Criteriul National

Sfaturi pentru redactarea unor advertoriale care vand

Sfaturi pentru redactarea unor advertoriale care vand
aprilie 16
23:26 2019

 

Una dintre cele mai eficiente metode de promovare online este prin publicare de advertoriale seo. Un advertorial bine scris, publicat pe un site relevant pentru nisa pe care activezi, poate sa fie o adevarata mina de aur in ceea ce priveste traficul, brandingul si vanzarile.

Din pacate, multe dintre advertorialele publicate zilnic prezinta o calitate nu tocmai buna, ceea ce le face sa fie ineficiente.

Cei de la WhiteAdMedia au pregatit, asadar, o serie de reguli care te ajuta sa scrii advertoriale de buna calitate, care vand.

 

Cum scrii advertoriale SEO de buna calitate?

1. Analizeaza concurenta si incearca sa raspunzi la intrebari la care aceasta nu raspunde. Inainte de a scrie un advertorial incearca sa analizezi cu atentie tot ceea ce publica site-urile concurente. Oricat ar fi de greu de crezut, in orice nisa exista anumite goluri in ceea ce priveste informatia, pe care le poti exploata.

2. Analizeaza cuvintele cheie. Google ofera un instrument excelent prin care poti analiza cuvintele cheie. Poti descoperi care sunt cele mai cautate cuvinte si cele care iti permit sa urci cel mai repede in cautari. O analiza buna a cuvintelor cheie poate sa fie un ingredient esential pentru succes.

3. Informeaza-te. Asigura-te ca articolele pe care le scrii ofera informatii relevante, de o calitate superioara.

4.Scrie articole unice! Advertorialele SEO de buna calitate sunt, neaparat, articole unice. Motoarele de cautare sunt extrem de exigente in ceea ce priveste unicitatea textelor si s-ar putea sa descoperi ca daca folosesti textele gasite pe alte site-uri (chiar si cele traduse din alte limbi ), site-ul iti va fi penalizat.

5. Alege sa publici advertorialele in site-uri care conteaza. Nu publica oriunde! Tine cont de autoritatea site-ului unde publici, tine cont de frecventa cu care se posteaza, de traficul pe care il are site-ul respectiv si de cat de relevant este pentru nisa pe care vrei sa o promovezi.

6. Incearca sa nu faci greseli gramaticale! Este o regula de aur. Sunt foarte multi oameni care atunci cand vad greseli gramaticale intr-un articol fug cat ii tin picioarele (sau clickul de la mouse). Incearca sa fii cat se poate de stapan pe corectitudinea textului. Daca nu poti, exista o multime de oameni care ofera servicii de redactare de continut sau de corectare de continut, la care poti apela.

7. Structureaza textul cat mai corect. Textul este bine sa aiba titluri, subtitluri si cuvinte evidentiate. Dat fiind volumul urias de informatie care poate sa fie gasita online, oamenii nu mai citesc articolele, ci mai degraba le scaneaza. Tocmai de aceea, trebuie sa spui cat mai multe in titluri si subtitluri, insa cu suficient loc pentru curiozitate.

Redactarea articolelor SEO nu este tocmai facila, insa cu timpul poti invata sa scrii articole extrem de bune, care sa te ajute sa iti promovezi afacerea si sa generezi o multime de vanzari.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul National

Criteriul National

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei