Criteriul National

Servicii profesionale pentru deschiderea unui punct de lucru pentru societati

Servicii profesionale pentru deschiderea unui punct de lucru pentru societati
iulie 23
17:44 2021

Daca esti asociat sau administrator intr-o societate si intentionezi sa deschizi un nou punct de lucru pentru firma ta, atunci trebuie sa stii ca este necesara intocmirea unui dosar ce urmeaza a fi depus la Registrul Comertului. In vederea completarii acestui dosar pentru deschidere punct de lucru, sunt necesare o serie de documente, dupa cum urmeaza: copie dupa contractele de comodat sau de inchiriere pentru noul punct de lucru, decizia sau hotararea de deschidere punct de lucru și declaratia tip pe propria raspundere cu privire la activitatile desfasurate.

Odata avute toate aceste documente, urmeaza depunerea dosarului la Registrul Comertului si aprobarea acestuia pentru a putea dispune de un nou punct de lucru in cadrul afacerii pe care o administrezi. Pentru aceia care nu doresc sa isi consume timp pentru a completa dosare pe care ulterior trebuie sa le depuna la Registrul Comertului sau pentru aceia care considera ca nu sunt suficient de bine informati cu privire la procedura de deschidere punct de lucru, exista firme specializate care se pot ocupa de acest proces.

In cadrul serviciilor oferite de o firma profesionista care asigura deschiderea de puncte de lucru pentru societati, vei putea beneficia de toate acele servicii care sa finalizeze cu succes aprobarea noului punct de lucru. In acest sens, o firma specializata ofera servicii privind intocmirea contractului de comodat sau de inchiriere pentru spatiul care va fi utilizat drept punct de lucru, intocmirea deciziei privind deschiderea punctului de lucru, completarea formularelor standard solicitate la Registrul Comertului si depunerea dosarului in momentul in care este complet.

Pentru a asigura rapiditatea procesului de deschidere punct de lucru, atunci cand apelezi la astfel de servicii profesionale, vei beneficia inclusiv de servicii de consultanta. Odata ce dosarul depus la Registrul Comertului este aprobat, firma pe care ai angajat-o pentru a se ocupa de deschidere punct de lucru va ridica documentatia care atesta faptul ca poti folosi noul punct de lucru si iti va inmana documentatia respectiva.

Serviciile profesionale de deschidere a unor noi puncte de lucru inseamna o economie importanta de timp pentru afacerile care doresc sa se dezvolte avand noi puncte de lucru, dar si o eficienta mai mare, prin faptul ca vei beneficia de pregatirea si de expertiza unor profesionisti in acest proces birocratic. Mai mult, externalizand aceste servicii, iti vei face o mare favoare prin faptul ca te vei putea concentra pe a face acele activitati care ofera potentialilor clienti produse sau servicii de cea mai buna calitate.

Indiferent daca ai nevoie de un nou punct de lucru pentru a ajunge la noi clienti dintr-o alta zona fata de sediul social, sau daca vrei sa ai la dispozitie un punct de lucru unde sa poti interactiona direct cu clientii si nu vrei ca acesta sa fie in locuinta personala, deschiderea unui punct de lucru cu ajutorul unei firme profesioniste este cea mai potrivita alegere. Pentru a beneficia de astfel de servicii si pentru mai multe informatii poti accesa lextor.ro.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul