Criteriul National

Serviciul pentru Situații de Urgență de la Caldo Privat Security

 Breaking News
Serviciul pentru Situații de Urgență de la Caldo Privat Security
iunie 26
13:33 2017

Cu peste 10 ani experianță în domeniul de pază și securitate, firma Caldo Privat Security a lansat divizia serviciului privat pentru Situații de Urgență. Aceasta a apărut din nevoia pieței din România și are la bază un concept nou cu măsuri specializate de luptă împotriva incendiilor și prevenirea acestora.

Echipa de pompieri deține avizul pentru activitatea conform codului CAEN 8425. Este un serviciu care necesită cele mai bune acțiuni pentru a furniza profesionalism de fiecare dată când apare un eveniment deosebit, în care salvarea vieților și a bunurilor materiale se face contratimp.Caldo Privat Security - Adrian Danut Dobre - firma de paza si protectie

Pentru a înțelege mai bine eforturile și implicarea experților de la Caldo Privat Security vă prezentăm detaliat specializarea lor în:

  • Monitorizarea sistemelor de detecţie a incendiilor ;
  • Asigurarea personalului pentru intervenţie în caz de incendiu (servant pompier, cadru tehnic PSI) şi supravegherea instalaţiilor speciale de detecţie /semnalizare sau de stingere a incendiilor 24h din 24h;
  • Intervenţie în caz de incendiu prin echipe specializate şi autospeciale de pompieri.
  • Furnizarea documentelor specifice în conformitate cu prevederile legale în vigoarea.
  • Exerciții de alarmare, evacuare și stingerea incendiilor.
  • Execuția planurilor de evacuare sau de intervenție pentru situațiile extreme precum incendiu, indundații, cutremure sau atacurile teroriste.
  • Realizarea semnalisticii specifice prevenirii şi stingerii incendiilor.
  • Dotarea clădirilor cu mijloace tehnice (stingătoare, pichete PSI, furtune, ţevi refulare, chei hidranti, accesorii şi alte mijloace de aparare).

Conducerea companiei își dorește dezvoltarea activității, motiv pentru care investițiile în echipamentele moderne fac parte din planul de creștere. Alături de deosebita calitate a serviciilor prestate, directorii firmei sunt atenți în mod deosebit pentru construirea unor legături de încredere pentru toții partenerii din proiecte.  Sediul central este în București dar activatea se desfăsoară în marile orașe din Romania: Constanța, Sibiu, Arad, Timișoara, Ploiești, Pitești, Iași, Bacău, Brăila, Galați, Drobeta Turnu Severin, Deva și Botoșani.

Pentru noutăți și stiri se recomandă pagina oficială de social media https://www.facebook.com/caldo.privat sau pe site-ul caldoprivatsecurity.ro

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo