Criteriul National

Servicii funerare în sectorul 5

Servicii funerare în sectorul 5
octombrie 11
11:18 2020

Chiar dacă este un subiect foarte delicat, serviciile funerare sunt o necesitate pentru cei care trec prin momente dificile precum pierderea cuiva apropiat. Înțelegem nevoia de a beneficia de ajutor specializat, de aceea echipa noastră vă stă la dispoziție cu servicii funerare complete, special concepute pentru fiecare.

Funerare Ghica, oferă posibilitatea de a alege pachetul pe care îl doriți, în cazul cărora există o flexibilitate de bugetului, în așa fel încât compania de adaptează cerințelor clienților și a bugetului de care dispune fiecare familie îndurerată. Pentru că evenimentele de acest tip, ne iau mereu prin surprindere și rareori pot fi anticipate, va punem la dispoziție servicii funerare non stop, astfel încât ne puteți contacta în orice moment va putem fi de folos.

Care sunt documentele necesare în cazul în care optati pentru serviciile funerare oferite de o firmă specializată?

 1. Talon de pensie – ajutorul pentru rapiditatea obținerii serviciilor

 De multe ori, birocrația încâlcită și legile care se schimbă de la un an la altul împiedică să organizați voi înșivă înmormântarea, în acest caz, este indicat să optați o firma de servicii funerare cu experiență dovedită, care poate rezolva orice problema de ordin legislativ. Astfel, casă de pompe funebre vor veni în ajutorul celor care solicită serviciile acestora cu promptitudine și profesionalism, pentru demararea rapidă a procesului de obținere a ajutorului de deces. Tot ceea ce trebuie pentru demararea procesului în sine sunt următoarele:

 1.     Talonul de pensie
 2.     Cartea de identitate
 3.     Certificatul de deces
 4.     Alături de o dovadă a relației dumneavoastră cu persoană decedată.
 5. Formalitățile

Citește și: Priveghi: ce înseamnă și tot ce trebuie să știi

De asemenea, alături de acest serviciu, casă de pompe funebre va facilita și:

 1.     Întocmirea actelor pentru înhumare sau incinerare;
 2.     Concesionarea unui loc de veci și recondiționarea acestuia;
 3.     Obținerea avizelor necesare de la SANEPID și Procuratura;
 4.     În condițiile în care decesul a survenit în afară țării, se pot întocmi acte pentru repatriere sau expatriere, după caz;
 5.     Realizarea unui dosar pentru ajutorul de înmormântare.
 6. Timp câștigat

În momentul în care optați pentru serviciile pe care le oferă o firmă specializată în servicii funerare, este recomandat să alegeți una din proximitatea dumneavoastră. Astfel, angajații vor putea interveni rapid în cazul unor schimbări de ultima ora. Câștigi astfel momente prețioase, pentru a stă alături de familia ta. De asemenea, o firma de servicii funerare cu experiență,funerare Ghica care oferă servicii funerare în sectorul 5 va stabili împreună cu familia procedurile încă de la început.

 1. Servicii de calitate

Funerare Ghica va oferă pe lângă rapiditate și servicii funerare ieftine pe care le găsiți la prețuri adaptate bugetului de care dumneavoastră dispuneți. Toate aspectele vor fi atent analizate și prețurile adaptate bugetului pe care îl aveți.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul