Criteriul National

SFARSIT DE MANDAT! De ziua Eroilor, un „erou” si-a incheiat misiunea- Liviu Dragnea!

mai 21
17:25 2015

 

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Liviu Dragnea si-a prezentat bilantul dupa doi ani si jumatate in functie, predandu-si astfel mandatul succesoarei sale Sevil Shhaideh.

dragnea1

Intr-o conferinta de presa comuna, Dragnea a salutat faptul ca nivelul de absorbtie al fondurilor europene a crescut, in perioada mandatului sau, de la un „nivel ingrijorator” de 100 de milioane de euro, la peste 2 miliarde de euro in cei doi ani si jumatate.

De asemenea, fostul ministru a vorbit si despre cele doua proiecte majore asumate in programul de guvernare al USL – regionalizarea si descentralizarea administrativa.

„Proiectul de regionalizare a fost finalizat aici, la minister. Din pacate, pentru ca nu s-a mai generat modificarea Constitutiei, acest proiect a ramas suspendat, urmand ca, vreodata, daca Constitutia va fi modificata, el sa fie aplicat.

Proiectul de descentralizare a fost aprobat de Parlament, Curtea Constitutionala l-a declarat neconstitutional”, a mai spus Liviu Dragnea.

Avand aceeasi impertinenta si glas ce tradeaza mereu apucaturi de fost securist (cu acte in regula), acest devotat pion al Sistemului a continuat cu sfaturi!

Ca de exemplu, in opinia sa  ministerul nu trebuie sa fie unul „trompeta”, si chiar a dat directive „sanatoase” ca „sa tipam in fiecare zi ce facem, ci sa facem lucruri”.

De asemenea, le-a spus acestora sa nu acorde atentie ce scrie presa: „Chiar daca nu veti fi laudati zilnic de presa, (…) unde mai puneti cate o caramida, unde faceti ceva, oamenii se bucura. Si asta trebuie sa fie hrana voastra spirituala”.

Incredibil, acest domn cu mustata, ce se crede extrem de competent se aseamana cu premierul ce are aceeasi idee fixa vis a vis de presa ce nu-l „tamaiaza” sau nu o are „la degetul mic!”

Tonul agresiv-confensiv capatat (se pare) ca urmare a unor sperieturi vis a vis de urmatoarele evenimente ce-l vor dovedi il pune intr-o postura destul de improprie!

Imi permit sa va zic asa, ca nu sunteti investit sa dati invataturi peste invataturi. Si chiar daca e vorba  doar de o mica problema: nu sunteti abilitat sa ne dati povete avand in vedere numarul multelor faradelegi pe care le-ati infaptuit in decursul timpului in care ati fost „omul din umbra” al acestui partid odios!

Aceste invataturi si sfaturi le avem de la „nobilul” si intru tot stimabilul tovaras FSN-ist, Liviu Dragnea! Un adevarat sifonar plin excelenta, un strateg „fin”, bun cunoscator in ale traficului de influenta, un instigator prin excelenta,un stalp al mafiotismului, un detractor prin definitie ce isi transmite „experienta” si regreta ca este lasat de o parte!

Poate ca adevarata bucurie, una fara margini va fi atunci cand, stimate tovaras, comunist inveterat , eminenta intunecata vei dispare dimpreuna cu bunul tau amic in ale nelegiuirii-cu cel ce a instrumentat acel simulacru de referendum- Il Dottore.

Istoria va va consemna oricum. Si, tot asa cum ati incercat sa pareti ca fiind ceea ce nu ati reusit, vi se va intoarce! Deoarece , tot datorita principiilor unanim recunoscute aici pe Pamant dar si Dincolo-Divinitatea nu doarme niciodata si rasplateste tuturor, fiecare dupa faptele sale!

Urmand aceste ganduri si urari cat se poate de motivate, in numele meu cat si al acestui ziar online ma bucur nespus ca din acest moment un dinozaur a disparut (cel putin din viata publica si politica) de pe firmament!

Ramane acum ca Justitia pamanteasca sa grabeasca termenele deoarece nu-mi fac griji in ceea ce priveste Atotputernicia lui Dumnezeu!

Asa sa v-ajute si sa ne arate Bunul si Adevaratul Dumnezeu, care in aceasta cinstita si sfanta zi s-a inaltat la Ceruri!

Sursa foto : www.aktual24.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro