Criteriul National

Sfaturi de fitness și nutriție de la surorile Kardashian

Sfaturi de fitness și nutriție de la surorile Kardashian
martie 09
12:11 2017

Există o multitudine de metode prin care celebritățile slăbesc sau se mențin la silueta ideală. Surorile Kardashian sunt unele din cele mai proeminente celebrități care își fac populare metodele de a slăbi sau de a-și menține starea de sănătate și forma fizică. Daca te inspiră stilul lor de viață, citește aceste câteva idei care te pot inspira în a-ți menține silueta.

De multe ori, prin voința de care dau dovadă, celebritățile pot fi adevărate modele de urmat și pot fi chiar o sursă de inspirație pentru multți dintre noi. Despre secretele vedetelor în privința celor mai eficiente exerciții de fitness, despre slăbit și trucuri de frumusețe poți citi pe larg în RevistaVedete. Caracterizate de formele voluptoase cunoscute de oricine, surorile Kardashian nu se feresc în a încerca difertie metode și trucuri pentru a-și menține sănătatea și silueta de invidiat.

Iată câteva dintre secretele pe care celebrele surori le-au împărtășit fanilor, din dorința de a-i încuraja să ducă o viață cât mai sănătoasă, ceea ce automat se va vedea în sănătatea organismului, dar și în siluetă.

Partenere de exerciții

Nu este o noutate că surorile Kardashian sunt văzute împreuna executând programul zilnic de jogging. Într-adevăr, a-ți găsi un partener de exerciții ar putea fi primul pas către succes. Pe lângă faptul că antrenamentul devine competitiv, vă veți și încuraja reciproc pentru a reuși să faceți față celor mai grele ședințe de antrenament. Kim, Khloe și Kourtney sunt de multe ori văzute împreună alergând. Experimentează și tu plăcerea de a alerga cu o prietenă, de a vă stimula reciproc și de a face glume în timp ce faceți ceva sănătos.

Exerciții diferite

Varietatea este cheia pentru a-ți menține ambiția în timpul exercițiilor. Într-adevăr, dacă faci aceleași mișcări de multe ori s-ar putea să te plictisești, ceea ce îți va scădea motivația. De ce nu încerci să combini diferite exerciții și să alegi pașii și mișcările care se potrivesc cu ceea ce ți-ai propus tu, să îți lucreze musculatura pe care vrei să ți-o tonifici și diferite părți ale corpului.

Surorile Kardashian combină diferite elemente din diferite planuri de fitness, făcând un program care le menține în formă maximă.

Proteine

Când vine vorba despre planul lor de alimentație, surorile Kardashian, împreuna cu nutriționiștii, recomandă consumul proteinelor pentru a oferi sistemului tău digestiv senzația de sațietate, care te va opri din a lua gustări sau din a mânca mai mult decât trebuie. În plus, proteinele sunt sursa de energie de care ai nevoie pentru o viață dinamică. Jonglează cu diferite feluri de mâncare și asigură-te că porțiile tale conțin proteine multe, pentru a sări peste gustările care îți vor strica silueta și condiția fizică pe termen lung.

Mic dejun sănătos

Începe ziua cu o masă sănătoasă, lucru într-adevăr necesar și pentru a avea aportul necesar de vitamine și energie, dar și pentru a-ți creste metabolismul pentru întreaga zi. Khloe și Kim sunt foarte generoase când vine vorba de micul dejun, consumând fructe, ouă, șuncă, dar și fulgi de ovăz.

Aceste ingrediente îți oferă energie destulă pentru toată ziua, dar te și ajută să îți menții rutina zilnică. Nu sări niciodată peste micul dejun pentru că vei mânca mai mult mai târziu. Controlează-ți greutatea cu micul dejun copios și fă tot posibilul să adopți un plan de alimentație bine definit și sănătos.

Privare de la mâncare

Similar cu privarea de somn, privarea de la mâncarea te limitează de la gustările favorite, ceea ce poate duce la modificări severe în organism. Pe lângă faptul că îți păcălești mintea, s-ar putea să mănânci prea mult, ceea ce te va face să pui câteva kilograme în plus în acele zone ale corpului unde nu vrei. Kim Kardashian ne sfătuiește să consumăm felurile preferate de mâncare și băutură dacă ne este poftă, fiind mai bine decât să nu le consumăm deloc, iar apoi să exagerăm în privința lor, când nu mai rezistăm. În loc să nu mănânci ce dorești, mai bine fă exerciții pentru a mai scăpa de câteva calorii și menține-te în formă prin metode mai puțin radicale.

Dacă ne uităm la felul în care arată, putem spune că metodele recomandate de către frumoasele surori sigur funcționează, așa că nu ne rămâne decât să trecem la treaba. Sperăm că ai găsit utile aceste sfaturi, iar mai multe știri despre vedete și stilul acestora de viață găsești și pe pagina de facebook RevistaVedete. Te așteptăm cu noutăți!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo