Criteriul National

Sezonul cald vine cum nu se poate mai bine pentru agricultori

Sezonul cald vine cum nu se poate mai bine pentru agricultori
aprilie 15
09:00 2017

Dispui de o suprafata mare de teren care trebuie lucrata an de an pentru a oferii productii infloritoare indiferent de plantatiile pe care doresti a le face?

Atunci cu siguranta ai nevoie de cateva motocultoare la oferta capabile sa-ti puna ideile in aplicare in cel mai scurt timp posibil.

Motocultorul este exact acea dovada tehnologica de care ai nevoie pentru a vedea ca materialul uman poate fi inlocuit cu brio fara sa mai existe consecinte, iar durata de executie sa fie una mai mare decat este cazul.

Cum este posibil? Daca in urma cu un deceniu omul cu ajutorul diferitelor ustensile agricole isi rezolva de unul singur terenul, acum toata munca sa poate fi inlocuita de lucruri care au o inalta precizie, capabile sa faca  munca de zile intregi in doar cateva ore.

Frezele ce dispun de cutite bine ascutite si arcuite de pe motocultoare sunt doar dovada ca totul se petrece rapid, iar automatizarea si-a atins urmatorul nivel, in materie de calitate si standard.

Doresti un motocultor ieftin si bun? Atunci mai jos iti vom prezenta un model care pentru multi agricultori a fost cheia succesului,  la un pret de nebanuit.

Motocultor Rotakt RO900

La doar 1900 lei acest motocultor este de departe dovada ca performanta poate fi imbinata cu utilitatea la un pret avantajos!

Dispune de o putere a motorului de pana la 7CP, perfect pentru lucrul in gradini sau suprafete de mari anverguri, tija atasabila permitand sa se alature diverse accesorii utile precum prasitoarea, plugul sau remorca.

Rotile de mare anvergura vin si completeaza perfect acest motocultor, fiind echipate cu anvelope de profil agricol, ideale pentru a tracta acest motocultor chiar si pe terenuri cu suprafete dificile.

Sistemul unic de filtrare al aerului asigura  o functionare ideala chiar si in cele mai extreme conditii de lucru, iar demarorul asigura ca praful nu va patrunde in interiorul motorului mai ales daca motocultorul este folosit la foc automat.

Senzorul de ulei ne indica cantitatea de ulei disponibila in baia de ulei, iar daca acesta este scazut, duce la oprirea motocultorului pentru a nu se produce fenomene nedorite.

Carcasa de protectie este conceputa dintr-un material rezistent, iar sistemul de prindere a fost inovat, pentru un control mai bun.

Latimea de lucru poate atinge dimensiuni  de lucru considerabile, iar adancimea de patrundere  ajunge chiar si la 25 cm, ideal chiar si pentru culturile ce necesita o intrebuintare mai specifica.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei