Criteriul National

SFATURI IN VEDEREA CONCEPERII, ELABORARII SI PROMOVARII PRODUSELOR TURISTICE -partea a II-a

iulie 01
15:45 2015

 

 

Cei care au urmarit sfaturile ce au fost publicate in documentul anterior au putut observa un aspect important si anume faptul ca taxa de promovare de la Mamaia poate fi folosita sub forma de fond de cofinantare in vederea elaborarii si promovarii unor produse turistice viabile!

minunat

In acelasi document s-a putut deasemenea observa ca banii din taxa de promovare pot fi folositi pentru a promova in diverse weekenduri din lunile august si septembrie programul de revelion a peste 30 de locatii din Mamaia.

Avand in vedere ca informatiile ce au fost prezentate au surprins un numar relativ mare de agenti economici am decis sa va oferim si alte sfaturi legate de aceeasi problema!

Acest document reprezinta o continuare a primei parti deoarece se doreste a fi o continuare fireasca si logica la tot ceea ce s-a expus!

Banii din taxa de promovare trebuie folositi pentru promovarea evenimentelor de transfer de know how care sa fie adresate celor sub 17 ani si care,de preferinta sa fie din tarile si orasele unde exista curse directe cu Constanta ,Cluj in calitate de capitala europena a tineretului.

In felul acesta se pot crea atat produsele turistice pentru cei sub 17 ani cat si pentru parintii si bunicii lor.

Cu aceasta ocazie, cu un singur proiect si care poate fi finantat cu fondurile europene se pot atrage turisti in diverse weekenduri din lunile august si septembrie ,si cu aceasta ocazie se pot face cele necesare ca o buna parte din parintii, bunicii lor sa fie decisi sa revina in Romania si sa petreaca”noaptea cea mai lunga”- de Revelion!

 Banii din taxa de promovare trebuie folositi de asa maniera incat toti membrii sa beneficieze in mod egal de beneficii. Pana acum acest lucru nu s-a intamplat deoarece majoritatea evenimentelor au fost organizate in zona Cazino-ului din statiunea Mamaia!

Pentru a evita o astfel de situatie trebuie sa exista anumite tipuri de proiect, care indiferent de unde este facut sa aibe efectul scontat- acela de a veni acelasi important, substantial numar de oameni.

Bellagio Casino and Hotel

In aceste scop,daca de exemplu vor avea la dispozitie 7 saptamani in lunile august si septembrie se poate imparti statiunea Mamaia in 7 zone distincte. Apoi se trage la sorti si se stabileste in fiecare saptamana in ce regiuni va fi organizat un eveniment ce va fi combinat cu un anumit tip de produs turistic.

In felul acesta toti platitoriii de taxa de promovare vor avea cam aceleasi sanse!

Banii rezultati din taxa de promovare pot fi folositi in lunile iulie si august intr-o mica masura doar pentru a promova in diverse locatii ceea ce trebuie facut in diverse weekenduri din lunile august si septembrie.

In felul acesta, inca din luna Iulie o buna parte din turisti vor deveni curiosi si vor face planuri sa se intoarca in diverse weekenduri din lunile august si septembrie la Mamaia.

Orice proiect de marketing turistic care va tine cont de toate aceste aspecte vor fi in conformitate cu strategia recomandata de catre Uniunea Europeana, mai ales cele privind axa de finantare 7 si in acelasi timp vor ajuta pe hotelieri sa aiba un numar mai mare de turisti in lunile august,septembrie  si totodata sa promoveze inca de atunci un anumit tip de program de Revelion unic si care va avea capacitatea sa atraga pe multi din cei care vor participa la ceea ce se vor face in acele weekenduri din lunile august si septembrie!

Surse foto : bggolftours.comen.wikipedia.org

Redactia ziarului Criteriul National

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul