Criteriul National

Sfaturi pentru a trai in armonie cu familia

Sfaturi pentru a trai in armonie cu familia
iulie 15
16:01 2020

Viata cu membrii familiei tale este o experienta destul de mare, deoarece impreuna impartasesc o poveste, iau decizii importante, cum ar fi cumpararea unui apartament  si, in general, coexista zi de zi. Trebuie mentionat ca pentru toti membrii familiei, locul in care locuiesc este considerat refugiu; un loc unde pot fi ei insisi, fara teama de a fi judecati, deoarece sunt inconjurati de cei dragi. Cu toate acestea, intr-un moment in care coexistenta este monotona, nivelul de stres creste intrucat pare sa nu existe un loc unde sa te relaxezi. In continuare, va vom oferi cateva sfaturi pentru a face viata de familie mai armonioasa

Fii sincer

Unii oameni isi mint partenerii de ani de zile de frica de a-i rani sau de a-i jigni, dar asta poate duce la multa uratenie peste tot. Ei vor sti ca ceva nu este in regula, iar cel care minte poate simti din ce in ce mai mult frustrarea, iar relatia poate ajunge sa sufere grav ca urmare. Aceasta onestitate nu trebuie sa se ocupe de minciuni flagrante, ci de interese sau preferinte personale care s-au putut schimba de-a lungul anilor. In mod alternativ, ar putea exista unele probleme grave care ar trebui abordate, dar sunt interiorizate de teama de a rani cealalta persoana. In cele din urma, onestitatea este intr-adevar cea mai buna politica, iar un partener puternic va putea rezolva aproape orice impreuna.

Admite cand gresesti si recunoaste cand este corect

Acest lucru poate fi dificil pentru unii oameni, dar este foarte important. Daca afli ca gresesti cu privire la o problema / unele informatii / alte lucruri, ai incredere in el: va castiga aprecierea si respectul partenerului tau daca o face si daca nu, pur si simplu se dovedeste a fi o smucitura imatura. De asemenea, daca v-ati certat cu privire la ceva si partenerul are dreptate, recunoasteti acest fapt: este posibil sa fiti plin de indoieli si cunostintele dvs. va pot creste respectul de sine exponential.

Ai incredere in partenerul tau

Sa ai incredere si sa ai incredere in alta persoana poate fi dificil, mai ales daca alte persoane te-au ranit in trecut. Daca ati fost inselat sau tradat intr-un alt mod de catre un alt partener, este posibil sa va faceti griji pentru ca acelasi lucru se intampla in relatia dvs. actuala, iar acest lucru va poate determina sa va imaginati lucrurile sau sa va acuzati partenerul fara o justa cauza. Daca descoperiti ca propriile insecuritati va otravesc asocierea, vorbiti cu ei si luati in considerare cautarea terapiei – nu este persoana care v-a ranit, asa ca nu presupune asta doar pentru ca o persoana te-a maltratat, toti ceilalti o vor face.

Fugiti de monotonie

Exista multe si diverse jucarii erotice la dispozitia noastra. Uitati-va la un magazin si descoperiti toate optiunile pe care le aveti disponibile. De exemplu, in magazinele tip sexshop puteti vedea marea varietate de jucarii si accesorii pe care le puteti explora in cuplu. De asemenea, puteti urmari impreuna un film erotic – mai multe informatii aici.

Lasa trecutul in trecut

Daca lucrati intr-o situatie dificila si ajungeti la o rezolutie pozitiva, mergeti mai departe si folositi experienta ca o oportunitate de a invata si de a creste. Nu te referi la el in timpul discutiilor, nu-l mentioneaza ca pe un mijloc de a-ti invinovati partenerul si incearca sa nu-ti asumi asta doar pentru ca s-a intamplat ceva odata, ca se va intampla din nou. Ceea ce s-a intamplat este trecut, deci trebuie lasat in trecut.

Obiectivele reciproce sunt foarte importante

Este minunat sa ai un obiectiv sau un proiect in care lucrati amandoi impreuna, deoarece acest lucru poate afecta multe aspecte ale vietii tale in afara relatiei tale reale. Ai putea sa lucrezi la o piesa de arta, sa economisesti pentru o calatorie, sa construiesti o casa la tara sau chiar sa lucrezi intr-o gradina. Determina-ti punctele forte pentru proiect, astfel incat sa lucrezi in armonie si sa generezi ceva uimitor de care poti fi mandru ca ai reusit ca echipa.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul