Criteriul National

Sfaturi care te ajuta sa te bucuri cat mai mult timp de gardul din fier forjat

Sfaturi care te ajuta sa te bucuri cat mai mult timp de gardul din fier forjat
ianuarie 12
10:03 2022

Instalarea unui gard din fier forjat are multiple avantaje: arata bine, rezista foarte mult timp in fata intemperiilor si a factorilor de mediu, rezista foarte bine in fata animalelor salbatice si in fata eventualilor infractori si este usor de personalizat. Daca vrei un gard unic, cu o forma care sa te reprezinte, gardul din fier forjat este cea mai buna optiune.

Desi are nevoie de putina ingrijire pentru, va trebui sa ii acorzi atentie o data la cativa ani. In felul acesta vei evita rugina, care este una dintre cele mai mari probleme ale acestui material.

Ce trebuie sa faci pentru a te bucura cat mai mult de gardul din fier forjat?

1. Ia masuri de protectie, mai ales atunci cand gardul se afla intr-o zona cu umiditate mare. Daca umiditatea este foarte mare, riscul de rugina este considerabil. Vopseste gardul constant, curata-l  si inspecteaza-l cu atentie pentru a descoperi eventuale pete de rugina care pot creste!

2. Curata rugina! Daca exista portiuni in care a aparut rugina nu este nicio tragedie. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa e cureti foarte bine cu un smirghel sau cu o lama de otel, dupa care sa aplici o solutie impotriva coroziunii. Un strat de vopsea poate sa fie si el eficient in ascunderea petei de rugina, insa cel mai bine este sa cureti cu atentie locul pentru a preveni dezvoltarea problemei;

3. Indreapta toate elementele indoite! Se mai intampla si accidente: un vant mult prea puternic, o lovitura de la o masina sau alte socuri fizice pot indoi gardul. Cea mai buna optiune pe care o ai in astfel de solutii este sa indrepti imediat indoitura. Daca nu poti, apeleaza la o companie care se ocupa de asta!

Daca respecti aceste 3 reguli, gardul din fier forjat nu are nevoie de cine stie ce ingrijire. Eventual, o data la cateva luni poti sterge praful si murdaria de pe el. Este bine sa urmaresti si sa stergi mai ales petele lasate de pasari, deoarece pot fi foarte corozive.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul