Criteriul National

Sfaturi utile pentru a alege cele mai confortabile sandale dama

Sfaturi utile pentru a alege cele mai confortabile sandale dama
iulie 26
17:31 2021

Vara cu toții avem tendința de a pune pantofii închiși în dulap și să alegem să purtăm sandale damă și pantofi mai deschiși. Pentru toată lumea, în general, dar mai ales pentru doamnele care au picioarele delicate acest lucru poate deveni un obstacol, deoarece sandalele nu sunt cele mai recomandate și mai benefice pentru picioarele noastre. Alegerea unor sandale damă potrivite nu este o sarcină ușoară, deoarece nu totul arată bine în funcție de fiecare picior. Iată sfaturile pentru a alege o pereche de sandale damă cât mai confortabile.

Pentru ce le utilizați

Pare evident, dar nu toată lumea se gândește la acest lucru înainte de a cumpăra sandale damă. Acest lucru trebuie să fie primul aspect pe care trebuie să îl luați în considerare. O pereche de sandale damă pentru plajă sau piscină nu sunt la fel ca cele pentru oraș sau pentru petrecere. De asemenea, sandalele pentru sport sunt cu atât mai diferite. De aceea este important să știi exact ceea ce cauți.

Design-ul

sandale dama

După ce te-ai hotărât legat de utilizarea noii perechi de sandale damă, ce trebuie să alegi ulterior este design-ul. Acesta are un impact direct asupra confortului. Dacă plănuiești să mergi mult cu ele, este bine să optezi pentru sandale damă cu baretă pe gleznă, pentru un plus de siguranță. Fii atentă și la modul în care degetele tale se așează în interior. Acestea nu trebuie să fie înghesuite, ci trebuie să ai suficient spațiu pentru a le mișca. Altfel, acest lucru poate cauza bătături și bășici care pot să doară destul de tare.

Materialul

Un alt aspect foarte important atunci când alegeți sandale damă este materialul din care acestea sunt realizate. Pielea este materialul preferat, dar nu mai are o reputație atât de bună din cauza faptului că este de origine animală. Cu toate acestea, este materialul cel mai rezistent și respirabil, care, spre deosebire de materialele sintetice, nu îți va face piciorul să transpire sau să miroasă urât. În mod ideal, baretele și talpa interioară ar trebui să fie fabricate din piele, întrucât acestea sunt cele care intră în contact direct cu pielea noastră.

Pentru cei care au un stil de viață vegan sau nu preferă pielea ca material, există multe alte alternative ce păstrează mare parte din caracteristicile pielii, dar nu presupune sacrificarea niciunui animal. În ceea ce privește talpa, cauciucul este cel mai flexibil și rezistent. Anumite brand-uri populare, precum Birkenstock, care fabrică sandale în Germania, utilizează mai multe materiale, inclusiv iută, plută sau latex, care formează o talpă rezistentă, dar și flexibilă în același timp.

Dacă investești într-o pereche bună de sandale damă, acestea trebuie să reziste măcar câțiva ani pentru a merita investiția. Dacă alegi sandale din piele, acestea trebuie hidratate din când în când pentru a menține aspectul și structura pielii. De asemenea, sandalele trebuie curățate adesea, fie cu o cârpă uscată, fie cu o cârpă umedă. Puteți utiliza și substanțe speciale pentru întreținere.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul