Criteriul National

Serviciul pentru Situații de Urgență de la Caldo Privat Security

 Breaking News
Serviciul pentru Situații de Urgență de la Caldo Privat Security
iunie 26
13:33 2017

Cu peste 10 ani experianță în domeniul de pază și securitate, firma Caldo Privat Security a lansat divizia serviciului privat pentru Situații de Urgență. Aceasta a apărut din nevoia pieței din România și are la bază un concept nou cu măsuri specializate de luptă împotriva incendiilor și prevenirea acestora.

Echipa de pompieri deține avizul pentru activitatea conform codului CAEN 8425. Este un serviciu care necesită cele mai bune acțiuni pentru a furniza profesionalism de fiecare dată când apare un eveniment deosebit, în care salvarea vieților și a bunurilor materiale se face contratimp.Caldo Privat Security - Adrian Danut Dobre - firma de paza si protectie

Pentru a înțelege mai bine eforturile și implicarea experților de la Caldo Privat Security vă prezentăm detaliat specializarea lor în:

  • Monitorizarea sistemelor de detecţie a incendiilor ;
  • Asigurarea personalului pentru intervenţie în caz de incendiu (servant pompier, cadru tehnic PSI) şi supravegherea instalaţiilor speciale de detecţie /semnalizare sau de stingere a incendiilor 24h din 24h;
  • Intervenţie în caz de incendiu prin echipe specializate şi autospeciale de pompieri.
  • Furnizarea documentelor specifice în conformitate cu prevederile legale în vigoarea.
  • Exerciții de alarmare, evacuare și stingerea incendiilor.
  • Execuția planurilor de evacuare sau de intervenție pentru situațiile extreme precum incendiu, indundații, cutremure sau atacurile teroriste.
  • Realizarea semnalisticii specifice prevenirii şi stingerii incendiilor.
  • Dotarea clădirilor cu mijloace tehnice (stingătoare, pichete PSI, furtune, ţevi refulare, chei hidranti, accesorii şi alte mijloace de aparare).

Conducerea companiei își dorește dezvoltarea activității, motiv pentru care investițiile în echipamentele moderne fac parte din planul de creștere. Alături de deosebita calitate a serviciilor prestate, directorii firmei sunt atenți în mod deosebit pentru construirea unor legături de încredere pentru toții partenerii din proiecte.  Sediul central este în București dar activatea se desfăsoară în marile orașe din Romania: Constanța, Sibiu, Arad, Timișoara, Ploiești, Pitești, Iași, Bacău, Brăila, Galați, Drobeta Turnu Severin, Deva și Botoșani.

Pentru noutăți și stiri se recomandă pagina oficială de social media https://www.facebook.com/caldo.privat sau pe site-ul caldoprivatsecurity.ro

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul