Criteriul National

Sfaturi pentru alegerea şi organizarea spaţiilor de birouri de închiriat Oradea în perioada pandemiei

Sfaturi pentru alegerea şi organizarea spaţiilor de birouri de închiriat Oradea în perioada pandemiei
octombrie 11
11:20 2020

Pandemia cauzată de noul coronavirus a transformat complet lumea, de la modul în care oamenii interacţionează unii cu ceilalți, la alimentele pe care le consumă, felul în care muncesc şi modul în care îşi amenajează și organizează spaţiul disponibil, în cazul celor care caută birouri de închiriat Oradea.  În anul 2020, peste 60000 de metri pătraţi de birouri s-au închiriat în întreaga ţară, însă munca de acasă câştigă teren din cauza distanţării sociale.

Reorganizarea spaţiului de birouri ale companiei în contextul pandemiei

Birourile de închiriat din Oradea şi din întreaga ţară au cunoscut numeroase transformări în contextul pandemiei cauzată de noul coronavirus. Oamenii de afaceri au căutat să îşi extindă business-ul şi în perioada aceasta dificilă, cu condiţii speciale, asigurate pentru sănătatea și siguranța angajaţilor. Birourile nu mai pot arăta ca înainte, ci angajaţii trebuie să respecte măsuri de siguranţă şi de distanţare, astfel încât să îşi protejeze propria sănătate.

Pentru companiile care nu pot să îşi lase angajaţii să lucreze remote, adică de acasă, există posibilitatea reorganizării birourilor închiriate, astfel încât cei care lucrează să nu fie predispuşi îmbolnăvirii cu COVID-19. Reprezentanţii companiilor trebuie să țină cont de măsurile de distanţare, de igienizare şi de reorganizare a birourilor, astfel încât angajaţii să lucreze în condiții de maximă siguranță.

Astfel, unele companii pot opta pentru reorganizarea birourilor prin:

  • crearea barierei HPL antibacterian între birouri;
  • păstrarea unei distanţe de 2 metri între angajaţi;
  • igienizarea aerului recirculat şi a locaţiei;
  • purtarea măştii de protecție şi a mănuşilor în timpul orelor de program;
  • instalarea unor zone special amenajate pentru igienizare în birourile de închiriat.

Birouri de închiriat clasa A – cea mai avantajoasă alegere pe timp de pandemie

Închirierea unei clădiri de birouri încadrată în clasa A reprezintă o alegere foarte bună a companiilor în perioada pandemiei și nu numai. Clădirile de birouri de închiriat din clasa A sunt imobile foarte spaţioase, care îndeplinesc cerinţele chiriaşilor, oferind suficient de mult spaţiu, astfel încât angajatorii să poată face o reorganizare ce permite distanţarea corespunzătoare a angajaţilor.

Clădirile de birouri de închiriat clasa A dispun de finisaje de bună calitate şi de un sistem de aerisire modern, care permite circulaţia corectă a aerului în încăperi, fiind foarte flexibile în ceea ce priveşte compartimentarea şi dispunând de surse neîntrerupte de energie.

Totodată, în clădirile de birouri clasa A, serviciile de pază şi protecţie asigură intrarea în clădire exclusiv a persoanelor autorizate, angajaţilor şi managerilor, diminuându-se astfel riscul contaminării cu noul coronavirus.

Specialiştii recomandă închirierea spaţiilor de birouri clasa A în perioada pandemiei şi pentru ca există suficient de multe locuri de parcare, astfel încât angajaţii să nu mai fie nevoiți să împartă acelaşi autoturism sau să vină cu mijloacele de transport în comun la serviciu şi să se expună riscului de a contacta virusul.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul