Criteriul National

Sfaturi pentru o sedinta foto de Craciun reusita

Sfaturi pentru o sedinta foto de Craciun reusita
octombrie 21
20:44 2019

Daca in ultimii ani ai descoperit care sunt avantajele de a organiza sedinte foto de familie, atunci cu siguranta o sedinta foto Craciun nu trebuie sa lipseasca din albumul foto al familiei tale. Exista foarte multi fotografi profesionisti care ofera astfel de servicii in cadrul sedintelor foto dedicate familiei si tot ceea ce trebuie sa faci este sa gasesti acel fotograf care are in portofoliu astfel de sedinte foto. Pentru a te bucura de sedinte foto Craciun cu adevarat reusite, venim cu o serie de sfaturi care sa contribuie la reusita acestora.

 

Alege o locatie unde te simti in largul tau

Majoritatea fotografilor profesionisti care ofera sedinte foto Craciun pun la dispozitia clientilor un studio profesionist amenajat si decorat in tema Craciunului. Cu siguranta intreaga familie se va simti foarte bine intr-un astfel de cadru, dar in acelasi timp poti sa optezi pentru ca sedinta foto sa se desfasoare in propria locuinta, daca acest lucru contribuie la un plus de naturalete si de emotie surprinse in fotografii.

sedinta foto Craciun

Alege vestimentatia potrivita cu perioada anului

Piesele vestimentare care sunt in tema Craciunului si a Sarbatorilor de iarna sunt foarte diversificate si foarte numeroase. Prin urmare, nu ai de ce sa iti faci griji ca nu vei gasi haine atat pentru tine, cat si pentru cei mici care sa contribuie la realizarea unor fotografii de exceptie cu tema Craciunului. Fie ca alegi piese vestimentare cu reni, braduti sau oameni de zapada, fie ca alegi piese vestimentare din garderoba lui Mos Craciun, acestea vor aduce si mai mult farmec fiecarei fotografii.

sedinta foto Craciun

Gaseste un fotograf care sa te faca sa te simti in largul tau

Atunci cand te afli in fata obiectivului aparatului de fotografiat este foate important ca atat tu, cat si ceilalti membrii ai familie sa aduceti naturalete in fiecare fotografie. Tocmai de aceea, este important sa angajezi un fotograf profesionist care sa creeze acea atmosfera in care fiecare membru al familiei care participa la aceste sedinte foto Craciun sa fie cat mai natural si sa transmita emotiile sincere pe care le traieste alaturi de cei dragi in perioada Craciunului.

 

Ai in vedere aceste sugestii atunci cand ai decis sa apelezi la un fotograf profesionist pentru o sedinta foto Craciun si cu siguranta aceasta va fi una dintre cele mai reusita sedinte foto la care ai luat parte.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul