Criteriul National

Sfaturi de la specialisti in vanzari  haine SH engros

Sfaturi de la specialisti in vanzari  haine SH engros
octombrie 18
13:07 2018

Din ce in ce mai multi oameni sunt atrasi ideea achizitionarii pieselor vestimentare din magazine second hand, intrucat astfel pot gasi lucruri de calitate la preturi accesibile. Astfel, numarul magazinelor de acest tip a sporit considerabil in ultimii ani, iar cei care detin afaceri in domeniu trebuie sa ia in considerare mai multe aspecte atunci cand vine vorba despre achizitionarea stocurilor potrivite. In acest sens, randurile de mai jos contin sfaturi importante din partea comerciantilor de haine SH engros, care le pot veni in ajutor proprietarilor de magazine!

Optarea pentru un furnizor cu diferite tipuri de piese vestimentare

In primul rand, cei care au magazine cu haine second hand trebuie sa opteze pentru un furnizor care le poate asigura un stoc format din diferite tipuri de piese vestimentare. Oamenii care intra intr-un second hand se asteapta sa gasesca aici de la haine pentru copii si pana la haine pentru adulti (pentru femei, dar si pentru barbati), dar si incaltaminte de calitate. Asadar, pe rafturile ori pe umerasele magazinele trebuie sa se regaseasca in permanenta o gama variata de piese vestimentare: bluze, maieuri, camasi, pantaloni, geci, dar si obiecte vestimentare sport.

Transport

Un alt aspect pe care trebuie sa il ia in considerare proprietarii de magazine cu haine second hand este transportul. Ei trebuie sa stie ca in functie de cantitatea de haine comandata de la furnizori, pot beneficia de transport gratuit. Asadar, indicat este sa studieze numarul de loturi de piese vestimentare pe care il comanda pentru a economisi banii pe care in mod normal ar trebui sa-l plateasca pentru transport. In plus, comandand mai multe haine in acelasi timp, comerciantii se asigura ca au un stoc suficient pentru o perioada mai indelungata, atata timp cat dispun de suficient spatiu de depozitare.

Discount-uri pentru clientii fideli

Clientii fideli care cumpara in mod regulat haine SH engros de la acelasi furnizor pot beneficia periodic de reduceri substantiale. De ce? Furnizorii prefera sa isi pastreze clientii cu care au colaborari foarte bune, pentru a avea parte de stabilitate.

Marfa in concordanta cu anotimpul

Un alt aspect pe care trebuie sa il ia in considerare proprietarii de magazine second hand este faptul ca furnizorii le pot pune la dispozitie piese vestimentare in functie de anotimp. Astfel, pe rafturile magazinelor vor ajunge doar haine care sunt cautate fie in timpul verii, fie in timpul iernii, in functie de perioada din an si astfel, riscul de a ramane cu marfa nevanduta este mult mai mic.

Garantia calitatii

Comerciantii care colaboreaza cu un singur furnizor de haine au garantia ca vor primi intotdeauna haine de calitate. In general, furnizorii isi doresc sa ofere clientilor cele mai bune servicii, dar si cele mai bune piese vestimentare, pentru a se asigura ca acestia se vo intoarce si cu o alta ocazie pentru a cumpara mai multe loturi de imbracaminte.

Proprietarii de magazine trebuie sa tina cont de toate sfaturile de mai sus pentru a avea o afacere prosepera. De asemenea, ei trebuie sa tina cont de faptul ca modul de prezentare conteaza pentru clientii si trebuie sa se asigure ca le ofera acestora posibilitatea de a proba hainele inainte de a le cumpara.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul