Criteriul National

Serviciile de curatenie: cum alegem o firma buna si care sunt avantajele unei astfel de colaborari

Serviciile de curatenie: cum alegem o firma buna si care sunt avantajele unei astfel de colaborari
aprilie 08
19:40 2022

Ingrijirea propriei case sau chiar a locului de desfasurare a activitatii profesionale este o necesitate fara de care calitatea vietii nu ar fi la fel. Totusi, in zilele noastre, timpul este din ce in ce mai limitat, iar procesul de curatare, chiar si al spatiului propriu, ramane uneori neindeplinit.

Asadar, fie ca este vorba despre un spatiu de birouri din cadrul unei corporatii, locuinta proprie, hale, subsoluri, magazine si multe altele, apelarea la o firma curatenie Bucuresti ramane varianta ideala de indeplinire a igienizarii interioare. 

Care sunt criteriile dupa care se alege cea mai potrivita firma de curatenie

Curatenia este extrem de importanta in viata unei persoane, insa lipsa acesteia ajunge sa necesite, uneori, atentie speciala, din partea unor profesionisti. Iata cateva dintre cele mai importante aspecte de avut in vedere, in cazul alegerii variantei de colaborare cu o firma de curatenie:

  • personalul destinat acestei activitati trebuie sa fie calificat si sa lucreze legal;
  • orice firma de curatenie care promite servicii premium, trebuie sa dispuna de instrumentele necesare desfasurarii procesului de igienizare; 
  • firma trebuie sa ofere servicii rapide, deplasarea imediata la locatie fiind prioritara.

Care sunt avantajele colaborarii cu o firma de curatenie in cazul companiilor

Solicitarea serviciilor de curatenie nu trebuie sa fie un subiect tabu, mai ales in cazul societatilor care dispun de spatii largi, ce au nevoie in mod frecvent de reimprospatare. Iata cateva dintre avantajele care apar in urma unei astfel de colaborari:

  • imaginea afacerii capata prosperitate: un spatiu igienizat si reimprospatat va atrage intotdeauna atentia clientilor si va imbunatati, de altfel, si starea angajatilor;
  • curatenia este efectuata minutios: in urma solicitarii unor servicii de curatenie profesionale, totul sfarseste a fi pus la punct in cel mai mic detaliu;
  • se reduc sarcinile: odata luata in considerare aceasta optiune, procesul de ingienizare devine responsabilitatea firmei de curatenie.

Asadar, in cazul diverselor business-uri sau chiar a resedintelor, fie vile ori apartamente, o firma ce se ocupa de curatenie ramane o alternativa actuala si benefica atat pentru economisirea timpului solicitantului, cat si pentru calitatea serviciilor oferite.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul