Criteriul National

Serviciile de închirieri auto – alternativa avantajoasă de a călători

Serviciile de închirieri auto – alternativa avantajoasă de a călători
noiembrie 01
10:40 2018

Tendința actuală este cea de adaptare la un stil de viață modern, de aliniere cu modul în care se întâmplă lucrurile deja de ceva vreme în străinătate. Serviciile de închirieri auto se înscriu în lista de facilități prin care se ține pasul cu aceste trenduri moderne, reprezentând o alternativă de transport mult mai avantajoasă comparativ cu alegerea mijloacelor de transport public.

A deține un autoturism proprietate personală nu mai reprezintă în zilele noastre un moft, ci o necesitate de-a dreptul. Sunt implicate însă numeroase cheltuieli asociate cu această posesie, care îi fac pe unii să stea pe gânduri și să cântărească dacă o asemenea investiție este realmente rentabilă. Tocmai în întâmpinarea acestora și nu numai vin serviciile de inchirieri auto Cluj-Napoca (sau oriunde altundeva în țară).

De ce au devenit atât de populare serviciile de rent a car? Răspunsul este unul multiplu în acest caz, întrucât există numeroase motive care susțin această idee. În principiu, cei care nu vor să se limiteze ori să depindă de un orar de circulație fix precum este cel al mijloacelor de transport public aleg varianta închirierilor auto, însă aceștia nu reprezintă singura categorie de persoane ce apreciază astfel de servicii. Să vedem când își dovedesc utilitatea închirierile auto:

Rent a car pentru deplasări urbane

Atunci când trebuie să circuli zilnic către diverse destinații din oraș iar traficul și aglomerația caracteristică te fac să renunți de multe ori la ideea de a opta pentru mijloacele de transport public, varianta rent a car apare ca o soluție salvatoare.

Fie că e vorba de mașini de clasă compactă, economice, cu consum redus, fie că ceea ce se alege se referă la vehicule de clasă premium ori de lux care își dovedesc utilitatea atunci când beneficiarul dorește să facă o impresie bună cu ocazia unui eveniment deosebit, flotele firmelor de închirieri auto reușesc să mulțumească orice gusturi.

În această manieră, deplasările urbane sunt considerabil facilitate și devin uitate zecile de minute petrecute în stațiile de autobuz, în traficul sufocant, odată ce există acel plus de mobilitate oferit de o mașină închiriată.

Servicii de închirieri auto pentru călătorii

A face un tur al României într-un concediu atent planificat pare să fie o idee tentantă, însă cum va fi efectuat transportul? Mulți aleg mașinile personale în acest sens, însă nu de fiecare dată o astfel de opțiune este și cea mai avantajoasă.

Mașina personală poate să fie neîncăpătoare din punct de vedere al spațiului pentru bagaje sau pur și simplu nepotrivită pentru o deplasare atât de îndelungată. În plus, dacă se dorește evitarea adăugării de kilometri extra și de uzură la aceasta, închirierea reprezintă cu siguranță alternativa de avut în vedere.

Serviciile de închirieri auto pentru călătorii se pot plia în mod ideal pe orice nevoie. Chiar dacă e vorba de parcurgerea unor rute cu drumuri ceva mai accidentate sau dacă se caută un vehicul care să aibă suficient spațiu pentru bagajele unei familii, există soluții potrivite în flotele firmelor de închirieri auto.

Rent a car pentru transfer mai ușor la aeroport

Inclusiv cei care lucrează în străinătate sau care călătoresc mult și au nevoie de o manieră facilă de transfer de la aeroport pot să beneficeze de ceea ce oferă serviciile de rent a car. Mai exact, este vorba despre posibilitatea de a preda și prelua mașina dorită direct din aeroport, fără a mai exista astfel grija transportului, fie pentru a ajunge în oraș, fie pentru a ajunge la aeroport.

Dacă la toate aceste elemente se mai adaugă și faptul că tarifele sunt atractive și devin cu atât mai avantajoase cu cât perioada de închiriere este mai îndelungată, ori că dorința de a conduce un anumit model de autoturism poate fi mulțumită oricând, devine evident faptul că închirierile auto constituie o modalitate populară și avantajoasă de a călători.

Cei interesați de aceste servicii pot găsi numeroase informații suplimentare în mediul online și nu numai. O recomandare pentru cei care caută servicii de închirieri auto Cluj-Napoca poate fi RINO rent a car – www.rino-rent-a-car.ro, firmă de închirieri auto care pune la dispoziția doritorilor o flotă de vehicule ce pot să mulțumească orice gusturi, la prețuri avantajoase.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu