Criteriul National

Sfaturi pentru un ten perfect cu ajutorul cosmeticelor profesionale

Sfaturi pentru un ten perfect cu ajutorul cosmeticelor profesionale
iunie 26
17:25 2018

Pentru ingrijirea tenului alegeti doar machiaj profesional calitativ. Atunci cand incercati nenumarate crème si lotiuni pentur fata ai grija la produsele mai putin naturale in special atunci cand ai pielea foarte sensibila. Iti prezentam mai multe sfaturi de la profesionistii din magazinul Beauty One Shop care sa te ajute sa gasesti ceea ce cauti pentru ca tenul tau sa fie perfect de fiecare data.

Alegeti produse anti imbatranire chiar daca sunteti tineri

Incepeti rutina anti-imbatranire la varsta de 20 de ani doar cu machiaj profesional si o puteti considera cea mai buna metoda de prevenire a imbatranirii. Utilizati zilnic antioxidanti puternici precum Resveratrol si Coenzima Q10 pe sub machiaj si / sau pe timpul noptii.

Eliminati produsele dure

Aveti grija sa eliminati produsele, chiar si pe cele pentru machiaj profesional, dure, cum ar fi retiniolii toxici si acizii glicolici, din rutina zilnica de ingrijire a pielii. Acestea tind sa va deterioreze pielea, mai ales daca pielea este expusa la soare si pot irita pielea sensibila.

Spalati-va pe fata

Intotdeauna spalati-va fata inainte de caderea noptii pentru a elimina radicalii liberi pe care pielea ii acumuleaza in timpul zilei din mediul inconjurator. Pielea isi revine pe timp de noapte si este cel mai bine sa nu absoarba decat ingrediente sanatoase de aceea ar trebui sa folositi doar cosmetice de cea mai buna calitate si machiaj profesional.

Stati departe de parabeni

Folositi produse de ingrijire a pielii care sunt naturale si organice fara parabeni. Acestea sunt alegerile mai sanatoase pentru corpul dumneavoastra. Sa dovedit in mod clar ca produsele care contin aditivi si substante chimice sunt iritante si pot provoca eruptii. In acest sens, ca si mai sus va recomandam doar machiaj profesional care sa va conserve tenul cat mai bine.

Crema de ochi va este cel mai bun prieten

Zona sub ochi este foarte solicitata pentru ca clipim de peste o mie de ori pe  si ochii nostri sunt fragili, necesitand o ingrijire suplimentara cu produse eficiente si de calitate. Incercati un produs cu acid malic din sucul de mere. Este un exfoliant usor, foarte eficient, care ajuta la indepartarea pielii moarte in zona delicata a ochilor. Pentru ochi va recomandam sa cumparati doar machiaj profesional.

Cititi etichetele inainte de a cumpara un produs

Intotdeauna edificati-va asupra ingredientelor din produsele pentru ingrijirea pielii. Veti obtine rezultate excelente cu ingrediente foarte bune, nu este suficient sa aveti o cutie de crema de orice fel, de exemplu. Indiferent de ceea ce urmeaza sa alegeti recomandarea noastra este sa ramaneti pe raftul cu machiaj profesional.

Urmariti tot ce introduceti in organism

Pe langa un machiaj profesional, pentru ca lucrurile sa mearga corespunzator este nevoie sa faceti mai multe lucruri. Beti multa apa filtrata si tineti o dieta sanatoasa cu o multime de fructe si legume proaspete. Eliminati zaharul si carbohidratii pentru un ten stralucitor.

Indiferent pentru ce le folositi, daca vreti sa aratati tot timpul impecabil va recomandam sa alegeti doar machiaj profesional de cea mai buna calitate. Va veti convinge cu siguranta ca merita.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu