie, în funcție de temperaturile de afară și se realizează prin pulverizare unor substanțe insecticide.

Deratizarea poate fi făcută pe tot parcursul anului în mediul urban, unde sursele de hrana sunt variate și permanente și, cu predilecție primăvara și toamna, în zonele cu culturi agricole, când sursele de hrană și temperaturile sunt mai scăzute, făcând aceste rozătoare mai vulnerabile. Acești dăunători sunt eliminați fie prin folosirea unor mijloace chimice, precum otrava ecologică sau stațiile de intoxicare, fie prin capcane autoadezive și instalații cu ultrasunete.

Dezinfecția trebuie efectuată periodic și repetat, pe tot parcursul întregului an. Riscul contaminări cu sau contactării unei bacterii sau unui virus este permanent. Produsele folosite în acest scop prezintă un spectru larg de acțiune, neutralizând rapid principalii agenți patogeni, având acțiune bactericidă, virucidă, fungicidă și sporicidă.

Aceste operații sunt extrem de importante pentru menținerea sănătății noastre. Ele trebuie efectuate cu regularitate și ori de câte ori este nevoie în:

 • spatii de alimentație publică, cantine, restaurante, terase, baruri, pub-uri

 • unități sanitare, spitale, clinici, cabinete medicale, unități de recuperare și tratament

 • spații comerciale sau hale

 • subsoluri, ghene, scări de bloc

 • ferme, silozuri, depozite

 • unități publice, școli, grădinițe, săli de teatru și film, bănci, fabrici, magazine, birouri

 • spații libere, parcuri, curți interioare, grădini etc.

  Dacă sunteți în căutarea unei companii care să se ocupe cu seriozitate și profesionalism de realizarea tuturor acestor servicii, apelați cu încredere la Igiena Serv. De peste 15 ani această companie furnizează o gamă completă de servicii DDD. Operațiunile pe care le execută, se desfășoară la nivel național, echipele răspunzând cu promptitudine tuturor solicitărilor, din întreaga țară.

  Pentru orice informații suplimentare, personalul societății Igiena Serv vă stă la dispoziție NON STOP.

  Telefon: 0722.672.774

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei