Criteriul National

Sfaturi pentru redactarea unor advertoriale care vand

Sfaturi pentru redactarea unor advertoriale care vand
aprilie 16
23:26 2019

 

Una dintre cele mai eficiente metode de promovare online este prin publicare de advertoriale seo. Un advertorial bine scris, publicat pe un site relevant pentru nisa pe care activezi, poate sa fie o adevarata mina de aur in ceea ce priveste traficul, brandingul si vanzarile.

Din pacate, multe dintre advertorialele publicate zilnic prezinta o calitate nu tocmai buna, ceea ce le face sa fie ineficiente.

Cei de la WhiteAdMedia au pregatit, asadar, o serie de reguli care te ajuta sa scrii advertoriale de buna calitate, care vand.

 

Cum scrii advertoriale SEO de buna calitate?

1. Analizeaza concurenta si incearca sa raspunzi la intrebari la care aceasta nu raspunde. Inainte de a scrie un advertorial incearca sa analizezi cu atentie tot ceea ce publica site-urile concurente. Oricat ar fi de greu de crezut, in orice nisa exista anumite goluri in ceea ce priveste informatia, pe care le poti exploata.

2. Analizeaza cuvintele cheie. Google ofera un instrument excelent prin care poti analiza cuvintele cheie. Poti descoperi care sunt cele mai cautate cuvinte si cele care iti permit sa urci cel mai repede in cautari. O analiza buna a cuvintelor cheie poate sa fie un ingredient esential pentru succes.

3. Informeaza-te. Asigura-te ca articolele pe care le scrii ofera informatii relevante, de o calitate superioara.

4.Scrie articole unice! Advertorialele SEO de buna calitate sunt, neaparat, articole unice. Motoarele de cautare sunt extrem de exigente in ceea ce priveste unicitatea textelor si s-ar putea sa descoperi ca daca folosesti textele gasite pe alte site-uri (chiar si cele traduse din alte limbi ), site-ul iti va fi penalizat.

5. Alege sa publici advertorialele in site-uri care conteaza. Nu publica oriunde! Tine cont de autoritatea site-ului unde publici, tine cont de frecventa cu care se posteaza, de traficul pe care il are site-ul respectiv si de cat de relevant este pentru nisa pe care vrei sa o promovezi.

6. Incearca sa nu faci greseli gramaticale! Este o regula de aur. Sunt foarte multi oameni care atunci cand vad greseli gramaticale intr-un articol fug cat ii tin picioarele (sau clickul de la mouse). Incearca sa fii cat se poate de stapan pe corectitudinea textului. Daca nu poti, exista o multime de oameni care ofera servicii de redactare de continut sau de corectare de continut, la care poti apela.

7. Structureaza textul cat mai corect. Textul este bine sa aiba titluri, subtitluri si cuvinte evidentiate. Dat fiind volumul urias de informatie care poate sa fie gasita online, oamenii nu mai citesc articolele, ci mai degraba le scaneaza. Tocmai de aceea, trebuie sa spui cat mai multe in titluri si subtitluri, insa cu suficient loc pentru curiozitate.

Redactarea articolelor SEO nu este tocmai facila, insa cu timpul poti invata sa scrii articole extrem de bune, care sa te ajute sa iti promovezi afacerea si sa generezi o multime de vanzari.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul National

Criteriul National

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei