Criteriul National

Sezonul cald vine cum nu se poate mai bine pentru agricultori

Sezonul cald vine cum nu se poate mai bine pentru agricultori
aprilie 15
09:00 2017

Dispui de o suprafata mare de teren care trebuie lucrata an de an pentru a oferii productii infloritoare indiferent de plantatiile pe care doresti a le face?

Atunci cu siguranta ai nevoie de cateva motocultoare la oferta capabile sa-ti puna ideile in aplicare in cel mai scurt timp posibil.

Motocultorul este exact acea dovada tehnologica de care ai nevoie pentru a vedea ca materialul uman poate fi inlocuit cu brio fara sa mai existe consecinte, iar durata de executie sa fie una mai mare decat este cazul.

Cum este posibil? Daca in urma cu un deceniu omul cu ajutorul diferitelor ustensile agricole isi rezolva de unul singur terenul, acum toata munca sa poate fi inlocuita de lucruri care au o inalta precizie, capabile sa faca  munca de zile intregi in doar cateva ore.

Frezele ce dispun de cutite bine ascutite si arcuite de pe motocultoare sunt doar dovada ca totul se petrece rapid, iar automatizarea si-a atins urmatorul nivel, in materie de calitate si standard.

Doresti un motocultor ieftin si bun? Atunci mai jos iti vom prezenta un model care pentru multi agricultori a fost cheia succesului,  la un pret de nebanuit.

Motocultor Rotakt RO900

La doar 1900 lei acest motocultor este de departe dovada ca performanta poate fi imbinata cu utilitatea la un pret avantajos!

Dispune de o putere a motorului de pana la 7CP, perfect pentru lucrul in gradini sau suprafete de mari anverguri, tija atasabila permitand sa se alature diverse accesorii utile precum prasitoarea, plugul sau remorca.

Rotile de mare anvergura vin si completeaza perfect acest motocultor, fiind echipate cu anvelope de profil agricol, ideale pentru a tracta acest motocultor chiar si pe terenuri cu suprafete dificile.

Sistemul unic de filtrare al aerului asigura  o functionare ideala chiar si in cele mai extreme conditii de lucru, iar demarorul asigura ca praful nu va patrunde in interiorul motorului mai ales daca motocultorul este folosit la foc automat.

Senzorul de ulei ne indica cantitatea de ulei disponibila in baia de ulei, iar daca acesta este scazut, duce la oprirea motocultorului pentru a nu se produce fenomene nedorite.

Carcasa de protectie este conceputa dintr-un material rezistent, iar sistemul de prindere a fost inovat, pentru un control mai bun.

Latimea de lucru poate atinge dimensiuni  de lucru considerabile, iar adancimea de patrundere  ajunge chiar si la 25 cm, ideal chiar si pentru culturile ce necesita o intrebuintare mai specifica.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo