Criteriul National

Sfaturi pe care să le urmărești atunci când pariezi online

Sfaturi pe care să le urmărești atunci când pariezi online
ianuarie 26
18:54 2018

Casele de pariuri online sunt pe zi ce trece mai numeroase și acest lucru pentru că tot mai mulți sunt jucătorii care înțeleg că este mult mai comod și practic să faci acest lucru de acasă. Agențiile de pariuri din cartiere pierd destul de mulți jucători, astfel că este de înțeles că trendul merge într-o altă direcție.

Cu toate acestea, atunci când te hotărăști să plasezi un pariu în mediul online este bine să ții cont de câteva aspecte importante.

Minorii nu pot paria

Iată un aspect foarte important atunci când te hotărăști să pariezi. Pariurile sunt considerate jocuri de noroc, așa că participarea minorilor pa acestea este strict interzisă.

Deși ai putea să falsifici datele personale, trebuie să cunoști că atunci când vei avea parte de câștiguri, acestea nu îți vor putea fi oferite, fiind nevoie de transmiterea unor copii de pe actele de identitate. Alte case de pariuri le solicită jucătorilor dovada unor facturi de utilități.

Dacă ai drept opțiune utilizarea datelor părinților trebuie să știi că este posibilitatea ca agenția să sune pe telefonul mobil respectiv și atunci părinții trebuie să fie bine informați. În același timp, atât retragerea câștigurilor, cât și depunerea sumelor de bani se vor face din contul persoanelor înregistrate.

Într-un cuvânt, indiferent de opțiunea pe care o ai în vedere trebuie să știi că fiind minor, nu poți paria.

Managementul banilor

Ori de câte ori te afli în fața calculatorului ești mult mai relaxat și mai ales dornic de noi și noi încercări. Ca atare, mai mult ca sigur vei fi tentat să pariezi pe sume de bani mai mari, așa că pierderile ar putea fi și ele de necontrolat. Este bine să fii foarte atent și mai ales să optezi pentru un control riguros al banilor, acesta fiind unul dintre acele ponturi pariuri cele mai importante. Sumele pe care le-ai depus în cont, deși au mai multe zerouri, ar putea fi consumate mult mai ușor, comparativ cu agențiile stradale și acest lucru pentru că te afli la doar un click distanță de noi și noi oferte, iar tentația este foarte mare.

Este bine să ai în vedere stabilirea unei sume lunare pe care să o poți consuma. Mizează zilnic cât ai în vedere, așa încât să nu consumi sumele de bani destinate altor cheltuieli. De asemenea, este bine ca suma totală de care dispui într-o lună să o împarți în mize mai mici, pe care să nu le depășești. Este indicat să stabilești și care este câștigul pe care ți-l dorești de fiecare dată și astfel să nu joci mai departe dacă ai câștigat din prima încercare întrucât este posibil să pierzi chiar și ceea ce ai câștigat.

Nu juca la recuperare – iată un alt lucru pe care trebuie să îl ai în vedere. Mulți sunt jucătorii care doresc să recupereze sumele de bani pierdute și astfel va putea pierde mult mai mult. Atunci când vezi că ai pierdut este bine să te oprești, fiind o variantă mult mai sigură decât aceea de a juca la recuperare.

Ai în vedere regulamentul agenției!

Nu te înregistra fără să citești cu atenție regulamentul agenției. Orice casă de pariuri online le pune la dispoziție jucătorilor astfel de regulamente, tot ceea ce stă scris aici fiind respectat întocmai de agenție. Vei afla informații utile despre cote, modalitatea de depunere, beneficiile oferite de casa de pariuri și mai ales despre cum să retrag banii în caz de câștiguri, dar și despre orice taxe sau comisioane percepute. Încearcă casele de pariuri cunoscute, cu bune referințe din partea unor jucători profesioniști.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro