Criteriul National

Serviciul pentru Situații de Urgență de la Caldo Privat Security

 Breaking News
Serviciul pentru Situații de Urgență de la Caldo Privat Security
iunie 26
13:33 2017

Cu peste 10 ani experianță în domeniul de pază și securitate, firma Caldo Privat Security a lansat divizia serviciului privat pentru Situații de Urgență. Aceasta a apărut din nevoia pieței din România și are la bază un concept nou cu măsuri specializate de luptă împotriva incendiilor și prevenirea acestora.

Echipa de pompieri deține avizul pentru activitatea conform codului CAEN 8425. Este un serviciu care necesită cele mai bune acțiuni pentru a furniza profesionalism de fiecare dată când apare un eveniment deosebit, în care salvarea vieților și a bunurilor materiale se face contratimp.Caldo Privat Security - Adrian Danut Dobre - firma de paza si protectie

Pentru a înțelege mai bine eforturile și implicarea experților de la Caldo Privat Security vă prezentăm detaliat specializarea lor în:

  • Monitorizarea sistemelor de detecţie a incendiilor ;
  • Asigurarea personalului pentru intervenţie în caz de incendiu (servant pompier, cadru tehnic PSI) şi supravegherea instalaţiilor speciale de detecţie /semnalizare sau de stingere a incendiilor 24h din 24h;
  • Intervenţie în caz de incendiu prin echipe specializate şi autospeciale de pompieri.
  • Furnizarea documentelor specifice în conformitate cu prevederile legale în vigoarea.
  • Exerciții de alarmare, evacuare și stingerea incendiilor.
  • Execuția planurilor de evacuare sau de intervenție pentru situațiile extreme precum incendiu, indundații, cutremure sau atacurile teroriste.
  • Realizarea semnalisticii specifice prevenirii şi stingerii incendiilor.
  • Dotarea clădirilor cu mijloace tehnice (stingătoare, pichete PSI, furtune, ţevi refulare, chei hidranti, accesorii şi alte mijloace de aparare).

Conducerea companiei își dorește dezvoltarea activității, motiv pentru care investițiile în echipamentele moderne fac parte din planul de creștere. Alături de deosebita calitate a serviciilor prestate, directorii firmei sunt atenți în mod deosebit pentru construirea unor legături de încredere pentru toții partenerii din proiecte.  Sediul central este în București dar activatea se desfăsoară în marile orașe din Romania: Constanța, Sibiu, Arad, Timișoara, Ploiești, Pitești, Iași, Bacău, Brăila, Galați, Drobeta Turnu Severin, Deva și Botoșani.

Pentru noutăți și stiri se recomandă pagina oficială de social media https://www.facebook.com/caldo.privat sau pe site-ul caldoprivatsecurity.ro

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo