Criteriul National

Sfaturi de la specialisti in vanzari  haine SH engros

Sfaturi de la specialisti in vanzari  haine SH engros
octombrie 18
13:07 2018

Din ce in ce mai multi oameni sunt atrasi ideea achizitionarii pieselor vestimentare din magazine second hand, intrucat astfel pot gasi lucruri de calitate la preturi accesibile. Astfel, numarul magazinelor de acest tip a sporit considerabil in ultimii ani, iar cei care detin afaceri in domeniu trebuie sa ia in considerare mai multe aspecte atunci cand vine vorba despre achizitionarea stocurilor potrivite. In acest sens, randurile de mai jos contin sfaturi importante din partea comerciantilor de haine SH engros, care le pot veni in ajutor proprietarilor de magazine!

Optarea pentru un furnizor cu diferite tipuri de piese vestimentare

In primul rand, cei care au magazine cu haine second hand trebuie sa opteze pentru un furnizor care le poate asigura un stoc format din diferite tipuri de piese vestimentare. Oamenii care intra intr-un second hand se asteapta sa gasesca aici de la haine pentru copii si pana la haine pentru adulti (pentru femei, dar si pentru barbati), dar si incaltaminte de calitate. Asadar, pe rafturile ori pe umerasele magazinele trebuie sa se regaseasca in permanenta o gama variata de piese vestimentare: bluze, maieuri, camasi, pantaloni, geci, dar si obiecte vestimentare sport.

Transport

Un alt aspect pe care trebuie sa il ia in considerare proprietarii de magazine cu haine second hand este transportul. Ei trebuie sa stie ca in functie de cantitatea de haine comandata de la furnizori, pot beneficia de transport gratuit. Asadar, indicat este sa studieze numarul de loturi de piese vestimentare pe care il comanda pentru a economisi banii pe care in mod normal ar trebui sa-l plateasca pentru transport. In plus, comandand mai multe haine in acelasi timp, comerciantii se asigura ca au un stoc suficient pentru o perioada mai indelungata, atata timp cat dispun de suficient spatiu de depozitare.

Discount-uri pentru clientii fideli

Clientii fideli care cumpara in mod regulat haine SH engros de la acelasi furnizor pot beneficia periodic de reduceri substantiale. De ce? Furnizorii prefera sa isi pastreze clientii cu care au colaborari foarte bune, pentru a avea parte de stabilitate.

Marfa in concordanta cu anotimpul

Un alt aspect pe care trebuie sa il ia in considerare proprietarii de magazine second hand este faptul ca furnizorii le pot pune la dispozitie piese vestimentare in functie de anotimp. Astfel, pe rafturile magazinelor vor ajunge doar haine care sunt cautate fie in timpul verii, fie in timpul iernii, in functie de perioada din an si astfel, riscul de a ramane cu marfa nevanduta este mult mai mic.

Garantia calitatii

Comerciantii care colaboreaza cu un singur furnizor de haine au garantia ca vor primi intotdeauna haine de calitate. In general, furnizorii isi doresc sa ofere clientilor cele mai bune servicii, dar si cele mai bune piese vestimentare, pentru a se asigura ca acestia se vo intoarce si cu o alta ocazie pentru a cumpara mai multe loturi de imbracaminte.

Proprietarii de magazine trebuie sa tina cont de toate sfaturile de mai sus pentru a avea o afacere prosepera. De asemenea, ei trebuie sa tina cont de faptul ca modul de prezentare conteaza pentru clientii si trebuie sa se asigure ca le ofera acestora posibilitatea de a proba hainele inainte de a le cumpara.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu