Criteriul National

Sezonul cald vine cum nu se poate mai bine pentru agricultori

Sezonul cald vine cum nu se poate mai bine pentru agricultori
aprilie 15
09:00 2017

Dispui de o suprafata mare de teren care trebuie lucrata an de an pentru a oferii productii infloritoare indiferent de plantatiile pe care doresti a le face?

Atunci cu siguranta ai nevoie de cateva motocultoare la oferta capabile sa-ti puna ideile in aplicare in cel mai scurt timp posibil.

Motocultorul este exact acea dovada tehnologica de care ai nevoie pentru a vedea ca materialul uman poate fi inlocuit cu brio fara sa mai existe consecinte, iar durata de executie sa fie una mai mare decat este cazul.

Cum este posibil? Daca in urma cu un deceniu omul cu ajutorul diferitelor ustensile agricole isi rezolva de unul singur terenul, acum toata munca sa poate fi inlocuita de lucruri care au o inalta precizie, capabile sa faca  munca de zile intregi in doar cateva ore.

Frezele ce dispun de cutite bine ascutite si arcuite de pe motocultoare sunt doar dovada ca totul se petrece rapid, iar automatizarea si-a atins urmatorul nivel, in materie de calitate si standard.

Doresti un motocultor ieftin si bun? Atunci mai jos iti vom prezenta un model care pentru multi agricultori a fost cheia succesului,  la un pret de nebanuit.

Motocultor Rotakt RO900

La doar 1900 lei acest motocultor este de departe dovada ca performanta poate fi imbinata cu utilitatea la un pret avantajos!

Dispune de o putere a motorului de pana la 7CP, perfect pentru lucrul in gradini sau suprafete de mari anverguri, tija atasabila permitand sa se alature diverse accesorii utile precum prasitoarea, plugul sau remorca.

Rotile de mare anvergura vin si completeaza perfect acest motocultor, fiind echipate cu anvelope de profil agricol, ideale pentru a tracta acest motocultor chiar si pe terenuri cu suprafete dificile.

Sistemul unic de filtrare al aerului asigura  o functionare ideala chiar si in cele mai extreme conditii de lucru, iar demarorul asigura ca praful nu va patrunde in interiorul motorului mai ales daca motocultorul este folosit la foc automat.

Senzorul de ulei ne indica cantitatea de ulei disponibila in baia de ulei, iar daca acesta este scazut, duce la oprirea motocultorului pentru a nu se produce fenomene nedorite.

Carcasa de protectie este conceputa dintr-un material rezistent, iar sistemul de prindere a fost inovat, pentru un control mai bun.

Latimea de lucru poate atinge dimensiuni  de lucru considerabile, iar adancimea de patrundere  ajunge chiar si la 25 cm, ideal chiar si pentru culturile ce necesita o intrebuintare mai specifica.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo