Criteriul National

Sezonul cald vine cum nu se poate mai bine pentru agricultori

Sezonul cald vine cum nu se poate mai bine pentru agricultori
aprilie 15
09:00 2017

Dispui de o suprafata mare de teren care trebuie lucrata an de an pentru a oferii productii infloritoare indiferent de plantatiile pe care doresti a le face?

Atunci cu siguranta ai nevoie de cateva motocultoare la oferta capabile sa-ti puna ideile in aplicare in cel mai scurt timp posibil.

Motocultorul este exact acea dovada tehnologica de care ai nevoie pentru a vedea ca materialul uman poate fi inlocuit cu brio fara sa mai existe consecinte, iar durata de executie sa fie una mai mare decat este cazul.

Cum este posibil? Daca in urma cu un deceniu omul cu ajutorul diferitelor ustensile agricole isi rezolva de unul singur terenul, acum toata munca sa poate fi inlocuita de lucruri care au o inalta precizie, capabile sa faca  munca de zile intregi in doar cateva ore.

Frezele ce dispun de cutite bine ascutite si arcuite de pe motocultoare sunt doar dovada ca totul se petrece rapid, iar automatizarea si-a atins urmatorul nivel, in materie de calitate si standard.

Doresti un motocultor ieftin si bun? Atunci mai jos iti vom prezenta un model care pentru multi agricultori a fost cheia succesului,  la un pret de nebanuit.

Motocultor Rotakt RO900

La doar 1900 lei acest motocultor este de departe dovada ca performanta poate fi imbinata cu utilitatea la un pret avantajos!

Dispune de o putere a motorului de pana la 7CP, perfect pentru lucrul in gradini sau suprafete de mari anverguri, tija atasabila permitand sa se alature diverse accesorii utile precum prasitoarea, plugul sau remorca.

Rotile de mare anvergura vin si completeaza perfect acest motocultor, fiind echipate cu anvelope de profil agricol, ideale pentru a tracta acest motocultor chiar si pe terenuri cu suprafete dificile.

Sistemul unic de filtrare al aerului asigura  o functionare ideala chiar si in cele mai extreme conditii de lucru, iar demarorul asigura ca praful nu va patrunde in interiorul motorului mai ales daca motocultorul este folosit la foc automat.

Senzorul de ulei ne indica cantitatea de ulei disponibila in baia de ulei, iar daca acesta este scazut, duce la oprirea motocultorului pentru a nu se produce fenomene nedorite.

Carcasa de protectie este conceputa dintr-un material rezistent, iar sistemul de prindere a fost inovat, pentru un control mai bun.

Latimea de lucru poate atinge dimensiuni  de lucru considerabile, iar adancimea de patrundere  ajunge chiar si la 25 cm, ideal chiar si pentru culturile ce necesita o intrebuintare mai specifica.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro