Criteriul National

Servicii funerare sector 6 Bucuresti sau garantarea unor inhumari decente

Servicii funerare sector 6 Bucuresti sau garantarea unor inhumari decente
noiembrie 11
14:24 2020

Decesul unei persoane apropiate este cea mai grea incercare a vietii, fiindca pierderea este ireversibila. Daca ar exista un magazin al timpului, cu siguranta ca am cumpara in cantitati suficiente timp, sa mai stam o data la masa cu cei dragi, sa le putem spune cat de mult ii apreciem si sa le mai putem oferi in dar ceva.

Zilele trecute o prietena careia i-a murit tata si care a apelat la cea mai buna firma de servicii funerare sector 6 pentru organizarea inmormantarii a simtit nevoia sa imi spuna:

-Am constiinta impacata, fiindca i-am dat tot ceea ce si-a dorit in timpul vietii, iar firma l-a pregatit pentru evenimentul final la superlativ.be6b7d98-3e24-4106-9f8b-c6de778f8af1

Am fost inspirata cand am ales o firma de pompe funebre non stop sector 6 care figureaza in baza de date a dispeceratului national 07Funerare. Stii de ce? Acest dispecerat atent triaza cu maxima exigenta firmele de profil, iar apartinatorii au urmatoarele garantii:

-numar unic si usor de tinut minte pentru solicitarea serviciilor

-organizarea inmormantarilor in tara, dar si a repatrierilor. Toate se pot urgenta cand acest lucru se impune sa fie facut.

-serviciile non stop care alunga ingrijorarile apartinatorilor. Oamenii mor la revarsatul zorilor sau in mijlocul noptii. La ora aceea, reprezentantii firmei sunt la post. Mai intai este preluat apelul, apoi echipa vine sa preia decedatul de la adresa indicata.

-imbalsamari garantate pana la 7-10 zile.

-experienta personalului, dar si empatia acestuia. Se lucreaza la cote inalte de profesionalism si intelegere.bc6a83e2-ec4d-47c7-94f9-0b636282186d

-existenta echipamentelor, a salilor autorizate si a masinilor funerare care transporta legal decedati. Toate acestea demonstreaza faptul ca firmele respecta legislatia in vigoare si pot ajuta familia indurerata la punerea la punct a dosarului de inhumare. Cu alte cuvinte, apartinatorul poate solicita firmei sa se ocupe de inmormantare de la A la Z.

-in stocul firmei se afla sicrie frumos lucrate, de calitate, prevazute cu cruci care se inscriptioneaza conform datelor furnizate de familie. Fiecare sicriu vine insotit de lenjeria fina si alba, de capac si de suruburile fine. Multe dintre sicrie sunt prevazute cu manere de prindere sa poata fi manipulate mai usor.

-firmele se ocupa si de pachetelele cu mancare care se impart la cimitir si de organizarea parastaselor in conditiile impuse de pandemie, fiindca sunt respectate atat traditia, cat si dorintele familiei.

Au facut totul la superlativ si am constiinta impacata, mi-a spus, dar noaptea trecuta m-am visat copil si stateam cu tata si cu mama la masa. Apoi am iesit brusc din vis si mi-am dat seama ca tata este mort si ca nu mai pot da timpul inapoi, mi-a spus cu tristete.

Fusesem si eu la inmormantare si i-am spus ca si-a facut datoria pe deplin fata de tatal ei, fiindca:

-fusese asa de frumos si de elegant, iar sicriul stralucea de curatenie si lenjeria era alba ca zapada.

-masina funerara a mers perfect, nu a scos fum si soferul s-a purtat decent.

-florile naturale erau induiosator de frumoase,

-in pachetele a fost mancare destula, variata si de cea mai buna calitate.

In concluzie, apelati la firma ce poate sa ofere servicii funerare de top pentru cei dragi, sa aveti constiinta impacata ca ati facut totul ca inmormantarea sa fie decenta!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul