Criteriul National

SFARSIT DE MANDAT! De ziua Eroilor, un „erou” si-a incheiat misiunea- Liviu Dragnea!

mai 21
17:25 2015

 

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Liviu Dragnea si-a prezentat bilantul dupa doi ani si jumatate in functie, predandu-si astfel mandatul succesoarei sale Sevil Shhaideh.

dragnea1

Intr-o conferinta de presa comuna, Dragnea a salutat faptul ca nivelul de absorbtie al fondurilor europene a crescut, in perioada mandatului sau, de la un „nivel ingrijorator” de 100 de milioane de euro, la peste 2 miliarde de euro in cei doi ani si jumatate.

De asemenea, fostul ministru a vorbit si despre cele doua proiecte majore asumate in programul de guvernare al USL – regionalizarea si descentralizarea administrativa.

„Proiectul de regionalizare a fost finalizat aici, la minister. Din pacate, pentru ca nu s-a mai generat modificarea Constitutiei, acest proiect a ramas suspendat, urmand ca, vreodata, daca Constitutia va fi modificata, el sa fie aplicat.

Proiectul de descentralizare a fost aprobat de Parlament, Curtea Constitutionala l-a declarat neconstitutional”, a mai spus Liviu Dragnea.

Avand aceeasi impertinenta si glas ce tradeaza mereu apucaturi de fost securist (cu acte in regula), acest devotat pion al Sistemului a continuat cu sfaturi!

Ca de exemplu, in opinia sa  ministerul nu trebuie sa fie unul „trompeta”, si chiar a dat directive „sanatoase” ca „sa tipam in fiecare zi ce facem, ci sa facem lucruri”.

De asemenea, le-a spus acestora sa nu acorde atentie ce scrie presa: „Chiar daca nu veti fi laudati zilnic de presa, (…) unde mai puneti cate o caramida, unde faceti ceva, oamenii se bucura. Si asta trebuie sa fie hrana voastra spirituala”.

Incredibil, acest domn cu mustata, ce se crede extrem de competent se aseamana cu premierul ce are aceeasi idee fixa vis a vis de presa ce nu-l „tamaiaza” sau nu o are „la degetul mic!”

Tonul agresiv-confensiv capatat (se pare) ca urmare a unor sperieturi vis a vis de urmatoarele evenimente ce-l vor dovedi il pune intr-o postura destul de improprie!

Imi permit sa va zic asa, ca nu sunteti investit sa dati invataturi peste invataturi. Si chiar daca e vorba  doar de o mica problema: nu sunteti abilitat sa ne dati povete avand in vedere numarul multelor faradelegi pe care le-ati infaptuit in decursul timpului in care ati fost „omul din umbra” al acestui partid odios!

Aceste invataturi si sfaturi le avem de la „nobilul” si intru tot stimabilul tovaras FSN-ist, Liviu Dragnea! Un adevarat sifonar plin excelenta, un strateg „fin”, bun cunoscator in ale traficului de influenta, un instigator prin excelenta,un stalp al mafiotismului, un detractor prin definitie ce isi transmite „experienta” si regreta ca este lasat de o parte!

Poate ca adevarata bucurie, una fara margini va fi atunci cand, stimate tovaras, comunist inveterat , eminenta intunecata vei dispare dimpreuna cu bunul tau amic in ale nelegiuirii-cu cel ce a instrumentat acel simulacru de referendum- Il Dottore.

Istoria va va consemna oricum. Si, tot asa cum ati incercat sa pareti ca fiind ceea ce nu ati reusit, vi se va intoarce! Deoarece , tot datorita principiilor unanim recunoscute aici pe Pamant dar si Dincolo-Divinitatea nu doarme niciodata si rasplateste tuturor, fiecare dupa faptele sale!

Urmand aceste ganduri si urari cat se poate de motivate, in numele meu cat si al acestui ziar online ma bucur nespus ca din acest moment un dinozaur a disparut (cel putin din viata publica si politica) de pe firmament!

Ramane acum ca Justitia pamanteasca sa grabeasca termenele deoarece nu-mi fac griji in ceea ce priveste Atotputernicia lui Dumnezeu!

Asa sa v-ajute si sa ne arate Bunul si Adevaratul Dumnezeu, care in aceasta cinstita si sfanta zi s-a inaltat la Ceruri!

Sursa foto : www.aktual24.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo