Criteriul National

Servicii DDD în toată țara

Servicii DDD în toată țara
aprilie 15
21:01 2019

Efectuarea periodică a serviciilor de DDD (dezinsectie, deratizare și dezinfectie) este o operațiune indispensabilă pentru menținerea igienei, pentru asigurarea unor condiții de viață sănătoase și pentru prevenirea apariției și răspândirii bolilor.

Orașele mari, aglomerate și industrializate care produc cantități impresionante de deșeuri, clima schimbătoare, neglijența oamenilor, depozitarea necorespunzătoare a gunoaielor creează în permanență condiții prielnice apariției și dezvoltării dăunătorilor. Lipsa de prevedere în cazul răspândirii unor boli și neglijența, cum s-a întâmplat și în cazul pestei porcine, pot produce pagube materiale și dezastre economice inimaginabile.

Cu toții suntem deranjați de lipsa de operativitate în a realiza periodic dezinsecția locurilor publice și a spațiilor verzi, fiind adesea invadați de țânțari, purici, căpușe, lăcuste, gândaci, ploșnițe, viespi. Nici cu deratizarea nu stăm mai bine. Depozitarea necorespunzătoare a gunoaielor, proasta gestionare a colectării lor, lipsa de simț civic sunt factori care conduc la proliferarea zonelor de răspândire a rozătoarelor. Cât despre dezinfecție în spații publice nici că poate fi vorba. Spălarea și dezinfectarea locurilor și spațiilor publice din România este ceva de domeniul SF-ului.

De aceea, ori de câte ori descoperim astfel de focare, este de datoria noastră să acționăm imediat și eficient. Niciun preț nu este prea mare pentru menținerea igienei și sănătății noastre. Apelarea la o firmă specializată, care poate veni cu experiența acumulată, cu soluții testate, a căror eficiență este dovedită ne poate scăpa de multe bătăi de cap. În final costul apelării la improvizații și sfaturi neavizate poate fi mai mare decât cel al apelării de la început la o echipă profesionistă.

Ce reprezintă de fapt aceste servicii DDD?

Aceste servicii, reprezentând abrevierea cuvintelor dezinsecție, deratizare și dezinfecție reprezintă distrugerea prin metode fizice și chimice a insectelor, precum țânțari, muște, căpușe, ploșnițe, omizi, distrugerea rozătoarelor, precum șoareci și șobolani, prevenirea răspândirii și proliferării lor și igienizarea, sterilizarea anumitor locuri, spații și suprafețe.

Când, cum și unde trebuie efectuate aceste operații de DDD?

Dezinsecția împotriva insectelor târâtoare, precum gândaci, ploșnițe, purici trebuie efectuată pe tot parcursul anului, cea împotriva insectelor zburătoare este recomandat să se facă din martie până în luna noiembrie, în funcție de temperaturile de afară și se realizează prin pulverizare unor substanțe insecticide.

Deratizarea poate fi făcută pe tot parcursul anului în mediul urban, unde sursele de hrana sunt variate și permanente și, cu predilecție primăvara și toamna, în zonele cu culturi agricole, când sursele de hrană și temperaturile sunt mai scăzute, făcând aceste rozătoare mai vulnerabile. Acești dăunători sunt eliminați fie prin folosirea unor mijloace chimice, precum otrava ecologică sau stațiile de intoxicare, fie prin capcane autoadezive și instalații cu ultrasunete.

Dezinfecția trebuie efectuată periodic și repetat, pe tot parcursul întregului an. Riscul contaminări cu sau contactării unei bacterii sau unui virus este permanent. Produsele folosite în acest scop prezintă un spectru larg de acțiune, neutralizând rapid principalii agenți patogeni, având acțiune bactericidă, virucidă, fungicidă și sporicidă.

Aceste operații sunt extrem de importante pentru menținerea sănătății noastre. Ele trebuie efectuate cu regularitate și ori de câte ori este nevoie în:

 • spatii de alimentație publică, cantine, restaurante, terase, baruri, pub-uri

 • unități sanitare, spitale, clinici, cabinete medicale, unități de recuperare și tratament

 • spații comerciale sau hale

 • subsoluri, ghene, scări de bloc

 • ferme, silozuri, depozite

 • unități publice, școli, grădinițe, săli de teatru și film, bănci, fabrici, magazine, birouri

 • spații libere, parcuri, curți interioare, grădini etc.

  Dacă sunteți în căutarea unei companii care să se ocupe cu seriozitate și profesionalism de realizarea tuturor acestor servicii, apelați cu încredere la Igiena Serv. De peste 15 ani această companie furnizează o gamă completă de servicii DDD. Operațiunile pe care le execută, se desfășoară la nivel național, echipele răspunzând cu promptitudine tuturor solicitărilor, din întreaga țară.

  Pentru orice informații suplimentare, personalul societății Igiena Serv vă stă la dispoziție NON STOP.

  Telefon: 0722.672.774

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul