Criteriul National

Sfaturi pentru o epilare perfecta

Sfaturi pentru o epilare perfecta
august 25
19:13 2016

Epilatul in ultimii ani, a devenit foarte la moda mai ales in randul femeilor. Tehnicile de epilare au evoluat si ele foarte mult, mai ales ca apar din ce in ce mai multe de la un an la altul. Astfel, daca si tie iti place sa te epilezi putin mai jos ai cateva sfaturi importante cu ajutorul carora poti sa te epilezi mult mai comod si usor fara nici un fel de durere.

In plus, epilarea ne poate oferi o comoditate si o simplitate mult mai mare, mai ales ca ea ne face pielea mult mai fina. Astfel, iti recomand sa parcurgi acest material pana la final pentru a citi absolut toate sfaturile pentru a reusi sa te epilezi cat mai bine si cat mai usor.

 

Cum sa te epilezi cat mai usor ?

Foloseste epilatoarele Silk-eip 7 Wet & Dry. S-a demonstrat faptul ca epilarea se poate realiza mult mai usor daca se face in prezenta apei calde. De aceea, producatorii acestor epilatoare le-au incorporat apa calda, doar asa durerea va fi mai mica iar calitatea epilarii mult mai mare.

Inainte de epilarea cu aparatele numite Silk-epil 7, aplica servetelele incorporate in acest aparat, direct pe zonele pe care vrei sa le epilezi. Doar asa, epilarea se va realiza mult mai placut si comod, servetelele avand rolul de a racori pielea. Chiar daca la prima privire nu pare o modalitate buna, ea a fost foarte apreciata, rezultatele sale fiind foarte vizibile.

O alta categorie de persoane, recomanda sa faceti o baie fierbinte inainte sa va epilati. Acest lucru va actiona asupra firelor de par care se vor inmuia chiar si cu 5 minute in care ati stat in apa calda sau fierbinte. In plus, puteti sa faceti acest lucru doar cu un singur membru, nu este nevoie sa intrati cu tot corpul in cada doar pentru a va epila mainile sau picioarele.

In plus, se mai foloseste si un gel de dus pentru inmuierea firelor de par, procedeu folosit in special de persoanele care doresc sa aiba un miros al pielii foarte placut.

De asemenea, daca vei peria firele de par invers cum au crescut in zona pe care vrei sa o eplilezi, ele astfel se vor ridica si epilatorul le va taia mult mai bine si mai usor, fara nici o durere.

Inainte sa te epilezi, asigura-te ca nu vei iesi din casa, preferabil ar fi sa faci asta seara. Nu doar ca aspectul pielii tale va fii destul de deranjat avand o culoare rosiatica, dar mai trebuie sa te ungi cu o crema de corp speciala si care iti va face pielea foarte fina.

Dupa cum iti poti da seama, epilarea are un rol important in viata multor persoane. Si ca sa eviti durerea din timpul epilarii, chiar daca aceasta cu noile produse este foarte mica, de preferat ar fi sa mergi la un salon specializat. In caz contrar, durerea va fi foarte mare atunci cand te vei epila din cauza stresului, asa ca apeleaza la un salon cu servicii de calitate pentru a te bucura in totalitate de o piele fina.

Comentarii

Comentarii

Tags

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro