Criteriul National

Sfaturi in alegerea fronturilor de mobila din MDF

Sfaturi in alegerea fronturilor de mobila din MDF
iunie 22
16:44 2020

Lemnul cu fibre de densitate medie (MDF) este un material de construcție sintetic utilizat în construcțiile din lemn. Atât lemnul tare cât și lemnul tare sunt defalcate în fibre de lemn într-un defibrator, care sunt apoi combinate după tratamentul cu rășină și ceară. Aceste fibre de lemn sunt presate la temperaturi și presiuni ridicate pentru a obține panouri din MDF. Odată cu introducerea sa în anii ’80, MDF există deja de ceva vreme. Rezistența și eficiența costurilor au făcut-o populară în construcții, precum și în fabricarea de dulapuri și dulapuri. Împreună cu numeroasele sale avantaje, MDF are propriile dezavantaje și aici vom descoperi avantajele și contra de acest material de construcție relativ nou peste lemnul folosit în mod tradițional.
Avantajele mobilierului din MDF

MDF este o alegere economică. Este ieftin de făcut, astfel încât să plătiți mai puțin pentru el în magazin decât pentru unele piese din lemn masiv.
MDF utilizează lemnul reciclat în construcția sa, contribuind astfel la salvarea copacilor.
MDF-ul este ușor de vopsit în multe culori diferite, în timp ce lemnul solid are o perioadă dificilă pentru a lua unele culori.
Un material neted pe tot parcursul, MDF-ul nu are noduri care pot înfrunta suprafața unei piese sau pot face componentele dificil de atașat.
Produsele chimice utilizate în construcția de MDF îl fac otrăvitor pentru dăunători, cum ar fi termitele.
MDF nu se va extinde și nu se va contracta datorită căldurii și umidității așa cum poate lemnul solid.
Formarea MDF este mai ușoară decât modelarea lemnului solid, făcând mai ușor realizarea unor modele mai elaborate.
Furnirul poate fi ușor atașat la MDF pentru a-i conferi aspectul de lemn autentic.

Plăci de fibră de densitate medie este un produs care este utilizat în mod obișnuit în proiecte de construcție sau de remodelare . Acest tip de produs aduce mai multe avantaje, dar ar trebui să fiți conștienți și de dezavantajele sale.

Ce este un front de mobila din MDF (fibra de densitate medie)?
Plăci de fibră de densitate medie este un tip de produs din lemn compozit. Multe persoane se referă la el drept MDF. Este construit prin preluarea de fibre mici de lemn și lipirea lor împreună cu rășina sub căldură extremă și presiune.

Vedeti gama de fronturi de mobilier din MDF si din lemn masiv de la Protege Parol pe site-ul nostru.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

knockoutstore

knockoutstore

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul