Criteriul National

Serviciul pentru Situații de Urgență de la Caldo Privat Security

 Breaking News
Serviciul pentru Situații de Urgență de la Caldo Privat Security
iunie 26
13:33 2017

Cu peste 10 ani experianță în domeniul de pază și securitate, firma Caldo Privat Security a lansat divizia serviciului privat pentru Situații de Urgență. Aceasta a apărut din nevoia pieței din România și are la bază un concept nou cu măsuri specializate de luptă împotriva incendiilor și prevenirea acestora.

Echipa de pompieri deține avizul pentru activitatea conform codului CAEN 8425. Este un serviciu care necesită cele mai bune acțiuni pentru a furniza profesionalism de fiecare dată când apare un eveniment deosebit, în care salvarea vieților și a bunurilor materiale se face contratimp.Caldo Privat Security - Adrian Danut Dobre - firma de paza si protectie

Pentru a înțelege mai bine eforturile și implicarea experților de la Caldo Privat Security vă prezentăm detaliat specializarea lor în:

  • Monitorizarea sistemelor de detecţie a incendiilor ;
  • Asigurarea personalului pentru intervenţie în caz de incendiu (servant pompier, cadru tehnic PSI) şi supravegherea instalaţiilor speciale de detecţie /semnalizare sau de stingere a incendiilor 24h din 24h;
  • Intervenţie în caz de incendiu prin echipe specializate şi autospeciale de pompieri.
  • Furnizarea documentelor specifice în conformitate cu prevederile legale în vigoarea.
  • Exerciții de alarmare, evacuare și stingerea incendiilor.
  • Execuția planurilor de evacuare sau de intervenție pentru situațiile extreme precum incendiu, indundații, cutremure sau atacurile teroriste.
  • Realizarea semnalisticii specifice prevenirii şi stingerii incendiilor.
  • Dotarea clădirilor cu mijloace tehnice (stingătoare, pichete PSI, furtune, ţevi refulare, chei hidranti, accesorii şi alte mijloace de aparare).

Conducerea companiei își dorește dezvoltarea activității, motiv pentru care investițiile în echipamentele moderne fac parte din planul de creștere. Alături de deosebita calitate a serviciilor prestate, directorii firmei sunt atenți în mod deosebit pentru construirea unor legături de încredere pentru toții partenerii din proiecte.  Sediul central este în București dar activatea se desfăsoară în marile orașe din Romania: Constanța, Sibiu, Arad, Timișoara, Ploiești, Pitești, Iași, Bacău, Brăila, Galați, Drobeta Turnu Severin, Deva și Botoșani.

Pentru noutăți și stiri se recomandă pagina oficială de social media https://www.facebook.com/caldo.privat sau pe site-ul caldoprivatsecurity.ro

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro