Criteriul National

Serviciile de închirieri auto – alternativa avantajoasă de a călători

Serviciile de închirieri auto – alternativa avantajoasă de a călători
noiembrie 01
10:40 2018

Tendința actuală este cea de adaptare la un stil de viață modern, de aliniere cu modul în care se întâmplă lucrurile deja de ceva vreme în străinătate. Serviciile de închirieri auto se înscriu în lista de facilități prin care se ține pasul cu aceste trenduri moderne, reprezentând o alternativă de transport mult mai avantajoasă comparativ cu alegerea mijloacelor de transport public.

A deține un autoturism proprietate personală nu mai reprezintă în zilele noastre un moft, ci o necesitate de-a dreptul. Sunt implicate însă numeroase cheltuieli asociate cu această posesie, care îi fac pe unii să stea pe gânduri și să cântărească dacă o asemenea investiție este realmente rentabilă. Tocmai în întâmpinarea acestora și nu numai vin serviciile de inchirieri auto Cluj-Napoca (sau oriunde altundeva în țară).

De ce au devenit atât de populare serviciile de rent a car? Răspunsul este unul multiplu în acest caz, întrucât există numeroase motive care susțin această idee. În principiu, cei care nu vor să se limiteze ori să depindă de un orar de circulație fix precum este cel al mijloacelor de transport public aleg varianta închirierilor auto, însă aceștia nu reprezintă singura categorie de persoane ce apreciază astfel de servicii. Să vedem când își dovedesc utilitatea închirierile auto:

Rent a car pentru deplasări urbane

Atunci când trebuie să circuli zilnic către diverse destinații din oraș iar traficul și aglomerația caracteristică te fac să renunți de multe ori la ideea de a opta pentru mijloacele de transport public, varianta rent a car apare ca o soluție salvatoare.

Fie că e vorba de mașini de clasă compactă, economice, cu consum redus, fie că ceea ce se alege se referă la vehicule de clasă premium ori de lux care își dovedesc utilitatea atunci când beneficiarul dorește să facă o impresie bună cu ocazia unui eveniment deosebit, flotele firmelor de închirieri auto reușesc să mulțumească orice gusturi.

În această manieră, deplasările urbane sunt considerabil facilitate și devin uitate zecile de minute petrecute în stațiile de autobuz, în traficul sufocant, odată ce există acel plus de mobilitate oferit de o mașină închiriată.

Servicii de închirieri auto pentru călătorii

A face un tur al României într-un concediu atent planificat pare să fie o idee tentantă, însă cum va fi efectuat transportul? Mulți aleg mașinile personale în acest sens, însă nu de fiecare dată o astfel de opțiune este și cea mai avantajoasă.

Mașina personală poate să fie neîncăpătoare din punct de vedere al spațiului pentru bagaje sau pur și simplu nepotrivită pentru o deplasare atât de îndelungată. În plus, dacă se dorește evitarea adăugării de kilometri extra și de uzură la aceasta, închirierea reprezintă cu siguranță alternativa de avut în vedere.

Serviciile de închirieri auto pentru călătorii se pot plia în mod ideal pe orice nevoie. Chiar dacă e vorba de parcurgerea unor rute cu drumuri ceva mai accidentate sau dacă se caută un vehicul care să aibă suficient spațiu pentru bagajele unei familii, există soluții potrivite în flotele firmelor de închirieri auto.

Rent a car pentru transfer mai ușor la aeroport

Inclusiv cei care lucrează în străinătate sau care călătoresc mult și au nevoie de o manieră facilă de transfer de la aeroport pot să beneficeze de ceea ce oferă serviciile de rent a car. Mai exact, este vorba despre posibilitatea de a preda și prelua mașina dorită direct din aeroport, fără a mai exista astfel grija transportului, fie pentru a ajunge în oraș, fie pentru a ajunge la aeroport.

Dacă la toate aceste elemente se mai adaugă și faptul că tarifele sunt atractive și devin cu atât mai avantajoase cu cât perioada de închiriere este mai îndelungată, ori că dorința de a conduce un anumit model de autoturism poate fi mulțumită oricând, devine evident faptul că închirierile auto constituie o modalitate populară și avantajoasă de a călători.

Cei interesați de aceste servicii pot găsi numeroase informații suplimentare în mediul online și nu numai. O recomandare pentru cei care caută servicii de închirieri auto Cluj-Napoca poate fi RINO rent a car – www.rino-rent-a-car.ro, firmă de închirieri auto care pune la dispoziția doritorilor o flotă de vehicule ce pot să mulțumească orice gusturi, la prețuri avantajoase.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei