Criteriul National

Sfaturi pentru vaperi: Ce trebuie sa stii despre lichidele pentru tigari electronice?

Sfaturi pentru vaperi: Ce trebuie sa stii despre lichidele pentru tigari electronice?
iunie 25
14:09 2020

Ai renuntat de curand la tigarile clasice cu ajutorul unei tigari electronice? Ai facut o alegere potrivita alegand aceasta noua lume a vapingului, ai o multime de lucruri de aflat si vei fi complet cucerit de ceea ce poate o tigara electronica sa-ti ofere!

Majoritatea vaperilor au facut trecerea de la tigari clasice la cele electronice datorita curiozitatii, aspect care a fost decisiv si in alimentarea acestui viciu. Vaporizatoarele sunt dispozitive interesante care te fac sa-ti doresti sa incerci aburii cu diferite arome atunci cand cineva vapeaza langa tine. Dupa mai multe incercari incepi sa prinzi gustul si iti doresti sa ai propria ta e-tigara pe care sa o folosesti ori de cate ori iti doresti.

Sa presupunem ca ti-ai ales deja un kit de tigara electronica potrivit pentru stadiul la care te afli. Acum urmeaza alegerea unor lichide pentru tigari electronice potrivite pentru modelul tau de e-tigara, dar si pentru nevoile tale. In timp ce unii vaperi isi doresc un gust cat mai clasic, altii sunt interesati de arome cat mai diverse si de un abur cat mai dens. Sunt doua tipuri de lichide dintre care poti alege: cele care sunt gata de folosire si cele pe care trebuie sa le combine fiecare vaper in functie de nevoi si gusturi.

De unde sa-ti cumperi lichide pentru tigara ta electronica?

Trebuie sa-ti alegi un magazin online care sa-ti ofere o gama variata de produse pentru vapat in care sa-ti regasesti si brand-ul producator de lichide tigari electronice preferat. Vaperia.ro este un astfel de shop apreciat de vaperii de tot felul de la noi din tara care lucreaza cu o multime de furnizori cunoscuti in acest domeniu. Magazinul online a reusit sa-si castige clientii prin seriozitate, promptitudine si produse atent alese.

Este recomandat sa-ti alegi un singur magazin din care sa-ti cumperi e-tigari, lichide tigari electronice, diferite accesorii sau chiar kit-uri complete de vaporizatoare. De ce sa faci asta? Nu va trebui sa pierzi mult timp cautand site-uri diferite pentru fiecare produs in parte, produsele vor ajunge toate in acelasi timp, vor fi de calitatea pe care ti-o doresti si nu vei fi nevoit sa platesti transportul pentru fiecare produs in parte.

Pe Vaperia.ro poti gasi o gama variata de lichide pentru tigara ta electronica. Indiferent daca iti doresti cu sau fara nicotina, de diferite arome combinate sau doar una singura, poti gasi produsul tau preferat in oferta acestui magazin online!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul